Скандал в Германия заради наденички от старо месо

Прокуратурата разследва месокомбинат
Обновена: 7 ное 2013 14:12 | 7 ное 2013 14:04, Елка Василева
12
Скандал в Германия заради наденички от старо месо
Снимка: архив, Reuters

Скандал с предлагане на месо с изтекъл срок на годност взриви Германия. Прокуратурата в провинция Долна Саксония започна разследване на месокомбинат, произвел продукти от развалено месо, предаде БНР.

Двама работници от месокомбинат в местен град са съобщили на полицията, че тонове птиче месо с изтекъл срок на годност се преработва на кайма, която се предлага под формата на пикантни пилешки наденички. Прокуратурата веднага е започнала предварително производство. Взети са проби от наденичките и месото. Първите резултати показват високо съдържание на бактерии в него.

Свидетелите твърдят, че през последните седмици са преработвани по 100 тона месо с изтекъл срок на годност всяка седмица. Те са заснели и видео с мобилен телефон, за да подкрепят показанията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
интелигент преди 10 години
До До интелигентВ случая мовекът който има много малко позтатие за това кой управлява света и като цяло за живота си ТОЧНО ТИ!!! Има два варианта.Единият е ти да си откровено *** и затова да пишеш тези нелепости! Другият е да си платен от някоя СОРОСОВА ФОНДАЦИЯ,откъдето междудругото най-вероятно се финансира този сайт!Но факт е ме си *омет и заради такива като теб светът е зле!
10
0
 
1
 
! Отговори
kireza преди 10 години
Що се скасвате за Германия бе джанъм,тези наденички ще се появят в някоя голяма верига магазини и ще се изпотрепеме да ги купуваме.а ПРОМОЦИЯТА ЩЕ Е БЕЗПЛАТНА БУТИЛКА БИРА!!!
9
2
 
1
 
! Отговори
До интелигент преди 10 години
Виж Освен че си селянин бих предположил че си малко с познания до момента в който написа последото изречение. В Германия е пълно с арабска и изобщто мюсулманска пост популация. За какви евреи говориш? Все едно да обвиняваш инднанците по течението на Амазонка за Глобалното Затопляне. Не забравяй че глупакът е умник докъто не си отвори устата.
8
2
 
8
 
! Отговори
интелигент преди 10 години
То всичко в Германия е некачествено и хората вече там са некачествени! Няма я вече стройната,умна господарска раса,има само ***,търсеща си само поводи да се напие и да се наебе! Евреите си удържаха на думата - съсипаха Европа и най-добрите и народи!!!!
7
0
 
6
 
! Отговори
селянин преди 10 години
то и Мишо мършата навремето вкара 30г месо в България,но за благодарност го направиха министър на земеделието.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още Ото фон Бисмарк е казал че обикновения човек никога не трябва да научава какво наистина има в наденицата. И това преди над век. От тогава колко се е развила индустрията, пък ние сега се изненадваме. Ако искаш да е евтино, това е реалността.
5
0
 
8
 
! Отговори
stan31 преди 10 години
очаквайте ги скоро в LIDL
4
0
 
5
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Да си ги заврат от... !
3
0
 
4
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Нема да им купувам наденичките нивга!!!
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия същите ги продават и в Лидл. Миналата седмица имаше свинско с 20% намаление, толкова беше жилаво сякаш 20-годишни прасета са клали.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
очаквайте ги -наденичките- в българските хипермаркети

Спонсорирани публикации