Малка българска ПР агенция с номинация в световните награди Eventex Awards

PR Care се е специализирала в комуникационни кампании в защитата на социални каузи
17 мар 2016 09:17,
5
 Малка българска ПР агенция с номинация в световните награди Eventex Awards
Снимка: КАRE studio

Тази година малката агенция PR Care е единствената българска ПР агенция с номинация в световните награди Eventex Awards, които годишно отличават професионализма в индустрията в световен мащаб.

Проектите, регистрирани за участие в конкурса, са оценявани от 34-ма международни събитийни професионалисти от цял свят.

Церемонията по награждаване на най-добрите експерти в сферата ще се състои довечера - 17 март в Рейнбоу Плаза в София.

PR Care e малка бутикова агенция, която се състои само от две дами – Елена Цонева- Папуджиева и Росяна Сотирова  Те са стратезите, комуникаторите и изпълнителите на всеки един от проектите, по които работят.

Агенцията се е специализирала в създаването и изпълнението на комуникационни кампании в сферата на здравеопазването и в защитата на социални каузи.

PR Care е финалист в престижното шесто международно издание на Global Event Awards с информационната кампания "Открито за скритото", посветена на хората, страдащи от тежкото и болезнено автоимунно възпалително заболяване - гноен хидраденит.

Болестта трудно се диагностицира. Засяга хора в трудоспособна възраст. След кампанията много млади хора откриват диагнозата си и правилния начин за лечението си.

"Винаги се опитваме и ще се опитваме да правим съдържателни и смислени кампании, които да останат във времето и да променят за добро живота на хората", споделят двете дами.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
ПР- а е бизнес свързан с това да изкараш едно изсрано от животинче зърно от кафе като най-скъпото кафе в света. Копи Лувак. Много баламурници. С хората е същото.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 2Гледай и се учи, а недей да знаеш много.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голяма работа, голямо геройство... и какво от това?
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
bravo, momi4eta, oste mnogo uspehi za napred*****

Спонсорирани публикации