Измамници събират лични данни от името на Слави Трифонов

В измамата са замесени и звезди като Софи Маринова
29 окт 2020 16:20, Нели Христова
12
Измамници събират лични данни от името на Слави Трифонов
Снимка: Facebook

Десетки фалшиви профили бълват игри, съгласно чиито правила всеки сподел ще получи поне 500 хил. в брой от неуточен вид валута. Сред последните последни псевдораздачи на парични награди е заменено и име на Слави Трифонов. Дългия лъсна в играта, която е при условие да бъде открита на тази снимка, която съответства на очите му, съобщава "24 часа".

„Поради ефектите от вируса Corona ще даряват хора в нужда. Само 100 късметлии, които разпознават изображението в моето око, ще получат общо 50 000 в брой. Успех!“, гласи условие за игра, която се разпространява в групи във Facebook .

"Фейсбук страници, използващи моето име, пишат, че раздават на 50 хиляди евро, като търсят данни за банкови карти на хората. Това са фалшиви страници! Това е лъжа и измами. Благодаря на всички, които ми изпратиха сигнали. Бъдете внимателни. Единствената моя лична страница във фейсбука е тази. И сега се публикувам от лично име ", написа Трифонов в собствената си официална страница в социалната мрежа, за да отговори лъжата, в която неволно е заместен.

Целта на подобни измами най-често е събитие в лични данни. За да спечелите наградата, трябва да въведете информация, много често и лична. По-безобиден вариант се търси за шерване на страницата с цел набиране на популярност.

В подобна схема е набъркана и Софи Маринова, която също може да сигнализира за нередности. ДесиСлава е следващата, попаднала в пирамидата. Някои от известните личности се споделят, че "победителите" им изпратили съобщение с въпроси откъде и как да получат награда.

 


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
... преди 2 месеца
Не знам дали генетично сме обременени като нация да сме пртости или ни е присъдено някак. Как може да се върже човек с мозък по- голям от чертичката на аспиринчето на това?
9
0
 
2
 
! Отговори
Даге преди 2 месеца
Е *** и /т:ъпунгера/ тоя станислави
,виолист премиер,че той с музикална гимназия бе...!
8
0
 
8
 
! Отговори
The Real Бай Иван преди 2 месеца
Нека събират. Само електората на Бат Слави може да им се върже на тъпотиите. Нека го ошушкат яко, та дано им дойде акъла. Ама надали.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"звезди като Софи Маринова" хахаха.... :) Нели, Нели... малки човечета в малка държавичка с малки душички
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Къде се изгуби тоя Станчо Три? Откакто телевизията му стана платена ни съм го виждал, ни съм го чувал... ама може пък да ни стане пре-миер и да го гледам по-често...
5
0
 
3
 
! Отговори
Чалгари+ преди 2 месеца
е нали искаше по 78 стотинки, къде отива с тези хиляди ЮРО
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да ги искат от фейсбук.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
станислав си е дълга измама
2
1
 
7
 
! Отговори
IDEL преди 2 месеца
Само в първия абзац има безброй правописни и граматически грешки. Г-жо Христова, четете преди да натиснете бутона "Публикувай"!
1
2
 
13
 
! Отговори
Що пък не? преди 2 месеца
Народ много, *** всякакви. Но чак пик от името на гологлавия... Аз него за жив не го броя, ама има други, чак и фенове. На един асъл са, горките.

Спонсорирани публикации