Плевнелиев песимист за след вота: Важни са принципите!

"По-скоро се рушат, отколкото да се градят мостове"
1 мар 2017 09:00,
150
Плевнелиев песимист за след вота: Важни са принципите!
Снимка: архив, Булфото

Притеснение за стабилността след изборите изрази бившият президент Росен Плевнелиев, като посочи пред БНР, че партиите трябва да излизат с реални предложения пред избирателите си.

"Не мога да бъда оптимист. Гледам политическата кампания с огромно безпокойство. За съжаление, това, което виждам е, че по-скоро се рушат, отколкото да се градят мостове между политическите партии.

Да използваме прокуратурата удобно за политически битки, мисля, че това не ни води никъде. Не е важна формулата на сглобяване на следващата коалиция, важни са принципите - да е прозрачна, да има ясни ангажименти и ясен план за действие", призова той.

Росен Плевнелиев коментира предстоящите избори след церемонията, на която получи награда за цялостен принос от Асоциацията на информационните технологии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя пак не е в час.Колкото пъти се е изказал ,толкова пъти нищо не е казал.
75
2
 
15
 
! Отговори
th преди 7 години
Гледал политическата кампания с безпокойство. Сякаш не е ясно, че той бе избран с манипулация на вота. Въпреки че много интелигентни хора се объркаха да гласуват за него, той нямаше да спечели ако ЦЦ не беше едновременно шеф на МВР и шеф на гербаджийската кампания. Пишат си победи, а на всеки е ясно, че колкото са реалните гласове, поне още толкова са купени и подправени. Но времето минава, тези неща се забравят, а такива като този ще се представят като някакви гурута в политиката...
74
3
 
13
 
! Отговори
mandati преди 7 години
за какви принципи говори като беше назначен на този пост, с подправяне на изборни резултати
73
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
През целия си мандат нищо стойностно и полезно не направи за България.И преди беше напълно безличен, сега ми прилича на мумия на неизвестен човек.Колкото по бързо го забравим, толкова по добре за нас.
72
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 80Абе гледам за ДПС - новата партия на Волен Сидеров нищо не казваш. Да не би новите инструкции за феновете на Атака да са де не се плюе по ДПС щото това е партията майка.За всеки който може да мисли е ясно. Пеевски депутат от ДПС, бивш зам министър в правителството на Станишев. Уволнен за източване на държавния резерв.
71
2
 
17
 
! Отговори
аман от тоя преди 7 години
Има ли начин, да не ни навирате в полезрението всеки ден тази "светла личност" с нейните изказвания и действия?
70
11
 
3
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
В сайта на Народното събрание има и депутатите гласува "за" поименно. Евтината ви пропаганда против Плевнелиев може да е успешна само спрямо хора които не могат да четат. То предполагам и това е таргет групата в която се целите.
69
1
 
1
 
! Отговори
до Наглите преди 7 години
Първо научете какво означава Демокрация, а след това ни убеждавайте в правотата си!псСвободата на словото и волеизлеянието е пр - СловоБлюдие и анархия!И в най-демократечното общество гражданите му имат както права, така и задължения - това се нарича - Равновесие (други го наричат Уравниловка).
68
3
 
4
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
До Анонимен 73По предложение на министър-председателя Пламен Орешарски на 14 юни 2013 г. с гласовете на 116 народни представители от БСП и ДПС Делян Пеевски е избран за председател на Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС).[7] Под натиска на последвалите протести срещу това назначение и изразено недоверие от представители на евроатлантически партньори Народното събрание единодушно отменя това свое решение на 19 юни същата година.Това са фактите.
67
2
 
15
 
! Отговори
Д. Димитров преди 7 години
Точно ти ли ще говориш за рушене на мостове??? Предател.... До кога?
66
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Президента от който се срамувах и ни излагаше навсякъде.Добре,че вече е бивш
65
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плевнелиев да обясни защо неговото европейско семейство раздели Европа на две скорости.А България направо я включиха на задна.
64
3
 
3
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
До Анонимен 66Я пак провери. Първо Пеевски беше избран от народното събрание. Второ в сайта на народното събрание има справка от гласуването както по партии така и по именно. В стенограмите има и кой го е предложил. Аз съм ги чел а ти ? Тия евтини номера минаваха преди 30 години. Сега всяка информация е достъпна за по малко от минута.
63
17
 
6
 
! Отговори
Наглите преди 7 години
Елементарни *** с просташко поведение и изказвания плюят срещу Президента Плевнелиев и както обикновено като плюят срещу демократичния вятър , храчките се лепят на челата им.
62
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, че защитници на Цацаратурата се появиха, това т.н патреоти, дето слогуват и на Кремъл и на ДПС и ДС, най-вече.
61
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално е мистър Бийн да е песимист.Вече не е"държавен глава",а заработваният с толкова старание висок пост на Запад се изпари яко дим.Остана само унижението и презрението на българския народ.Това получи Роската от неговото европейско"семейство".Както се казва прелъстен и изоставен.Но дали и в този момент този човечец разбира,че никога и никъде господарите не са уважавали слугите си.Те ги презират.
60
17
 
3
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
Плевнелиев беше първия който се противопостави на превземането на държавата от Делян Пеевски - Факт. Плевнелиев предотврати встъпването в длъжност на конституционен съдия със съмнителна репутация - Факт. След теза два случая Плевнелиев стана най оплювания човек в страната. Само че плюещите, които явно са в услуга на задкулисието не прилагат факти, а евтина пропаганда. Мислещите българи знаят, че щом всички олигарси се съюзяват срещу Плевнелиев явно яко им е настъпил задкулисните интереси.
59
0
 
5
 
! Отговори
svetlio преди 7 години
Начиии,като взема ино дръвоооо!
58
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само да не са от ония щото вчера си говоря с една позната от ония тя ми казва аз съм герб какъв герб е тая мъжа и бсп и ти и боико или спите илисе правите на демократи докато това продължава щее анархия ане демокрация ако тя е само тя е добре *** около 50 са така герб сигорно е фалирал аз по добре да си гласувам за бсп отколкото за този цирк
57
23
 
3
 
! Отговори
Герасим преди 7 години
Важни са евроатлантическите принципи, които са цивилизационния избор на нашата страна! Ние трябва да бъдем солидарни с Германия и нашите приятели от ЕК. Интеграцията на мигрантите трябва да бъде сред основните приоритети на новото правителство. Руската агресия трябва да получи достойният си отпор на ниво ЕС. Задължително влизане в Еврозоната и налагане на еврото.

Спонсорирани публикации