Робърт Де Ниро: Майната му на Тръмп!

Речта му на наградите "Тони" вдигна публиката на крака
Обновена: 11 юни 2018 16:29 | 11 юни 2018 15:30,
109
Робърт Де Ниро: Майната му на Тръмп!
Снимка: cincinnati
Снощните награди "Тони" за принос към театралното изкуство на Бродуей, по-точно шокиращата реч на носителя на Оскар Робърт Де Ниро, изуми публиката на бляскавата церемония. 
 
"Искам да кажа само едно нещо: "Майната му на Тръмп! Вече не е "Долу Тръмп!", а майната му на Тръмп!!", започна Де Ниро от сцената преди да обяви изпълнението на певеца Брус Спрингстийн.
 
Вулгарната реч на актьора беше цензурирана от телевизия CBS, която излъчваше събитието. Това предизвика още по-остра обществена реакция, която заля социалните мрежи с коментари и видео от речта.
 
Въпреки че неприличните думи не се чуха от ефира на телевизията, присъстващите в залата много ясно показаха какво точно е съдържала речта на Де Ниро. 
 
Актьорът се обърна и към изпълнителя на сцената: 
 
"В опасните времена, в които живеем, ти непрекъснато се бориш за истината, прозрачността и цялостта на правителството. Боже, колко имаме нужда от това в момента..."
 
Речта му предизвика бурни реакции в залата и вдигна публиката на крака. 
 
"Страната ни се управлява от президент, който искрено вярва, че може да измисли своя истина... Ако си Доналд Тръмп истината не означава абсолютно нищо!!", каза още американският актьор. 
 
Де Ниро е един от най-изявените критици на Тръмп още по време на президентската му кампания през 2016 година.
 
Във видеоклип от октомври той се опита да окуражи избирателите да не гласуват за него на предстоящите тогава избори. В рамките на 60 секунди Тръмп беше наречен прасе, куче и мошеник. 
 
В друга агресивна реч на Де Ниро през януари пък, американският президент бе наречен "нашето бебе бос".
 
"Този шибан идиот е нашият президент. Това е като: "Новите дрехи на царя“. Този е пълен глупак!" 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
2
 
! Отговори
La France преди 5 години
Браво на Де Ниро! Тръмп е изкуфял, само реднеците го харесват. Vive la France! Това е най-великата страна, а не някакви кравари, които нямаше да ги има без нея.
98
2
 
2
 
! Отговори
USA преди 5 години
God bless America and President Trump!
97
2
 
3
 
! Отговори
USA преди 5 години
Харесвам Де Ниро като актьор, но като човек е празноглавец. Браво, много интелигентно! В Холивуд са се самозабравили. Добре че живеят в свободна страна. Напсувай Путин така в ефир и затвора ти е гарантиран. Всеки може да се прави на *** в най-свободната страна на света, в която свободата на словото е гарантирана в конституцията.
96
3
 
6
 
! Отговори
Де Ниро еблюв преди 5 години
Либералите умират от яд че не немогат да прилагат извратените си идеи- натрапване на еднополово сношение ,транс операции,ХОРМОНАЛНИ ТЕРАПИИ ВЪРХУ НОВОРЕДНИ ЗА СПИРАНЕ НА РАЗВИВАНЕ НА ПОЛА,подкрепа на Израел В 100 ГОДИШИЯ КОНФЛИКТ с Палестина и всички други нови войни в Ирак,Иран и тн. Бай Роби вместо да си гледа там филмчета взел да дава акъл кой бил морален,а пък не си виждат бар.дака в собствният двор- Холивуд.Изнасилвания,педофилия,наркотици, проституция.Взеха се на сериозно артистчетата!
95
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като малки тръмп нещо е излъгал де ниро наи вероятно сексуално и затова де ниро е бясен защото тои много добре знае че бои и е.....н не се връщат
94
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп е мошенник, грубиян, скара се с цял свят, с изключение на Путин и Ким Чен Ун. Ще ни налага мита. Работи срещу интересите на Европа и очевидно иска да разпадне ЕС. В момента Русия и Китай са ни по-големи съюзници от САЩ. Какво да му харесвам? Перчема му ли? Връщал предприятия. Та аз да не живея в САЩ, че да ме касае това? Хич не ми пука за този фашист. Да си оправим нас, после да мислим за тръмп.
93
5
 
12
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
дениро по полечка, че бурдейн и он знаеше много да приказва и пи от мездренското
92
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къф е тоя, бе?! Аре у лево!Само Чък Норис!Той е за Тръмп освен това...
91
3
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Анонимен-"За това Запада е велик.."..Абе ***,ти не прочете ли това:-"Вулгарната реч на актьора беше ЦЕНЗУРИРАНА от телевизия CBS"?!С какво "Запада" е "по-демократичен от Изтока",като ХВАТКИТЕ са ЕДНИ И СЪЩИ?!
90
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Анти-Тръмпаджиите толкова се напъват и плюят, че вече става доста съмнително каква е истинската цел на тези хора.Явно доста интереси, лобита и масрафи и объркал бат Дончо. Хиларито ако бяха избрали, бял ден нямаше да видим, този може и да е луд, но щом ги ядосва и си прави каквото си иска, само шапка мога да му сваля.Който ядоса американските лобита, значи е свестен човек.
89
6
 
4
 
! Отговори
Някой преди 5 години
40 години БКП и 30 БСП и ДПС Кво пишете бе ***
88
6
 
12
 
! Отговори
до 74 преди 5 години
Работещите хора имат и деца. На тях какво ще оставим, ако пренебрегваме нашето въздействие върху климата? Тръмп ще бъде запомнен само с едно--как е пречил на усилията на ЦЕЛИЯТ СВЯТ ДА СПРЕ ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ХОРАТА ВЪРХУ КЛИМАТА. И ТВОЯТА ПОЗИЦИЯ ПОСТАВЯ НА ПЪРВО МЯСТО ПАРИТЕ ПРЕД БЪДЕЩЕТО-ЖАЛКО Е ТОВА.
87
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След 10-20 години истински актьори ще има само в театъра. Филмите ще са 3D, защото ще е по-евтино, по-лесно, по-бързо (и други "по") да бъдат създавани. Въпросът е технологията да се усъвършенства още малко и ... Холивуд загина... Ако не ми вярвате ви пожелавам да сте живи и здрави да видите, а ако не пак :)
86
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-сетне: Италия забрани на кораб с над 600 мигранти да акостира в нейно пристанище POZDRAVIAVAM SPONSORITE NA TOZI SAIT S TAZI NOVINA VIARVAM CHE SA MNOGO RADOSTNI OT NOVINATA DANO 1000 PO 1000 godini vse takiva partii da upravliavt v ITALIA PAK I V EVROPA SAOSHO SOROS SHE E MNOGO DOVOLEN OT NOVINATA
85
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това може ли да се случи в Китай,Русия или ислямските държави,не може.Русофилите вече коментираха как ако беше в Русия,Де Ниро отивал в гулаг или Путин го заличавал.В техните мозаци вожда слънце е всичко,а те са просто едни роби които получават оргазми като гледат как вожда лови риба или язди кон.
84
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За това Запада е велик.Само там може човек да излезе да да тегли една майна на президента по телевизията.Щото на Запад никой не по голям от народа и държавата принадлежи на народа.
83
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Велик!
82
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога не е късно да станеш за резил. Де Ниро е поредното доказателство.
81
13
 
21
 
! Отговори
xDrive преди 5 години
Бай Кольо, БЕШЕ голям. Сега не виждаш ли че политически ориентираната му ярост му е замъглила мозъчето? Да не говорим че последните 10-15 години трябваше той да ни плаща да му гледаме помиите. Свестен филм с него едва ли ще видим повече. Оялите се недосегаеми самозабравили се холивудски "величия" май колкото повече реват, толкова повече кирливи ризи има да показват. Тръмп им го наби на всички до гърлата.
80
15
 
28
 
! Отговори
бай-Кольо преди 5 години
Браво на Де Ниро,Голем е,и такъв ще го запомня !

Спонсорирани публикации