8-годишно момиче простреляно в US училище

Полицията е задържала 9-годишен ученик за стрелбата
Обновена: 23 фев 2012 14:29 | 23 фев 2012 11:04, Екип на Dnes.bg
83

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: училищестрелбаСАЩ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
17
 
! Отговори
до 73 преди 12 години
да, точно като тетка ти килъри, която даваха как пляска с ръце и се смее на новината че изтрепали семейството на бин ладен
54
1
 
4
 
! Отговори
Аз съм Българче преди 12 години
Рядко пиша във форума-просто недоумявам какви човешки трагедии се случват с децата на нашия "динамичен" век.В случая не искам да коментирам тази новина-*** и психопати има по цял свят на всякакви възрасти-както в САЩ,така и в БГ.Ярък пример за това са нечовешките *** като *** и този жожо (умишлено пиша имената с МАЛКИ букви).Самите те са такива-нищожно малки човечета,които търсят популярност и избиват комплекси,влизайки в хулещи ги диалози!Моля Ви,убийте простаците с презрение!!!
53
1
 
8
 
! Отговори
Judge Dredd преди 12 години
До Jojo:Абе, *** ненормален, как можеш да пожелаеш такова нещо "нека децата му от рак да умрат !"?! ***, ти виждал ли си с очите си как дете гасне от рак с всеки месец, в продължение на години?! *** ***, щото аз съм виждал!!!!!!!!!*** да ядеш, *** ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
52
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде емигрират циганитe? В гeтoтo САЩ или в Koчинатa САЩ ? Мисля, че съотношението е 99:1 в полза на Koчинатa гeтo САЩ. Къде има най-много самоубийства в САЩ ? Предлагам aмерикaнофилите да последват примера на психично болнитe хора, наречени американци. просто да напуснат България
51
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Зелена карта, за вас и вашите деца рецидивисти !
50
17
 
5
 
! Отговори
ew преди 12 години
Къде емигрират българите? В САЩ или в Русия? Мисля, че съотношението е 99:1 в полза на САЩ. Къде има най-много самоубийства в Европа? В Русия. Предлагам русофилите да последват примера на руските си братя или просто да напуснат България.
49
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От една държава с 300г история създадена от рецидивисти и катили избягали от правосъдието в Европа, изгонили и избили Индиянците и Meкcикaнците вие какво очаквате????
48
24
 
2
 
! Отговори
до 57 55 преди 12 години
Виж сега ***, тук става дума за плюене по САЩ и че в САЩ винaги са се случвали и по-важното е да се случат подобни неща, че като в САЩ се случи някой 199-годишен да застреля някой 288-годишен, комлексар като теб веднага ще ревнат, че виждаш това можело да се случи само в САЩ така влюбени в себе си психично болни хора, наречени американци.
47
1
 
4
 
! Отговори
до 50 (Пъзел) преди 12 години
Едно голямо евала от мен за този коментар! Точно и кратко си описал цялата истина за тези така влюбени в себе си психично болни хора, наречени американци.
46
18
 
1
 
! Отговори
До 55 преди 12 години
Виж сега ***, тук става дума за плюене по САЩ и че в САЩ винaги са се случвали и по-важното е възможно да се случат подобни неща, тук става въпрос, че като недай си боже в САЩ се случи някой 199-годишен да застреля някой 288-годишен, комлексар като теб веднага ще ревнат, че виждаш това можело да се случи само в САЩ !
45
2
 
4
 
! Отговори
До 25 преди 12 години
Виж сега ***, тук не става дума за плюене по САЩ и че в България никога не са се случвали и по-важното е невъзможно да се случат подобни неща, тук става въпрос, че като недай си боже в България да се случи някой 9-годишен да застреля някой 8-годишен, комлексари като теб веднага ще ревнат, че виждаш това можело да се случи само в България!
44
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Oще,Oще,OщеБPABO
43
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мисля че от такава свобода и демокрация...... бая бързо требва да бягаме, някай не му харесало майто дете че бритона му е на десно а не на лево и го гръмнало .....по демократично, нема ли кой да изтрие от картата тая пропаднала нация
42
8
 
4
 
! Отговори
monkey преди 12 години
Е защо не пише, че малкото с пистолета е било негро ?
41
2
 
9
 
! Отговори
Статистика преди 12 години
Американците изкупиха рекорден брой оръжия през последния месец на миналата година. Явно пушката или пистолетът са били доста предпочитан подарък за Коледа в САЩ.Данни на ФБР показват, че дилърите на оръжие са поискали проверки за съдебното минало на 1.5 млн. техни клиенти. Около 500 000 от тях са заявени шест дни преди Коледа. Това са рекордни месечни стойности.Само на 23 декември с оръжие са се снабдили 102 222 американци. Това е второто в историята на страната най-голямо пазаруване на оръжия за един ден, отбелязва Дейли телеграф. Най-голямото търсене е било ден след Деня на благодарността.Забележете, че данните показват колко купувачи са проверени, а не колко са продадените оръжия. Всъщност, броят им може да е многократно по-голям.Засиленото търсене на пистолет или пушка отразява страховете на американците от кражби, обири и други престъпления. Друго обяснение за иначе тревожната тенденция е, че хората очакват в скоро време правилата за покупка на оръжие да бъдат затегнати. Трета версия е свързаната с намаления брой полицаи.
40
4
 
29
 
! Отговори
Пъзел преди 12 години
От една държава с 200г история създадена от рецидивисти и катили избягали от правосъдието в Европа, изгонили и избили индиянците вие какво очаквате????
39
1
 
18
 
! Отговори
Бургазлия преди 12 години
Странна държава е САЩ... по-рано през седмицата коментирахме супер ефективната им съдебната им система, а сега ще разискваме как може на 16 години да имаш шофьорска книжка и законно да притежаваш огнестрелно оръжие, а може да консумираш алкохол чак като навършиш 21! Makes me think about it...
38
0
 
13
 
! Отговори
киро преди 12 години
деца-психопати...
37
0
 
18
 
! Отговори
... преди 12 години
Като цяло за мен е необяснимо на 8-9 години как може да ти мине дори през ум да направиш нещо повече от зашиване на шамар на някой съучник...
36
0
 
15
 
! Отговори
иво преди 12 години
най-интересно ми е от къде 9-годишно е взело пистолет...според мен родителите трябва да бъдат подсъдими

Спонсорирани публикации