Амбър Хърд не иска да плаща 10 млн. на Джони Деп

Актрисата е решена да обжалва решението на съда
41
Амбър Хърд не иска да плаща 10 млн. на Джони Деп
Снимка: БГНЕС
Милиони долари се дължат след присъдата в сряда, когато съдебните заседатели застанаха предимно на страната на Джони Деп в делото му срещу Амбър Хърд.
 
Първоначално бяха присъдени 15 милиона долара, но съдията намали сумата на 10,35 милиона, въз основа на закона на щата Вирджиния, който ограничава наказателни щети. Хърд пък ще трябва да получи само 2 от поисканите 100 милиона обезщетение. Адвокатката ѝ Илейн Бредехофт каза в четвъртък, че следващата стъпка на Амбър е да обжалва присъдата и потвърди, че актрисата със сигурност не може да изплати дължимата сума.
 
Освен това Бредехофт спомена в заключителните си думи пред журито, че 36-годишната Хърд досега е платила над 6 милиона долара съдебни разноски.
 
Правният анализатор Емили Бейкър казва пред People какво може да се случи, ако Хърд не може да изплати наложените ѝ обезщетения.
 
„Това ще зависи и от двете страни, но след влизането на сила на присъдата от 24 юни, се чудя дали адвокатите ще започнат преговори по плащанията“, споделя тя пред списанието.
 
Адвокатът на Деп – Бен Чу – заяви в заключителната си реч, че актьорът не иска да накаже финансово Амбър. Според него, делото никога не е било за пари. Бейкър смята, че двете страни може да се разберат за сумата и е напълно възможно Деп да не потърси дължимите милиони.
 
Ако обаче екипът на актьора поиска да бъде изпълнено решението на съда, тогава започва цял отделен процес, потенциално запориране на имущество и определяне на различни начини за плащане. Според Бейкър, Деп по-скоро се интересува Хърд да не повтаря обвиненията си в сексуален и физически тормоз, отколкото от финансово обезщетение.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
1
 
! Отговори
Теди преди 1 година
ИВАН СТОЯНОВ КАК ИМА ОЧИ ДА ИЗЛЕЗЕ ПРЕД ХОРАТА
23
0
 
4
 
! Отговори
Only fans преди 1 година
Да си направи ще ги събере ,че и ща и останат
22
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До адвокат 7: Всъщност, заради нея изгуби договора си за "Фантастични животни 3". Честно казано, като го гледах филма, мисля си, че продукцията е изгубила повече от липсата на Джони. Матс просто не е за тази роля.
21
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да видим дали адвогатката ще я посъветва отново да повтори обвиненията, за да гледаме как ще си го вкара още по-надълбоко...
20
1
 
23
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Съдебните решения не са по желание.Изпълняват се.Това е урок за всички бездарни златотърсачки като тази.
19
0
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
До Ясъмконгрозгето е кисело. ако нема 10 милиона да доа дом, па като развалим ше и дадем, че немам дребни.
18
2
 
7
 
! Отговори
Ясъмкон преди 1 година
Какво па и аресвате на тая та щела да помпи и глупости. Кой ше го помпи това г юбре! Оно я съм кон ама и она е бааа коно
17
10
 
5
 
! Отговори
all in преди 1 година
Джонито и той циция за 100млн ке прави театро....И аз искам за неколко сирки и еванета да търса 100млн. от некоя будала...
16
0
 
27
 
! Отговори
Асен Холандеца преди 1 година
Дайте я на мен, ще я закарам в Холандия да помпи на влака гумите. За кратко време ще искара парите.
15
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Деп иска още да се изгаври с нея, ще я задължи поне да дари наистина онези 7 мил от развода, които излъга, че била дарила още преди 5г, пък се оказа, че не е....
14
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Била дала 6 мил за съдебни разноски досега ?! Хаха Това не е било по това дело, а по многото нейни акции и претенции досега. То не бяха статии, ограничителни заповеди, делото във Великобритания. Т. е. изцяло по нейна инициатива. Целта е била да спечели колосална сума, но сметките се объркаха. И въпреки това тя има как да ги заработи, ще плаща на разсрочено ако трябва
13
2
 
23
 
! Отговори
До жена съм преди 1 година
Браво моме!!! Рядко се чуват/четат такива думи от жена. Блазя на мъжа ти- намерил е свястна булка, а в България вече почти не останаха, а като гледам май и по света е така.
12
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такива с......ки що милиони долари прибраха от кой ли не, обаче сега, ню-ню. Не можело. Видите ли , за съм една клета девица, ама ако можеше да отмъкна парички на Джони, нямаше да е зле. И Пол Макартни си изпати от една такава(той олекна с около 24 милиона) и много други.
11
1
 
52
 
! Отговори
жена съм преди 1 година
Ама искаше 100млн., а? Дж. Деп да си ги търси до цент, на него нямаше да му се размине. Пък и да е за урок за всички миту-тки, които са се сетили след 30г. да съдят някойси, че ги щипнал по гъдзъ, но пък се натискат да ходят на "интервюта" в хотелските стаи.
10
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
няма не искам, поне в ФАЩ тези закони важат и ако не платиш влизаш в дранголника за дълго. Там ще те обичат всяка вечер различни. Га лъга като дъртаа циклама искаше ама сега не иска. Хайде у лево
9
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво го жалите Джонката? Да си беше седял до полата на жената, нямаше да бере ядове сега. Да, ама му се приискало меката алкохолно-никотинова чушка да я топи там, къде не е за него. Квото сам си направиш, друг не мой ти го стори.
8
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като я гледам на снимката ми напомня на нашето жанче бергенмерген.... Изкусен лъжжец, виртуозен манипулатор и добър актьорр но с лабилна психика. Браво на съда, че не са се вързали на тия крокодилски сълзи. Такива паразитти трябва да лежат в затвора или поне в луднницата. Тая за малко да му съсипе живота. Басссси и неблагодарното пссе.
7
0
 
25
 
! Отговори
адвокат преди 1 година
Сега, ако Джонката е пич, няма да потърси тия 10 милки, нооо тази с *** изненади да се поуспокои... после граждански иск за пропуснати ползи в размер на хонорарите за Карибски пирати и всички прекратени договори, заради клеветата... Амбърчето лошичко ще й стане...
6
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В крайна сметка каквото и да ти говорят иде реч за пари... Тя не искала да плаща 10млн. но пък искала да му вземе 100млн!!! Пусстиняк от най-долните . Ако съм на Деп ще си искам и последния цент... Сещам се за един виц-двама си говорят на светско парти и единия казва "Виждаш ли оня баровец там...Жена му го направи милионер".Другия вика "Браво на нея" а тоя отвръща "Да де,ама той беше милиардер...". Та тая амбър е същата.На злла круша ззъл прът.Боой до последно да И дойде акъла.
5
0
 
29
 
! Отговори
Пич преди 1 година
Милото момиче. Как да не й повярваш с това ангелско личице? :)

Спонсорирани публикации