Карадайъ: Лицемери рисуват фалшив образ на ДПС

Ние сме едни и същи и в Брюксел, и в София, обяви той
18 окт 2021 11:55, Красимир Ангелов
85
Карадайъ: Лицемери рисуват фалшив образ на ДПС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Ние сме едни и същи и в Брюксел, и в София, и в Плевен, и в Буковлък. С душа и сърце работим за просперитета на нашата Родина България", заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, който е кандидатът на Движението за президент на България.

По време на предизборна среща в Плевен той се възмути, че в България се намират партии и хора, които умишлено рисуват фалшив образ на ДПС и лепят етикети на Движението, съобщават от партията.

Още по темата
"Правят го, защото имат двойствено и лицемерно поведение - едно в Брюксел, друго в България. В Брюксел приемат едни регламенти, в България гласуват обратни на тях закони", заяви Мустафа Карадайъ.

Той посочи, че кампания на партията тръгва от Брюксел, защото „на нас Европа не ни е нито началник, нито мащеха“.

"Брюксел не търси поводи за различия, омраза, разделение и червени линии. Брюксел търси знаещите, можещите и идейните хора, които ще задават цел, посока и приоритети", подчерта Мустафа Карадайъ.

Той изтъкна, че президентската институция у нас не е лишена от съдържание. "В Конституцията пише, че олицетворява единството на нацията. Но виждаме там хора, които търсят разделителни линии. Ние с г-жа Искра Михайлова олицетворяваме единството на нацията. През всички тези 30 години, в които сме заедно в политиката, основната ни ценност е философията на заедността", посочи кандидатът за президент.

Той изрази мнение, че президентската институция е полето, на което различните политически партии трябва да намерят съгласие за националните цели, а не президентът да застава в политическия окоп и да води политически битки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
Тачо преди 2 години
Карадайъ не може да говори български , пък ще става Президент. Видя се че и не можа да се оправи с машината за гласуване , явно е много далеч от техниката.
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЛИЦЕМЕРНИЯТ КАРАДАЙЪ - КОЧ БАЙРАМ ООД ТЪРСИ ЛИЦЕМЕРИ ЗА ЧЕВЕРМЕ!!!
64
3
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Не мисля, че му е лесно на ДПСто! То трябва преди всичко да докаже лоялността си към България след антибългарските изцепки по време на Прехода-турците не обвиняваха тогава БСП за състоянието на страната,а обвиняваха БЪЛГАРИТЕ!Те недвусмислено показаха на всички,че не се смятат за българи и това никога няма как да мине незабелязано!Нека турците престанат да се делят от българите, престанат да искат новини по БНТ на турски, престанат да назначават само турци във фирмите си и може и да им повярваме
63
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кое му е фалшивото че председателя им не говори правилен български или че ближе миризливите мде на дерибеевски и приятелите му нагли мутри
62
2
 
2
 
! Отговори
Миро преди 2 години
Обаче говоренето на вицето ти по нищо не се различава от езика на Радев и радевци.Така,че тя ме отблъсква
61
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Mустафа ефенди, кога ще се научиш да говориш правилно и без запъване българси език? Има логопеди, *** да те оправят да говориш като българите. Дали ген.Радев не се оказа прав със забележката, която ти направи?
60
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е, КараЙдайъ, истинският образ е на истински турчин недобре маскиран като българин!
59
1
 
7
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
Ходи ли ДеБелян Пеевски да се среща с електората си? И как ДПС ще обясни на избирателите си кандидат-депутат санкциониран по закона Магнитски? Не е ли ДПС свързана тогава с него и не попада ли под ударите и тя като партия? Мен ако питате направо да се забрани тая крадлива структура ДПС
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не всички ползващи кирилица тук са българи. Някои са само български граждани. Крайно време е да поправим завинаги тази грешка.
57
2
 
13
 
! Отговори
ще му повЕЕЕрвам преди 2 години
....само ако се изтъпани в Анкара по националната турска телевизия издекламира стихотворението:"Аз съм българче,обичам нашите планини зелени....БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ,ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕН!!!"
56
1
 
9
 
! Отговори
Ооо...Шипкааа... преди 2 години
Тоя серсемин идвал ли е на поклонение на 3 март...?
55
3
 
7
 
! Отговори
Майка Турция към преди 2 години
КарадаЙъъъъ...Я кажи пак коя е ПРА-ПРА-ПРА-Родината ти...?И с каква душа и сърце работиш/пита се как/ за родината си България????
54
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А този е позор като председател на една партия, в която сляпо членуват и гласуват честни, добри и отрудени хора. Той е позор за тях!
53
8
 
4
 
! Отговори
! преди 2 години
Карадайъ ПРЕЗИДЕНТ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!
52
2
 
5
 
! Отговори
! :) до 55 преди 2 години
Предаването на Левски на Турците... Това обяснява всичко...
51
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
турци, това обяснява всичко.
50
3
 
14
 
! Отговори
До Очаквах преди 2 години
Може и от Панагюрище и Копривщица! Или от Шипка?Що там не се появи? Щото ще го погнат с камъни, докато го изтъркалят в прародината му!Закриване на ДПС като етническа партия, наследник на интересите на петвековния ни поробител!Закриване на ГЕРБ като продажна и мафиотска организация!
49
2
 
9
 
! Отговори
Очаквах преди 2 години
фъфльоча да започне не от дестилерията за ром, коняк и текила Буковлък, а от Батак ...или поне от Перущица.
48
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Благодарение на ДПС, сме най бедната и най- корумпираната държава в ЕС. Техния виден депутат Пеевски, как стана на 30 милиардер в най-корумпираната държава.
47
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ходи си в майката родина!