БСП със самочувствие: Първа сила сме в София!

Столичният лидер предупреди: Врагът ни е готов на всичко
12 фев 2017 10:49,
226
БСП със самочувствие: Първа сила сме в София!
Снимка: архив "Булфото"

БСП демонстрира самочувствие и се видя за първи път като лидер в някогашна синя София.

"БСП е със самочувствието на първа политическа сила в София и това се случва за първи път в столицата", каза лидерът на софийската организация Калоян Паргов по време на заседание на Градската конференция на организацията.

Той се обърна към съпартийците си, че ги чака много работа и ги предупреди да се тежки и "по-особени" избори.

Това било така, защото след проведените в края на миналата година президентски избори сега очакванията към социалистите са повече. Освен това било много възможно предстоящите парламентарни избори да са последните по пропорционалната избирателна система.

"Пред нас стоят важни задачи да съумеем да се докажем като единна и организирана сила, която гледа към бъдещето", каза Паргов, цитиран от "Фокус".

Според него изборите ще са тест за партиите и политиците.

"Изборите ще се проведат в една силно напрегната и неясна геополитическа среда, която ще влияе пряко на обществените нагласи у нас. Засилват се очакванията на всички български граждани за една по-отговорна и безкомпромисна политика в защита на националните интереси", каза той.

Паргов предупреди хората си, че срещу тях стои противник, който макар и разколебан и отслабен, ще направи всичко и на всяка цена да запази властта.

Според председателя на ГС на БСП – София партията ще получава и традиционните удари в гръб от страна на бивши свои партньори и съюзници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
партията ще получава и традиционните удари в гръб от страна на бивши свои партньоримеките китки да очакват не точно удари и не точно в гърба :)
168
7
 
1
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 7 години
мразя всички българи че сте мръ..сни дол.ни *** избирате постояно лъжци и крадливи политици трябват нови партии и нови лидери на бг като на р радев с нови форми и нови идеи и нова бг е готова
167
0
 
11
 
! Отговори
Агджата преди 7 години
Бийвъс и Бътхед от БСП/БКП.
166
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези двамата са противни, колкото е противна и крадлива партията им.
165
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая гeй-двойка ли са водачите на бсп в София?
164
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
iskam BSP na vlast....1997 shte vi se stori kato teatar....samo togava shte se vdigne naroda
163
4
 
13
 
! Отговори
до 204 преди 7 години
и каква бе лъжата за костиндброд ? райков и П.първанова трябавше вече да се търкалят в затвора, но прокуратурата ги покри и червените клекнаха.
162
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На двамата от снимката им текат лигите от глад. Няма да стане вашта комунягииииииииГЛАД за вас.
161
22
 
2
 
! Отговори
Ало преди 7 години
Чуйте ! БСП ще е първа политическа сила , а вие можете да плюете , колкото си искате.
160
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До STELA.Ти не разбра ли кокошка с кокошките,че не видяхме добро от БКП-БСП,вече 70 години.Ти като съветничка на БСП,защо не вземеш да прочетеш истината за назначените партии от ДС и генерал Гоцев.Те все още са на политическата сцена в най различни цветове?И докато откраднатите пари от народа са в тях,ние българите бял ден няма да видим!Партиен милионер не се става с честен труд,а по наследство!
159
1
 
19
 
! Отговори
haha преди 7 години
Вас ВМРО и патриотите ще ви размажат в София. Вие сте отживелица. Нинова яхна метлата, след като Радев стана президент. Но хората не гласуваха за БСП, а за Радев. Не ставайте смешни. Вие сте политически труп.
158
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Традиционните удари,са ваша формула бе.Мая Костинбродска помните ли я,вие от БСП,каква лъжа сътвори,за да спечелите с някой глас отгоре сте способни на всичко!
157
1
 
19
 
! Отговори
СС преди 7 години
Гладна кокошка, просо сънува. :)
156
2
 
21
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
Никой не може да обещае повече от Нинова и да изпълни повече от Борисов.
155
1
 
8
 
! Отговори
Народен съдия преди 7 години
Скоро ще ви се случи такава случка на всички политици и лапачи,че ще се чудите да бягате ли да се самоубивате ли.... няма да има никакви партии повече в тази държава някой неразбрал има ли!???? На тези избори никой за никой няма да гласува ....ще има пълен бойкот!!!! И после ще започне гражданската война и голямото трепане ,да видим кой кого !!!! Да видим тогава кой какъв е и коя България предава.
154
28
 
1
 
! Отговори
STELA преди 7 години
Програмата на бсп реалистична и оплюването й от платените съветници на ГЕРБ няма да разколебаят, тези които жепаят да я подкрепят, а това е целият изстрадал от досегашното управление народ.
153
0
 
23
 
! Отговори
Стар комунист преди 7 години
Е-е-,самочувствието е много хубаво нещо,но щом чуеш за самочувствие у комунистите-соци алисти бягай по-далеч-готови са да минат през трупове само и само да постигнат целите си - животът го е показал!!! И ведно с това ще опоскат де-що има останало от пладнешките им предишни грабежи - голяма беда ще се струпа отново над бедните ни глави! Ами верно ли, че ще откриват отново лагерите в Белене и Скравена ?! А че как да ги избираме пак?!
152
0
 
23
 
! Отговори
11 преди 7 години
Баси *** ***.
151
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Блаженни са вярващите!
150
0
 
23
 
! Отговори
www преди 7 години
Палячовци....