Нинова не иска да "пляска" с Борисов, а да дебатира

Призовава хората да бъдат питани какво искат да гледат
28 фев 2017 14:37,
57
Нинова не иска да "пляска" с Борисов, а да дебатира
Снимка: БСП

Лидерът на Столетницата Корнелия Нинова продължава сагата "лидерски дебат" с опонента си – лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

След като двамата не спират да заливат медиите с исканията си за среща "очи в очи", сега червената председателка настоя в писмо до медиите – хората да бъдат питани какво искат да гледат: Лидерски дебат или експертни разговори.

Още по темата

В писмото й пише следното:

"Г-н Борисов ми предложи по телефона утре да направим дебат между нас двамата, заедно с екипи, като заяви, цитирам: „Да представим екипите, да направим встъпителни думи, ние двамата да се оттеглим, да си пием кафенцето и да ръкопляскаме”. За разлика от него, ние приемаме политиката за сериозно занимание, а не за шоу програма. Затова оставаме на позиция, че го предизвиквам на лидерски дебат. Смятам, че той се страхува от това и се крие зад експерти.

Експертите не могат да носят политическа отговорност. Искам лидерски дебат и всеки да заяви визията си накъде ще води България, ако спечели изборите. За да спрем с размяната на реплики, имам едно предложение към ГЕРБ. Все се позоваваме на народа-  какво иска той и какво ни е поръчал. Предлагам те да посочат една социологическа агенция и ние да посочим една, и да направим бърз сондаж, какво иска българският народ да види и да чуе – лидерски дебат или експертни разговори, и да се съобразим с желанието и волята на народа", заключава Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
1
 
! Отговори
ОСМАН преди 7 години
нинова ще я пляскаме от ДОСТ .толкова ще я пляскаме че ще е вечно доволна.......
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаше ли дебат очи в очи Тръмп - Хилари? Имаше! Даже повече от един! Във всяка нормална държава в предизборната кампания има пряк дебат между лидери! Какво ми обяснявате, че Нинова я било страх да си покаже екипа? Немалко от тези хора се изказаха по ресорните си преложения, но среща на лидерите е напълно НОРМАЛНА! Тези хора в 99% от случаите стават премиери, а аз искам да видя и преценя сам на кого от тях гласувам повече доверие да коли и да беси! Поведението на Борисов е скандално за политик...
41
3
 
2
 
! Отговори
l преди 7 години
tikvata e strahlivec i prost gledah debata radev i chaceva i chakam da se posmeia na prostotii na b.b
40
7
 
7
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
Нормално е Нинова да не иска дебат м/у експерти. Лъжите и ще лъснат веднага. И ако след това е е "лидерския дебат" и лъжата вече ще е лъснала, все едно да си събуе гащите и да каже: -"Ела, бойко, опраскай ме"
39
2
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
булсатком я ми обеснете не съм пипал антена как в едната стая мие 100 процента в другата 45 кои ползва трети приемник питам поддръжката аз
38
6
 
8
 
! Отговори
РККА преди 7 години
тази все по упорито убеждава избирателите че управлението на Бойчо е по малкото зло,вкарва се в поговорката,, голямата уста ме вкара в голяма беля,, и се опитва да учи другите как да си мият ръцете когато на нея от го..в.на не и се виждат ушите..и ако Бойчо се отърваше с оставки тази може сериозно да загази след преждевременния мандат на правителство....
37
3
 
8
 
! Отговори
Христо преди 7 години
А защо не ни питате дали изобщо искаме да слушаме глупостите ви. Оставете ни на мира!!!За разлика от вашите, нашите проблеми не са да си наместим задните части на меките депутатски места, да вземаме огромни за българските стандарти заплати, да ни плащат осигуровките и всички комунални битови услуги. Не ви ли е срам, че живеете на наш гръб?
36
8
 
6
 
! Отговори
питате-отговаряме преди 7 години
Не правете никакъв дебат. Не ни трябвате. Махайте се вдън горите. Искате да се менкате, а Борисов.. Ту Путин, ту Медведев. После да се обвинявате един друг, а хората да опъват каиша, я КТБ я Реактори, я европари. Ще гласуваме за всички други само не за двете бкп-та.
35
11
 
7
 
! Отговори
уф... преди 7 години
Нинова, много шум вдигаш! Нищо ново не може да измисли БСПБКП, надали ще слушаме бездмисления дебат.СТИГА.социализъм, 45 години, 1990"от утре ставате капиталисти.""Демокрацията може да не е перфктна, но НИЩО по-добро не е измислено."Вече става дори досадно постоянното ти говорене , изискване, като нищо съществено не може да се направи. Ако си в Уругвай, Колумбия, сигурно ще им е интересно.
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Амииии, ясно - не искат да се пляскат и това е !? Не че не го знаехме .... амааа !?
33
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма защо да трошат пари да ни питат.ХИЧ НЕ ЩЕМ И ДА Я ЧУЕМ ТАЯ, НЕ САМО ДА Я ГЛЕДАМЕ!
32
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗА МЕН ЛИЧНО ДАЛИ ЩЕ ИЗБЕРА КОРНИТО ИЛИ БОЙКО ВСЕ ТАЯ И ЗАТОВА АЗ СЪМ ГИ ИЗТРИЛ .ДОСТАТЪЧНО КРАДОХА И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА ИМ СЛОЖАТ КРЪСТА. АКО МИЛЕЕТЕ ЗА РОДИНАТА СИ ,АКО МИСЛИТЕ С ГЛАВИТЕ СИ И САМИ МИСЛИТЕ ЗА СЕБЕ СИ ,ЗА СЕМЕЙСТВАТА СИ Е ВРЕМЕ БЪЛГАРИНЪТ ДА ГИ ЗАЧЕРКНЕ! ТРОЛЧЕТАТА НА ТЯХ ЗА ТОВА ИМ ПЛАЩАТ ДА СИ ВЕЛИЧАЯТ СВОЯ КРАДЕЦ ,НО ЧЕТЯЩИТЕ КОМЕНТАРИТЕ МИСЛЕТЕ ИМА В ПЪТИ ПО-ДОСТОЙНИ ОТ КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА !
31
11
 
11
 
! Отговори
ПИТАМ преди 7 години
Как да вярвам на Нинова ,че са се променили ,как да виня Боко ,че казва за останалите мухлясали социалисти ? Защо не казва нищо за Лечева ,нали е работила за нея и Манол ,или това не се брои? Които и да седне на дебат ,*** все ще е на ниво селска клюкарка ,лъжи ,наглост и самочувствие ,като *** с нова рокля на градски панаир.
30
11
 
13
 
! Отговори
ВЪЗХОД ИЛИ ПАДЕНИЕ преди 7 години
КОЙ КОГО САМО ВЪВ ПРЯК ДЕБАТ!БОРИСОВ ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕ ДВУБОЯ ИНАЧЕ ДА СЧИТА ЧЕ Е ЗАГУБИЛ ОТ СТРАХ!
29
8
 
11
 
! Отговори
Борисов преди 7 години
Да представим екипите, да направим встъпителни думи, ние двамата да се оттеглим, да си пием кафенцето и да ръкопляскаме РЪКОПЛЯСКАНЕТО ЩЕ НАПРАВЯТ БЪЛГАРИТЕ СЛЕД ПРЕКИЯ ДВУБОЙ АКО БОРИСОВ СЪБЕРЕ КУРАЖ ДА СЕ ЯВИ!КОГАТО СЕ СЪСТОЙ ДВУБОЯ НИЕ ЩЕ СИ ПИЕМ КАФЕНЦЕТО И ЩЕ РЪКОПЛЯСКАМЕ НА ПО- УМНИЯ И СМАЕЛИЯ. КОЙ ИМА ИСТИНСКА СМЕЛОСТ,И КУРАЖ ЩЕ ПРЕЦЕНИ СУВЕРЕНА!
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех, че отвратително
27
16
 
17
 
! Отговори
хайде преди 7 години
Може ли вещицата Нинова да каже ЕДНО ДОБРО НЕЩО ИЗВЪРШИЛИ КОМУНИСТИТЕ ЗА 27 години , само ЕДНО !!!!!!!! Тези хора следва да се изправят пред съд и в затвора за съсипването на България !!!!!
26
20
 
17
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
За какъв лидер се има тая мошеничка.Лидер е този, който отстоява своите виждания за развитието на нещо в името на хората.Тя освен да приватизира и открадне нещо, на друго не е способна.Лидерка била...ако лумпенизирания народ не беше гласувал наказателно, щеше да е в забрава вече.''Пази боже сляпо да прогледне''
25
14
 
4
 
! Отговори
д преди 7 години
Да вземате и да правите коалиция за доброто на народа ....Никакви реформатори и костовисти .
24
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тaя ниновa ми се струвa достa дълбокa и широкa във всички отверстия, a лъже че е теснячкa

Спонсорирани публикации