Според зодията: Кои се мотивират от критиката?

Някои кротко понасят оценките ан другите
15 юли 2023 09:27, Теодора Драгоева
13
Според зодията: Кои се мотивират от критиката?
IStockphoto

Няколко зодиакални знака са склонни тихо да приемат критиката. Тя насочва вниманието им към области, в които им липсва опит и ги мотивира да се опитват повече и да усвояват нови способности.

Хората от тези знаци кротко изслушват критиците си и никога не реагират, в опит да се защитят или оправдаят. Тези хора не се страхуват да чуят нищо негативно за себе си, за разлика от други, които истински ненавиждат критиката.
 
Представителите на тези зодии знаят интуитивно, че чуждата оценка, дори и негативна, може да им е от полза за личното им израстване. Те не желаят да се обграждат с хора, които само ги хвалят. Напроти, предпочитат да са заобиколени от личности, които ги карат да мислят, които ги карат да се борят, които посочват слабите им места и ги подтикват към напредък.
 
А ето и кои са астрологичните знаци, които са отворени за критика и внимателно се вслушват в нея, взимайки си нужните бележки:

Козирог
 
Козирозите нямат проблем с това кротко да приемат оценките на другите за представянето си. Те приемат чуждите съвети и никога не се противопоставят на градивната критика, по-скоро се опитват да вникнат в нея. Те всъщност обичат да получават обратната връзка от хората. Козиорозите притежават голяма сила на характера и макар че негативните коментари могат да ги обидят или наранят, те все пак ще се опитат да извлекат поука от тях и ще се адаптират според съветите, които са получили. Хората от този земен знак осъзнават, че някои аспекти на тяхната личност могат да бъдат подобрени. Така че, независимо дали работите с тях или имате връзка с тях, не се страхувайте да изразите идеите си за това как нещата могат да бъдат по-добри! Козирогът ще ви изслуша смирено, може да не реагира или да се нацупи, но със сигурност ще си вземе бележка!

Как всяка зодия си създава проблеми в дългосрочната си връзка

Най-страхотните родителски качества, според зодията

Връзка по време на почивка – кои зодии са склонни към нея?

Риби
 
Рибите имат навика да приоритизират мислите на другите и да развиват мирогледа си въз основа на хората около себе си. Като се има предвид това, този воден знак не обича да чува, че трябва да се подобри в някаква област. Рибите предпочитат да живеят живота си спокойно – да си плуват в морето по течението и така докато нещо не ги тласне да променят курса си. Ако родител, приятел или колега критикува техните решения, те ще го изслушат покорно и ще се примирят с неодобрението. Всеки, който предложи сурови съвети на човека Риби, ще се изправи пред неговия тих гняв. Тези хора са спокойни и обрани в поведението си и няма да загубят хладнокръвието си от острите забележки. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: хороскопзодиикритика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Зодия "Умен" се мотивира от критиките, като преди това ги анализира. Зодия "Злобар(ка) с болни амбиции" истерясва, когато чуе критика по свой адрес и се юрва с рогата напред да си отмъщава.
5
0
 
0
 
! Отговори
В. преди 9 месеца
Зависи кой подбира "фактите".
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аз не се мотивирам от критика. Изобщо.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Никой не се мотивира само от критика и зодиите отново нямат нищо общо.
2
1
 
6
 
! Отговори
какво се чудим преди 9 месеца
1.Няма човек който да иска да е постянно критикуван 2. няма човек който да иска да се чувствува постоянно виновен 3.няма човек който да приеме че по подразбиране на него не може да му се вярва , а на другия трбява независимо от фактите.омръзва колкото и да си влюбен
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Безмислената критика се нарича лигавщина.Няма човек който да харесва да му се лигавят вечно и вечно да са недоволни от него В личен аспект обикновено вечно недоволните всъщност са най-обикновени дегенеpaти неспособни за нищо друго освен "да не им харесва". Възможно е и да са иmбецили които не са си пили медикаментите.Естествено перфектни и безгрешни хора няма но обикновено най-големите критикари са най-неможещите за нищо градивно.Пример.Какво стана с демократите от 90-те? Умряха в кофите.