Под купола на цирка – от салта до "Колелото на смъртта"

Цирк "Балкански" с нов спектакъл – можем да го видим до 23 април
30 мар 2017 21:54,
0

Цирк "Балкански" ще представи своя нов мегаспектакъл тази вечер в София. За 17-а поредна година легендарната завеса на цирка ще бъде вдигната за публиката.

Академик Александър Балкански застана пред камерата на Bulgaria ON AIR, за да разкрие повече за това, което очаква гостите на цирка.

"Тази вечер е нашата закрита генерална репетиция - премиера. Стараем се във всяко едно отношение да бъдем на челните места. Горд съм, че тази година в нашата програма има нови и много интересни номера", сподели той.

Акад. Балкански разкри, че французойка ще представи своя номер под купола на цирка, а еквилибрист ще спира дъха на публиката със задно салто на 8-милиметрова опъната тел. Александър Балкански сподели, че това е голяма радост за него, тъй като самият той започва кариерата си именно с такъв номер.

След 27-годишно присъствие на манежа за последно ще може да бъде видян номерът "Колелото на смъртта". Това е бенефис за артистите от цирк "Балкански", които го изпълняват, но ще има ангажиран подобен номер от Мексико.

От утре започват редовните гастроли на цирка - дневно представление от 16:30 часа и вечерно от 19:30 часа. Всички желаещи могат да се насладят на представлението до 23 април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации