Доган в "кефлийско настроение", искат го за депутат, но не смятал да се връща

На изборите покажете на света какво представлява ДПС, призова почетният председател
11 фев 2021 19:45, Анисия Иванова
123
Доган в "кефлийско настроение", искат го за депутат, но не смятал да се връща
Снимка: БГНЕС

Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган не възнамерява да се връща към политиката. В открито обръщение към структурите на Движението той отказа да бъде номиниран за депутат за предстоящите избори.

Доган заявява, че номинацията го е изненадала, защото от години не е в политиката. Тя обаче му е донесла "кефлийско настроение за добре свършена работа". Почетният лидер заявява, че от 30 години насам ДПС се превърнала в политически компас за останалите партии и движения. Доган смята, че номинацията му ще зареди и опонентите на ДПС, защото образът му е бил целенасочено сатанизиран. От гледна точка на съдбата, няма нужда Доган да се връща в политиката, заключава почетният лидер.

Ето цялото обръщение, разпространено от пресцентъра на ДПС, по повод номинацията от структурите на партията в Кърджали за предстоящите парламентарни избори.

"Приятели и съмишленици!
Преди всичко искам да изразя благодарността си към всички, които желаят поне виртуално да се върна в политиката. Честно казано, номинацията на „А. Доган“ ме изненада, защото всички знаете, че вече девета година не се занимавам с политическа дейност. Но признавам, получих и кефлийско настроение за добре свършена работа, за което също ви благодаря", се посочва в обръщението.

"ДПС се превърна в значима политическа формация. И вече три десетилетия почти всички новопръкнали се партии и коалиции задължително се позиционират и търсят политическа идентичност спрямо ценностната система на Движението.

Не е лошо да бъдеш управляващ параметър в геометрията на политическото пространство, но този политически статус си има и цена и тя трябва да се заплати.

Разбирам, че включването на „А. Доган“ в номинациите дава импулс за мобилизация, но същевременно с това допълнително „зарежда“ емоционалната мотивация на опонентите и противниците на ДПС, защото „образа на А. Доган“ целенасочено беше сатанизиран през целия период на прехода. И в този контекст върши работа и на свои, и на чужди.

От гледна точка на Съдбата, няма нужда „А. Доган“ да се връща в политиката. Най-значимото ми творение в живота е „Движението за права и свободи“, което Ви принадлежи във времето.

Ако искате да ме зарадвате, покажете на света какво представлява ДПС на предстоящите парламентарни избори.

С обич и доверие,

Винаги Ваш: А.Д. !", пише още почетният председател на ДПС.


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз да съм милиардер със собствена партия, няма да искам да ставам депутат.
47
2
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Искам да се върна но нямам желание. ФЕС ***.
46
2
 
5
 
! Отговори
Васил Левски преди 2 години
Ако печеля, печели цял народ. Ако загубя, губя само себе си. България още не се е освободила от турското робство.
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 53ГЕРБ е Бащицата, без него партията ще се разпадне като НДСВ, СДС....там Костов ги закри :) БСП е майката на всички партии през тези 30 години, иска ми се да не е така, но фактите трудно се оборват :)) Доган е хитър за мисирките, за по запознатите просто е в схемата, турците му вярват, той живее в палати, те броят стотинките като повечето българи, всичко е точно :)))
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като подминем малките партии, остават ГЕРБ и БСП, това са основните партии на конкуренцията. От ДПС зависи накъде ще наклони везните,доверявам се на ДПС.
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 44Доган го вкараха в затвора за да е дисидент (2 месеца), всеки турчин който е лежал тогава в български пандиз ще ти каже че е нагласено :) Службите в частност ДС знаеха накъде вървят нещата, трябваше им лидер на турското малцинство, успяха на 100% :)))
42
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди 2-3 дена гледах една картинка, ГЕРБ са със християндемократите, а ДПС с демократите. Нинова е вдясно(но не показаха кое дясно) , а Радев в ляво заедно с Цветанов
41
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защото ДПС и Доган умеят да се нагласят към всички, управляваха и с БСП и с дясната коалиция и с НДСВ и тройната коалиция и с ГЕРБ,че даже и с патриотите понякога, а нашите само се дърлят помежду си, герберите пък до такава степен притиснаха хората в България и разделиха населението на гербери и всички останали,че се задейства закона на Нютон за противодействието!
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз гвазин на снимката в носа ли тъкмо ще си бърка или си цеди гнойна пъпка ни моа да му Гана спатийти както обикновено!
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДОГАН Е РУСКА *** , ЗАТОВА НЕ ГО ИСКАТ В ТУРКИШ
38
3
 
2
 
! Отговори
Щутгарт преди 2 години
Господи , пусни ядрена бомба в обора бг , или поне астероид да заличи тази *** , няма такава територия никъде по света
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доган го мислят за пияница, Пеевски без коментар....:)) Пеевски беше казал че му завиждат, защото разбираш ли бил млад и успешен бизнесмен :)))) Като се поразровиш малко и откриваш че е синче на мама, разбира се от партията :))
36
3
 
1
 
! Отговори
Ахмед-Празидент! преди 2 години
Ами да го предложат за президент!Ще се получи добро състезание - Румен, Бойко, Слави и Ахмед!Залаганията може да започнат- сега!
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този трябваше да бъде в затвора политик с ТЕЦ и САрай в коя държва го има?
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демир било от Тимур?!?!?Айде бе!Ти ако си добруджански турчин(делиормански), аз съм трамвай.
33
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
и като стана дума:-Що стана с Октай Енимехмедов /май беше/ ?лежи ли за "опит за убийство",или пърдялника на Доган вече сай измирисал?
32
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Професормайтапчия ли си,или просто дъската ти хлопа?
31
10
 
5
 
! Отговори
Професор преди 2 години
Господин Доган се е доказал като голям политик, българин, родолюбец и патриот! Един ден неговите портрети ще бъдат редом до портретите на Левски и Ботев.
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какво да се връща Доган, че той когато се водеше дупетат не влизаше в събранието, че сега ли :))) Пеевски да не би да присъства на сборището....:))) Важното е мисирките да се обръщат с уважение към теб и да превиват гръб, тогава вече си успешен политик в БГ :)))
29
2
 
6
 
! Отговори
Пишман-инженер преди 2 години
Кой е Доган:На датата 4 февруари 1992 година лидерът на ДПС Ахмед Доган предава на посланика на Турция у нас списък с 1300 имена на хора, изпратени под прикритие на дипломатическа работа в 79 посолства по целия свят. "Оня списък", състоящ се от 38 страници, е връчен на посланика в турското посолство в София, заедно с други документи. Осветяването на агентите предизвиква грандиозен скандал в държавата.