Борисов: Гласувах за стабилна, предвидима, единна България!

Утре трябва да бъдем единни, убеден е лидерът на ГЕРБ
Обновена: 26 мар 2017 11:47 | 26 мар 2017 10:07, Анисия Иванова
250

Снимка: БТА

Гласувах за стабилна, предвидима, единна България, защото утре трябва да бъдем единни като нация. Много неща ме притесняват в днешния ден, но пожелавам на всички успех, да упражним правото си на глас и най-вече от утре народът да бъде единен. Това ми е мечтата. Това си пожелавам само.

Това каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като упражни правото си на глас. Той посочи, че проблемите на границата и отвъд нея са много тежки.

"Ако днеска българите отредят ние да управляваме, следващите дни ще си говорим за Турция доста, много неща трябва да се направят", заяви бившият премиер.

Лидерът на ГЕРБ пристигна в 78 СУ "Христо Смирненски" за гласуването с ретро „Мерцедес”, модел 1968 г., който сам управляваше. Преди дни разказа, че го е купил при едно от служебните си пътувани и срещи с канцлера Ангела Меркел. По думите му колата била купена за 10 хил. лв.

Той коментира и снощния футболен мач между отборите на България и Холандия.

"Снощи просто ги размазахме холандците. Българите сме си такива - когато ни подценят, показваме най-доброто", посочи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Софийските баби масово гласуват за Боби.
143
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не тъ ще вече! Не разбра ли?
142
2
 
8
 
! Отговори
83140 преди 7 години
До Анонимен 163 извинявай , ама защо обиждаш *** , сравнявайки го с ББ ББ е една класическа мутра , зависима от чужди посолства и правителства ББ е към мекотелите *** може да е имал някакво заболяване , ама поне е бил човек
141
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова мазен герберастки ***...и накрая да каже...ами живея с доход 1500 лева...УУуууу...все едно да ядеш луканка пред едно гладно сомалийче умиращо от глад и да му казваш че не ядеш луканка а ла.***.
140
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв и.дио.т и *** трябва да си, за да гласуваш пак за тези, които за 6 години управление ни докараха до първи по бедност в Европа и втори по смъртност в света? Бизнес задушен, монополи с ръка на всичко, битова престъпност непоносима, никаква социална политика, европари, потъващи някъде, икономика само на хартия....*** народ държава затрива!
139
3
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Сретане, само един куршум в тиквата на Тиквата, и ще те обявим официално за национален герой на България!
138
3
 
11
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ЗА ДА СЕ СБЪДНЕ ЖЕЛАНИЕТО НА БОКИЧА ЯВНО НЕ Е ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ.
137
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли още *** да гласуват за тази мутра? Стабилна България може да има само когато на власт са враговете на Евроглобализма т.е. Патриотите. Има ли ЕС има колониално робство. Гласувайте с 17 за да може Мутрата да влезе в панделата.
136
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ле-ле! Как не се усеща тоя, че с пиара, който му правят ОТДАВНА Е СТАНАЛ ЗА СМЯХ, не само на кокошките. А той се радва като героят на Ив. Вазов (***) от "Под игото". :)
135
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще си поръчаме ли за трети път манджата, дето два пъти я върнахме на готвача, защото е прокиснала?!
134
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
kakwoto i da stane, samo bsp 6te ima pove4e ot 2014-a
133
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Glasuval sa sebe si i komunjsgite ot gerb ksto osvlova za4eva menda ba4varova vel4ev tn hodom zezo gimnastika modkov isterika drugarite ti pomaka vejdi i dr agenti darti i tapi
132
5
 
30
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
НЕ - НА МУТРИТЕ !!
131
5
 
32
 
! Отговори
Айнщайн преди 7 години
Лудост е да правиш едно и също нещо всеки път и да очакваш промяна.
130
3
 
9
 
! Отговори
nina преди 7 години
Моля за извинение за правописните грешки.
129
3
 
22
 
! Отговори
nina преди 7 години
Г-н борисов, цял свят знае, че сме "предведими", така че няма нужда да се го пожелавате /или да НИ го пожелавате/ допълнително!
128
15
 
13
 
! Отговори
Новите лица на БСП преди 7 години
Новите лица на БСП са деца на старите лица и това е сделката на Нинова с тях. Такива като журналиста Тома Томов лично предложен от *** - баща му е убиец бил е директор на лагера в Белене по времето на социализма, като независимата червена псевдожурналистка и временна любовница на Станишев-Ел.Йончева т.н. и т.н. Просто ме е срам от тази партия , на която някога бях член .
127
4
 
27
 
! Отговори
дон Корлеоне преди 7 години
Дон Майкъл Корлеоне: Политиците и престъпниците са едно и също нещо.
126
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мерджана требе да е с пренабити номера, иначе ако е читав е от 15 000 евра нагоре.....
125
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
УГОЕНИЯ ГЕРБАДЖИЙСКИ *** ВЕЧЕ 2 ПЪТИ БИВА ИЗБИРАН, ИЗСУХЛЯ СЕ КАТО ПРЪДНЯ ОТ *** И ПАК ИСКА ДА ПЛЮСКА НАРОДНА КРЪВЧИЦА.НАРОДЪТ ВЕРНО Е МЕГА ***, ЩОМ ДВА ПЪТИ СИ ГО ИЗБИРА, НО ВЕЧЕ ВЗЕ ДА ПОУМНЯВА.КВО ВИКАШЕ БАЦЕ - АБЕ ЩОМ Е ОТ ГЕРБ И МАГАРЕ ДА Е, ХОРАТА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО. Е ДА АМА НЕ!