Кубрат Пулев: Не бях депортиран, а телепортиран от самия себе си

Той отрече да е имало сканадали на летището в САЩ
26 фев 2020 10:55, Нели Христова
95
Кубрат Пулев: Не бях депортиран, а телепортиран от самия себе си
Снимки: БГНЕС

Преди дни Кубрат Пулев се опита да влезе в САЩ с туристическа виза. Заради това, властите не го допуснаха да влезе на територията на страната, но по думите на Кобрата, не е имало скандали. Само въпрос на време е да получи нужните документи, с които да се боксира и пребивава в САЩ.

"На летището в Чикаго полицаите, служителите, всички бяха супер учтиви. Снимахме се, даже се смяхме. Бях им доста интересен като личност и се бяха събрали всички... Не бях депортиран, а телепортиран от самия себе си. Не виждам някакви притеснения или проблеми. Имаше някакъв проблем с визата, който и те самите не успяха да уточнят. За мен всичко е окей, така е трябвало да се случи. И Ванга е казала "Следвайте знаците". Това е знак, че трябва да се подготвям в Европа по-концентрирано, а не в Щатите", заяви Кубрат Пулев пред bTV.

В момента Кобрата е в Берлин, където продължава подготовката си за дългоочаквания мач с Антъни Джошуа.

"С тази виза B1/B2 си влизам всеки път в Щатите и няма никакъв проблем. Това е от поне 5 години. Не знам какво се случи. И те самите не са наясно, но както и да е. Моята виза е бизнес-туристическа, с която моите адвокати ми казаха, че имам право да се боксирам, да пребивавам в Щатите - всичко. Въпреки това, ние сме подали документи още миналата година, преди последния ми мач, за работна виза. Просто малко са се забавили", допълни Пулев.

"Няма никакви рискове за моята кариера в Щатите. Всичко е перфектно, всичко е супер. Единственият враг на човека може да бъде той самият. Всички други могат да му помагат. Въпрос на време е да получа работната виза. Аз не съм казал, че отивам да работя. Аз тренирам и се подготвям там. Нито имам мач. Но така са решили."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
Ватман преди 4 години
МАЧКАЙ ГРИШО!
79
1
 
4
 
! Отговори
ЕВОА преди 4 години
Кобра,Кобра,дали тази подготовка на Белмекен не ти дойде в повече?Летището в Чикаго,аха да спре да работи за снимки с Пул...То бива,бива филми,ама то Ипона-Рапонаряпа да яде!Имате двоен общ знаменател.Само събиране,а за плащане-йок!
78
0
 
7
 
! Отговори
anon преди 4 години
***. б1 е бизнес виза за преговори, визити, установяване на контакти и тн... като се е боксирал за пари е нарушил правилата на визата си. едва ли ще го пуснат повече дори и си изкара вярната виза.
77
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Теле какво?
76
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма такава хем бизнеc хем туристическа виза Мутро,мyтро okаяна заспала непробудно. Проста глава решила да спести 2 лева и да се изложи мислеща си ,че това му е виза за Камерун или Кременчуг. Казал ,че ще работи с туристическа виза празна глава пълна с компот Myтренски.
75
3
 
15
 
! Отговори
До 72 преди 4 години
В смисъл, че са го помислили за новооткрит животински вид, близък до хомосапиенс. Нали си гледал Кинг Конг и как се редяха да го гледат като "Осмото чудо на света".
74
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мачкай,Кубрате !! Гордеем се с теб и да смачкаш бягащото момченце !! Искаме да те посрещнем като световен шампион и после да измлатиш и онова дърварче фюри !!
73
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не са го пуснали защото е казал,че ще работи.Той обаче за техните разбирания работи целувач на жени!Затова са го върнали!Продължаваме напред нали бате?!!!:))))
72
0
 
9
 
! Отговори
някой си преди 4 години
Ха,ха,ако се беше сетил да им покаже снимката си във военна униформа ,като натовски офицер щяха да го пуснат! Те там много ги обичат такива.
71
0
 
13
 
! Отговори
Boto преди 4 години
Той малко като Бойко почна.Не че не са го депортирали а не са го пуснали.Според него няма проблем ама не у Щатите.Не че има проблем да се боксира с туристическа виза ама сега не може щото не му дават да влезе.
70
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде вземи си плати на Белмекен,стига се прави на интересен,да не забравиш да платиш нещо в щатите,защото там няма да те търпят и ако нещо не ти харесва не го ползвай!
69
13
 
3
 
! Отговори
Miss Irka преди 4 години
Обаче водещата в бнт как го пита къде е...и настоятелно му иска обяснения, все едно й е длъжен с нещо. Бах ти селяндурските телевизии
68
5
 
1
 
! Отговори
asd преди 4 години
Как все разбирате от визи и не знам си какви безсмислени неща...все се отъждествявате с другите и знаете повече за тях от самите тях....много сте елементарни.
67
5
 
2
 
! Отговори
.. преди 4 години
Чисти българи са, на външен вид са доста страшни, за първи път като ги видях и си мислих, тия са мутри, после разбираш че са добри хора.
66
4
 
13
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 4 години
Еееее, ако на тоя бяха му отказали в Русия щяхде да оревете орталъка бе, ама нали е Америка всички мълчат кат попарени...Езика ли си глътнахте бе?
65
3
 
10
 
! Отговори
Ъъъъъъ преди 4 години
Като го пооблъскат добре след няколко месеца и ще се телепортира в отвъдното.
64
0
 
18
 
! Отговори
в какъв смисъл преди 4 години
"Бях им доста интересен като личност и се бяха събрали всички..."
63
4
 
19
 
! Отговори
Дядо Петър преди 4 години
Стига си ни занимавал със себе си бе, про-так.
62
1
 
13
 
! Отговори
До 69 преди 4 години
Българи ли са с тази фамилия или...?
61
1
 
27
 
! Отговори
.. преди 4 години
Първите му братовчеди са ми приятели, даже не искат да чуят за него, макар да носят еднакви фамилии.

Спонсорирани публикации