Новият месец идва с пълнолуние - какво да очаквате?

То ще бъде на 2 септември, в знака Риби
1
Новият месец идва с пълнолуние - какво да очаквате?
Pixabay

В ранните часове на 2 септември ще имаме възможност да наблюдаваме пълнолуние в знака на Риби, давайки началото на един мечтан месец. Докато пълната луна от август ни подтикна да се освободим от миналото, то този месец тя ще ни накара да погледнем към себе си и вътрешните ни терзания. В резултат на това можем да очакваме да се почувстваме по-креативни и в унисон с нашите чувства, но в същото време ще настъпи разсеяност и емоционалност в ежедневието ни.

През месец септември пълнолунието е известно като Луната на царевицата. Тази фаза ще бъде мощна, предизвикателна и в крайна сметка ще ни напомни, че 2020 година върви към своя край. 
 
Пълнолуние в Риби - изразително и отварящо сърцето
 
Както астролозите знаят много добре, Луната управлява нашите емоции. Междувременно Рибите се считат като един от най-емоционално осъзнатите знаци в зодиака. Хората от тази зодия изпитват чувства към всеки един, независимо дали е приятел, близък или напълно непознат човек. Когато този съпричастен знак стане домакин на емоционалното пълнолуние, спокойно можем да кажем, че усетим влиянието на Луната.
 
През този период ще е по-вероятно да изразяваме себе си и да покажем истинските си чувства, дори това да не е по вкуса ни. Въпреки че това новооткрито желание да споделяме емоциите си със сигурност ще се отрази на личния ни живот, то може да има ефект и на друго място. 
 
Творческото вдъхновение може да дойде много по-лесно през следващите дни, тъй като пълнолунието ще ни накара да дадем по-голяма свобода на изразяването си. Това ще ни помогне да разрешим и някои проблеми в офиса, защото ще бъдем отворени към другите и ще сме готови да чуем и тяхното мнение. 

Какво още да очаквате от пълнолунието този месец, четете в Tialoto.bg 

Източник:  Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
очакваъта големия суджук

Спонсорирани публикации