Експериментът Dnes: Бихте ли подкрепили еднополовите бракове?

Екип на предаването ДНЕС провери колко толерантни са българите
3 фев 2017 18:00,
304
Експериментът Dnes: Бихте ли подкрепили еднополовите бракове?
Снимка: Архив, Reuters

Трябва ли да узаконим еднополовите бракове и достатъчно толерантни ли са българите?

Валерия Цветанова и Асен Манасиев правят нов социален експеримент, за да проверят дали сме достатъчно толерантни към хората с нетрадиционна сексуална ориентация.

Колко души са готови да подпишат, вижте във видеото на Bulgaria ON AIR:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 4 години
До Че Гевара Е, МНООО си ***. То инквизицията е идвала и срещу евреи, жени, възрастни, бедни. Никой не я викал. Наричало се е държавен тормоз.
206
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 4 години
До ivo.kolev.357 В православието и разводът е ерес. Не говорете глупости.
205
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не вярвах, че в България все още има толкова изостанали и недорасли за модерния свят хора, но повечето коментари тук го доказват. СРАМ!
204
0
 
2
 
! Отговори
dp преди 7 години
Мале мале. Толкова много неуверен не просто в себе си - това не е изненада - а и в собствената си сексуалност смачканяк наоколо. Над 200 поста....Какво ме интересува еднополов или триполов брак ще има след като никой не ме праща мене в такъв бе. После всичките тия разпенявени мъже дето примират от страх някой да не ги вземе за *** се чудят що жените им ги презират - ми щото сте вресливи страхливци, затова.Но пък е и за добро, жените на много от тях стават :D.
203
1
 
1
 
! Отговори
БОГ преди 7 години
До g pfС такива "богоугодни" изказвания мисля, че ще го изпревариш :) И не се притеснявай, това, че на някой празник припалваш свещица от кумова срама не те спасява от всичката помия и омраза в ежедневието ти. Самият факт, че пожелаваш чужда смърт и страдание заради мнение, различно от твоето, прекрасно описва всъщност колко жалко и нещастно същество си... мъчно ми е за теб, защото такива като теб се раждат в ада и цял живот прекарват там...
202
2
 
4
 
! Отговори
22 преди 7 години
Браковете трябва да са само еднополови.Брак между мъж и жена не е брак.Толерантни сме,да!Това и е проблема на България.Ако и това постигнем скоро вече и нещата ще потръгнат на подобрение.
201
5
 
0
 
! Отговори
сия преди 7 години
Нека се женят, но да осиновяват само момичета. Момченцата и в двете еднополови семейства ще се повлияят от възпитанието
200
3
 
0
 
! Отговори
65 преди 7 години
До ДнесБг_как може да пускате коментара Пенчо,който е вулгарен,пошъл.А когато казваме грозни истини за политиците ни триете.
199
5
 
5
 
! Отговори
65 преди 7 години
Дали ще са в брак или не,няма значение.Те все ще са ди обратни.Аз ги приемам.Майката природа ги е създала.Но да осиновяват деца е престъпление.Всички искат да имат мама и тати,нали?Каквоще е това дете само в мъжкс или женска среда?Спомнетр си ги филма с Мадона ,,Почти идеално.
198
1
 
8
 
! Отговори
g pf преди 7 години
227 Да гориш в ада дано! Заради такива като теб светът отива по дяволите и хора като теб нараняват децата и тяхното бъдеще! Хора като теб са против Господ! Заври се в дупката, откъдето си изпълзял!
197
22
 
3
 
! Отговори
ЗА преди 7 години
Престанете да се мешате в живота на хората, *** религиозни фанатици! Да се женят и да осиновяват деца ако искат.
196
5
 
21
 
! Отговори
Шефа преди 7 години
Само езичник , без вяра , без смисъл за живота би подкрепил такова извращение!Спрете да провокирате с тия падения на съвременния морал!"Различните" ???Пфу че простотия!
195
3
 
27
 
! Отговори
пффф преди 7 години
Не! Еднополовата любов е занимание за разлигавени и осигурени хора, които нямат какво друго да правят освен да си чепкат оная работа и да се питат "аз сега гей ли съм или не съм".
194
2
 
16
 
! Отговори
Тато преди 7 години
До АнонименПреател, кога си си въобразявал, че Днес са нормална, морална медия? Те са едни от най-големите продажници.
193
5
 
25
 
! Отговори
киреза преди 7 години
В библията ясно и точно е написано как да постъпваме с хомосексуалистите и т.н....Който наистина вярва в бога,знае как да реагира на тази гнусотия....
192
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес ни питате, дали одобряваме еднополовите бракове. Утре ще ни питате, дали одобряваме секс с животни, с роднини, с деца, с мъртъвци. Вдруги ден какво ще ни питате - дали одобряваме канибалството? Айде, стига вече извратености, които с помоща на пресата, се превръщат в норма. Престанете! Засрамете се Днес - ставате проводници на ненормалното в света ни, вместо просто да ни информирате, като почтена медия.
191
7
 
37
 
! Отговори
Както искаш преди 7 години
Такива въпроси изобщо не бива да бъдат задавани. Абсолютно и категорично НЕ! Всеки здравомислещ човек би бил на същото мнение.
190
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече разнополовите не се женят, че за какво им е на еднополовите. Те няма да създадат поколение, че да е нужно поне за това. Няма никакъв смисъл от тези бракове. Всеки може да си се обича на воля.
189
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-добре е Ердоган и Путин да се вземат официално,а не да секрият като някакви....
188
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено, че подкрепяме! Младите да се вземат като с обичат.Кмета на Симитли да взема Бойко Методиев борисов и да са щастливи заедно.

Спонсорирани публикации