"Щурците" с 30 песни на юбилейния си концерт

Кирил Маричков: Китарата на Пеци Гюзелев също ще свири
23 май 2017 10:53, Анисия Иванова
33
"Щурците" с 30 песни на юбилейния си концерт
Снимка: Bulgaria On Air

На трети юни в "Арена Армеец", "Щурците" ще изнесат концерт по случай 50-ата си годишнина. На сцената ще излязат и 4 други банди - БТР, Д2, Тангра, и Фондацията - които ще поздравят динозаврите на рока у нас с песен.

Това каза рок легендата Кирил Маричков в студиото на "България сутрин".

"Очаквам, че ще е много силно изживяване. Подготвили сме около 30 песни, с които ще зарадваме публиката. Озвучаването ще е едно от най-добрите на Балканите и ще има големи екрани, тъй че всички да могат да видят какво става на сцената. С нас ще свири и нашият китарист Пеци Гюзелев, чиято китара е записана от други наши концерти", обясни музикантът пред Bulgaria ON AIR.

И допълни, че са поканили едни от най-старите членове на бандата, за да могат да изпълнят и част от първите си парчета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
da 4estvame 50 godini plagiatstvane? taa nema da stanepuskame si LILITU IVANOVATA i basta
29
5
 
4
 
! Отговори
погр ебален агент преди 6 години
Кирил Маричков е убиец! Защо правите реклама на един убиец?
28
2
 
7
 
! Отговори
Ронди преди 6 години
Много чалгари пишат тука? Що така-я ходете си слушайте Кон-дьо и Азис и оставете най-добрата БГ група за нас, ценителите! С удоволствие ще присъствам на този концерт, а за мен ще е 22 - концерт на Щурците на живо! А вие-селски чалгари-почвайте да рипате на Тигре,тигре...
27
0
 
1
 
! Отговори
ДОРОСТОЛ преди 6 години
БЕЗ ПЕЦИ ГЮЗЕЛЕВ НЯМА ВЕЧЕ ЩУРЦИ
26
1
 
9
 
! Отговори
помнещ преди 6 години
Със "Щурците" сме израсли. Велики музиканти!
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам бил ли е комунист,но има кадри от "Ален мак",на които пее "Интернационалът". Навремето направи песен за камбаните на Людмила. Десетина години по-късно запя "Аз не съм комунист". Както и да е,ама през 80-те им бях на два концерта,единият в Двореца на спорта-Варна,лятото на '85,народ,милиция,отрядници и...нищо! Много слабо,разочарование-тотално! В Летния театър в Стара Загора същата работа. Най-слаби на живо от голямата четворка на българските рок групи бяха те. Според мен де...
24
1
 
7
 
! Отговори
до 22 преди 6 години
Репресиран, викаш... Затова комунистическия Бслкснтон му издаване албум след албум, докато много други истински музиканти не можеха да по миришат и микрофона в селското читалище.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунист при комунистите *** при *** Гернераст при гербераститеБраво КироТвърд и последователен Апропо написа ли вече Одата за Банкянския Еднокнижник
22
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Маричков е личност. Позволяваше си да казва неудобни истини в лицата на комунистите във времена, когато това беше опасно. Освен това е имного интелигентен. А това, което му се случи през 1999 година - да не дава Господ. Всеки може да го връхлети подобно нещо.
21
8
 
7
 
! Отговори
Съвременник преди 6 години
На никоя партия не е бил член. Беше от СДС -преди да станат партия ,това беше идея и чувство което вие мушмороци никога няма да изживеете и проумеете.Свободата я имате за даденост и няма как да разберете нас- А вашата сила е в обидите,невъзпитанието и гнусният език.Поколение от неудачници -философи.Има и но те не ползват клавиатурата за това за което я ползвате вие.
20
2
 
2
 
! Отговори
До музикант преди 6 години
Не може да си музикант и да пишеш това.Освен ако не си от оркестъра на Софи Маринова или Фики. Там е истината да - Ромалееее !!! И слободия ,знаеш ти какво е ,,тоталитаризъм" и Московска 5.
19
5
 
5
 
! Отговори
ДО 14 преди 6 години
Кога е бил комунист бе другарю? Така все с лъжи ли ще очерняте всички. Аман от платени партийни ***. Живи сме още съвременниците ,знаем и помним кой какъв е бил. Лъжи децата,нас не можеш.
18
9
 
7
 
! Отговори
Стар човек преди 6 години
Никога не е бил комунист.Не е бил и герберист. Винаги е бил син.Малки сте ,плямпате измишльотини и неистини..
17
9
 
12
 
! Отговори
До14 преди 6 години
Тоя беше и комунист , и седесар, и герберист сега, според посоката на вятъра!
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой на някое интервю да го пита от коя партия НЕ Е бил!
15
15
 
9
 
! Отговори
Музикант преди 6 години
Поредния "велик" БГ музикант.Добре че е бил тоталитарния строй, та да се чуе нещо за него.После реваха, че ги били правили незнам си какво. Та нали по точно онова време им даваха глас?Бездарни си бяха и бездарни си останаха.
14
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деца разглезени и невръстни, не коментирайте нашето време.Добри или лоши те бяха едни от едва няколкото групи издържали на времето. Слушайте си Криско,Джъстин Бийбър и Крисия и не пишете глу.пости Особенно ,,алкохолик"-ти в ред ли си бе 9 ?И комунистическо ***"-????? Явно са те скъсали на матурата и си си загубил и малкото мозък.На колко годинки си бе д.р.и.с.льо ?
13
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Девиза на Маричков е - винаги със силните на деня независимо от партията!Като закъса с парите и си измисля разни концерти да грачи! Кой ли му слуша старческите изцепки!
12
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая герберастка *** да вземе да не се показва, че му се размина затвора!
11
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Toja pidmasva4 dardak na vs ot jivkovo ta dosega vrene dartia mu ba6ta 8 g v posolstvoto rim bkaga milioni mrasa nagada4i kato toja svira4 dartak

Спонсорирани публикации