Шампионска лига? Юнайтед и Сити да ме вземат, ако стане!

Малко избързваме с целите, предупреди Стойчо Младенов
Обновена: 25 фев 2015 14:25 | 25 фев 2015 14:21, Красимир Ангелов
21
Шампионска лига? Юнайтед и Сити да ме вземат, ако стане!
Снимка: Булфото

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов побърза да охлади амбициите на главния акционер Александър Томов, който постави цел пред отбора влизане в групите на Шампионска лига или поне на Лига Европа.

"Целите са едно, реалностите са други. Но ние се стремим да поддържаме огъня въпреки хилядите проблеми, които ни съпътстват. Ние искаме със свободни агенти да станем шампиони.

Нашият собственик даже постави цел Шампионска лига. А ако това стане, значи Манчестър Сити или Манчестър Юнайтед трябва да пратят частния си самолет и да ни откраднат целия спортно-технически щаб", посочи Младенов и продължи:

"Те хвърлят стотици милиони, милиарди, за да постигнат тази цел, а ние с жълти стотинки я гоним. Защото сме най-големите тарикати.

Струва ми се, че малко избързваме с целите", коментира още Стойчо Младенов, който днес бе награден за треньор на месец декември.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в  Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
дими преди 9 години
Ще те вземат На Марс съставят отбор и им трябва треньор нали заминават скоро!
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А вие върнете абревиатурата на законния собственик от Москва и ставайте пак Средец и Витоша-хубави имена,свързани с града ви!
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Вафли Мура 05Много е вкусна с казахстанско кафе. Иртишина бе! Върнете името на Аопстола!
14
3
 
4
 
! Отговори
кравитаковач преди 9 години
Гн младенов пожелавам ви да опънете още няколко пъти подред на Борат и Гонзо обора.
13
0
 
6
 
! Отговори
чорба преди 9 години
По големи нагледци няма. Хем не могат, Хем искат да са шампиони, После реват против БФС,Алоо Ако не е БФС щяхте да игравте в В група. Вижда се какво става като съдията не помага. падате от Аматьорски отбори в ЛЕ, от Монтана за купата, а после РЕВ, РЕВ!! БФС било искало да унищожи ЦСКА.АЛОО изпалкома има и други отборо Берое, ЛокоПд , Морето.... Стига вече с тези това подпомагане цска? Поне да ви уважаваха. А те псуват ли псуват, а БФС-то голи дупе и помагаЧервената звезда отдавна я свалиха
12
2
 
5
 
! Отговори
Космически кораб? преди 9 години
България построи 2 Космически корабаЛевски 2006 и Лудогорец 2014Защо ЦСКА не могат???
11
1
 
9
 
! Отговори
лудогорец преди 9 години
не могат да вържат от години победа като поставени още във втори кв. кръг на ЛЕ срещу най - големите слабаци в Европа и отпадат .. размечтали се за групите на ШЛ.. хахахахах.. розови смешници.. хахахахах..коефициентът, който ние донесохме на България за два сезона порозовялите не могат да го спечелят и след 100 години.. за последните 10 години ако не бяхме ние и Левски.. свинките щяха да започват Европа още 1 кв. кръг и то непоставени(поне позора им щеше да е оправдан)
10
1
 
10
 
! Отговори
Вафли Мура 05 преди 9 години
Яж вафла Мура!!!Мура 05. ФК Зимбру (ФК!! а не ПФК!)
9
8
 
4
 
! Отговори
СТОЙЧО преди 9 години
АКО ВИКАТЕ-ЩЕ ВИ БИЕМЕ!!! ШНУР ЗА ЛЕВСКИ, ДВА ЗА РАЗГРАД !
8
7
 
9
 
! Отговори
Футболен фен А група преди 9 години
В Разград играят футбол, Чорбата играе мръсно, с псувни, рев и клевети по пресата. Нали ще ставате шампиони? Пролетта направихте 1:1 с Разград? Що да не можете да се класирате? Освен че в уефа съдят за клевети и псуване, друга причина не се сещам.Както и да е, Успех на есен :)
7
8
 
11
 
! Отговори
Цесекар преди 9 години
Жив и здрав да си Стойчо! Аз лично не бих се сърдил и да не сме шампиони,само продължавайте да биете говедата!
6
11
 
15
 
! Отговори
Реалист от ЦСКА 3 преди 9 години
.... Но дори участие в Лига Европа.... за мен ще е страхотен успех.... Да не говорим , ако успеем да стигнем до групите , което ще е доста трудно с тия 3-4 квалификационни кръга.... Но каквото и да е... Винаги ще имаме доста повече НАШИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ по трибуните........ Които ще идват НЕ заради КРЕНВИРШИТЕ.... НЕ заради ЛЮТЕНИЦАТА.... НЕ заради безплатния превоз и билети.... НЕ заради съперниковия отбор...... А ЗАРАДИ ТОВА , ЧЕ ОБИЧАТ ЦСКА !!!!!....... ЦСКА ДО ГРОБ ! :)..........
5
2
 
8
 
! Отговори
оле оле преди 9 години
оле оле оле ФК Зимбру оле!
4
5
 
13
 
! Отговори
Реалист от ЦСКА 2 преди 9 години
.... Повечето отбори от "А" група ще играят със сигурност по неговата ***.... защото дяловете от телевизионните права ще ги разпределя точно Другарят Киро.... А освен това винаги може да им метне по едно претъпкано куфарче с "зелено" , когато играят срещу ЦСКА ! ... За нас е повече от ясно , че ще останат сребърните медали :( и участие в квалификациите на Лига Европа , където се надявам Стойчо да НЕ повтаря тъпашките грешки от мачовете с "МУРА" и "ЗИМБРУ"... А да играят както срещу Подуянци !
3
8
 
11
 
! Отговори
Реалист от ЦСКА преди 9 години
Шампионската титла ще е гледаме и тази година през крив макарон ! :( Реалностите сочат нещо , съвсем друго..... Киро Гела се е окопал идеално и си е постелил по безупречен начин 'ПЪТЯТ" към Титлата.... Особено сега и с Милионите , които ще му дойдат от участието в Шампионска Лига.... 1. БФС - може да се каже , че е НЕГОВО и си плаща добре за да му вървят по гайдата ! 2. Същото важи и за Съдийската Комисия ! 3. Това важи и за останалите отбори - пълнеж в "А" група.... Ще играят за него !!!!!...
2
5
 
10
 
! Отговори
ФК Зимбру преди 9 години
Кога ще биеш Лудогорец и Симитли бе брадясал чичка.Направи ги *** Цска лично ти.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
stroico ---trnior na man.unaited

Спонсорирани публикации