Ангелов: Всичко ще бъде наред, изборите са безопасни

Той заяви, че единственото спасение от пандемията са ваксините
Обновена: 4 апр 2021 11:22 | 4 апр 2021 11:18, Нели Христова
32
Ангелов: Всичко ще бъде наред, изборите са безопасни
Снимка: БГНЕС

"Мерките се спазват. В секциите има абсолютно всичко необходимо. Взели сме всички необходими мерки изборите да са безопасни", това заяви здравният министър проф. Костадин Ангелов след като даде своя вот на парламентарните избори.

"Искам да призова всички български граждани да излязат да гласуват. Да бъдат спокойни, да си сложат маските, за да можем в края на деня да сме доволни от това, което сме направили. Днес гласувах за това, за което се боря всеки ден - за здравето, за спокойствието на хората, за един свят без пандемия, за края на този кошмар. За последната година направихме всичко необходимо за да проведем тази битка успешно до този момент. Ще продължим да го правим. Надявам се всички днес да бъдат убедени, че днешният ден може да донесе онази промяна, която всички искат, и за която всички се борим", каза още Ангелов.

"Ако трябва да бъда честен, всеки ден се надявам, че ще е последен от битката ни с пандемията. Но в тази ситуация, в която се намираме, виждаме, че единственото спасение ще ни бъде донесено от ваксината и тя е, всъщност, победата над пандемията", каза министърът.

Той бе категоричен, че не очаква пик на COVID-19 след изборния ден. "Всичко ще бъде наред. Изборите са безопасни. Времето, което прекарват хората, е навън. Опашките са признак за добре проведени противоепидемични мерки", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
Мерките преди 3 години
Днес на 4-ти април България задмина в класация по смъртност и брой умрели държавата Швеция в която нямаше нито мерки нито карантини.
24
0
 
1
 
! Отговори
Не издържам преди 3 години
Ковид 19 ,защо го няма днес .Нямали да гласува.Всеки ден тероризира хората по целия свят,но днес хич го няма
23
0
 
1
 
! Отговори
родоотстъпник преди 3 години
този трябва да е в затвора,не да ръси глупости
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От плакатите на този в Търново вече ми се повръща !
21
0
 
1
 
! Отговори
Икономист преди 3 години
Дриупитек, ти още ли си мислиш, че си министър в правителстовот на Мутрата от Банкя ? Как ти е кръвното налягане на ставане ? Признай си и сис плати дълговате, които остави на Александровската болница, преди да се кандидатираш за депутат от изчезналата партия на Бойко Борисов ! Възможно е и да му кажеш на Методиев, колко са заемите, емитирани от трите му правителства ! Само, ако искаш разбира се !
20
0
 
2
 
! Отговори
Тоя преди 3 години
е платен манипулатор.
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искате ли още да ги гледате тези? А?
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изборите са безопасни, ковида не е. Кой е минал през секция по заразяване ще разберем след две седмици.
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Днес гласувах за това, за което се боря всеки ден - за здравето, за спокойствието на хората, за един свят без пандемия, за края на този кошмар."Брей........ Че коя ще е тая партия ?
16
2
 
14
 
! Отговори
Само че преди 3 години
Днес на 4-ти април изприварихме Швеция по брой починали държавата в която нямаше никакви мерки и карантини.Има учудващо медийно мълчание.
15
2
 
7
 
! Отговори
глас преди 3 години
Безопасни са за комисиите, които са ваксинирани и разнасят вируса из секциите, но не са безопасни за неваксинираните гласоподаватели. Всичко подло което можеха го направиха тези управляващи по отношение на гласуването. Няма вот по пощата, няма вот по интернет, няма вот от колата си. Това са е безопасно гласуване.
14
2
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЛЪЖЕ , ИЗБОРИТЕ НЕ СА БЕЗОПАСНИ!! МОЖЕ ДА ТЕ ХВАНЕ БОРИСОВСКИЯ ВИРУС ОТ ТЯХ!
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласуваш за ГЕРБ получаваш ДПС и обръчите!
12
10
 
5
 
! Отговори
Петър преди 3 години
Вечерта ще ликувамеБорисов 4РЕШЕНО ЕЕ
11
0
 
3
 
! Отговори
Баровеца &#12746 преди 3 години
Хора ,хайде да гласуваме! Слушайте сърцето/както казват много/,но не съвсем! Това не е решение за любовна връзка с вашата половинка🙂! Сега включете и сивото вещество /мозъкът/ 50на 50 със сърцето! Направете си една равносметка за последната година и за миналите няколко ,как сте живяли,работили,лекували,какви доходи сте получавали, и дали са ви обезпечавали във всяко естество подобаващо ,дори и от правно естество,като съвестни Български граждани , които наистина заслужават внимание и достоен живот! Моля излезте ,гласувайте сега,но 50 на 50 процента със сърце и глава👍
10
0
 
10
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
да, така е с тези.. от телевизора всичко е наред.. но в действителност всички виждаме, че това грам не е така
9
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САМО ДПС
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Професоре, наистина изборите са безопасни, особено тези във Велико Търново. Там машините (ротативките) за гласуване не работят, а другаде члновете на изборните секции не знаят как се гласува с тях.
7
18
 
3
 
! Отговори
Стоян преди 3 години
От всичките ми познати 90% ще гласуват за ГЕРБ само напредДа го поемат бедните скъсаняциБОРИСОВ 4
6
17
 
2
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Ще има БОРИСОВ 4Не ни пука за мнението виБОРИСОВ 4