Панев: Да се изясни въпросът с машините, засега не е убедително

Кои са резервите в енергийната система, за да се облекчи натискът?
Обновена: 8 ное 2021 22:42 | 8 ное 2021 21:50, Веселина Йорданова
47

Казусът с машините за изборите - как се стигна до него?

"Засега не звучат убедително обясненията, но в същото време не звучи убедително и атаката на ГЕРБ. Работата им в момента е да пораждат съмнения, защото за тях тези избори са на живот и смърт", заяви съпредседателят на "Зелено движение" Владислав Панев в "Денят ON AIR".

Той призова пред Bulgaria ON AIR от "Сиела Норма" да изяснят за какво става въпрос.

Панев вижда във Фонда за сигурност на енергийната система един резерв от средства, чрез които българското правителство може да облекчи значително натиска на цената на тока и парното за домакинствата.

"Другият резерв е азерският газ, който вече влияе на цената и за домакинствата, и за бизнеса. Не го използваме оптимално, имаме уверения от азерската страна, че можем да купуваме до 1 млрд. куб. м на цена около 4 пъти по-ниска от цената, която купуваме от "Газпром", изтъкна водачът на листата на "Демократична България" (ДБ) в 24 МИР.

Причината да не се купува азерски газ, според Панев, е откровен саботаж от страна на бордовете на държавните енергийни компании – "Булгаргаз" и "Булгартрансгаз", които са "назначени от ГЕРБ с дългосрочни мениджърски договори".

Според него сегашният енергиен министър не прави нищо в тази посока. "За мен и г-н Радев, и г-н Живков носят определена вина за това, че енергийните държавни компании бездействат в ущърб на българския бизнес", посочи Панев.

 


47
Още по темата: Владислав ПаневДБ
Още от Избори 2021
Радев: Очаквам българите да покажат, че времето на шайката е свършило
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Красен преди 3 седмици
Владислав Панев е един от най-неграмотните и неподготвени депутати в цялата парламентарна история на България! Псевдо-зелен и уж инвеститор, а в същото време няма и грам капацитет!
38
0
 
3
 
! Отговори
Петър преди 3 седмици
ОТ ДБ се правят, че искат да променят нещо, но нито с кадри, нито с политики го показват, пълна измама са тези хора!
37
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 3 седмици
ДБ пак търсят под вола теле...
36
0
 
0
 
! Отговори
Поли преди 3 седмици
Поредно предизборно кудкудякане
35
0
 
1
 
! Отговори
123-ТОиДИ преди 3 седмици
р.р, Е МОШЕННИК !
34
1
 
1
 
! Отговори
No Name преди 3 седмици
Панев и той ли започна да бълва едни и същи неща като черна станция? В това ДБ всички са станали "copy/past" на Христо май ...
33
0
 
2
 
! Отговори
Диана преди 3 седмици
Панев и всички от партията ДБ са черни станции, така бих ги определил. Все нещо не е наред, все някой е корумпиран, все има драма няква, а само те, видите ли, са Ботев и Левски на модерната ни история.
32
3
 
0
 
! Отговори
СС преди 3 седмици
До ИЗБОРИТЕ СА МЕНТЕ! Точно както ГЕРБ подменяха и вкарваха бюлетини, фалшифицираха протоколи и никой не можеше да упражнява последствен контрол! Точно така беше избран Тотев за кмет на Пловдив, с мошенгии и подмяна през нощта.
31
0
 
5
 
! Отговори
БЛАГОДАРИМ ТИ РАДЕВ преди 3 седмици
...ЗА 350-ЧОВЕКА БЪЛГАРИ УМРЕЛИ ЗА ДЕНОНОЩИЕТО----РОТ ФРОНТ ,ДРУГАРЮ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!!!
30
0
 
4
 
! Отговори
Решетникав преди 3 седмици
Для машинами и шпионами молчать !
29
3
 
6
 
! Отговори
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА РАДЕВ преди 3 седмици
... И СОБСТВЕНОТО СИ ПОГРЕБЕНИЕ , КАТО НАРОД И НАЦИЯ!
28
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Помните ли как ОПГ-ГЕРБни лъжеха че в Черноморската ни зона има милиарди кубически метри газ и че след като го разработим ще станем Персийски шейховеЕ някой станаха ама не в България а в Дубай,пък ние,гражданите,още повече обедняхме и огладняхме.И ако не са napцaл-шоповете,щяхме да ходим,голи и боси.Та умната на 14-ти.На този ден ще се реши съдбата не само на вас а и на децата ви т.е. на Бъдещето на България.За крадците и лъжците,Съд и затвор според деянията им.
27
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Помните ли как ОПГ-ГЕРБни лъжеха че в Черноморската ни зона има милиарди кубически метри газ и че след като горазработимще станем Персийски шейховеЕ някой станаха ама не в България а в Дубай,пък ние,гражданите,още повече обедняхме и огладняхме.И ако не са ***-шоповете,щяхме да ходим,голи и боси.Та умната на 14.На този ден ще се реши съдбата не само на вас а и на децата ви т.е. на Бъдещет о на България.
26
5
 
2
 
! Отговори
ИЗБОРИТЕ СА МЕНТЕ! преди 3 седмици
АЗ НЕ ГЛАСУВАМ С МАШИНА ---ЗА КОЯТО НЯМА ГАРАНЦИИ И ПОСЛЕДСТВЕН КОНТРОЛ , ЗА РЕЗУЛТАТА ОТ ВОТА!!!!----ВСЕКИ МОЖЕ ДА ВКАРА ДОПЪЛНИТЕЛНИ БРОЙКИ ЗА ВСЯКА ПАРТИЯ В ПАМЕТТА И!!!!!
25
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Отдавна трябваше ОПГ-ГЕРБ да бъде разследвана,като шайка бандити ограбили и ограбващи бедния народ българскиКогато ОПГ-ГЕРБ, ДПС и БСП,изчезнат от политическата сцена на България,така както НДСВ изчезна,тогава България ще тръгне напред и ще заприлича на нормална Държава.Съд и затвор,това е решението за нескончаемия "преход"Безнаказано"законно"грабенеДа вземем пример от САЩ.Там след гражданската война всички мошеници на бившата колония са били изпратени в Юма,най известния затвор по него време
24
4
 
1
 
! Отговори
3 преди 3 седмици
Удавникът и за сламката се хваща!
23
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоя Панев подозирам, че е пед*фил, защото се подвизава в една ФБ групичка наречена "Българско Байдън Общество", в което повечето сме почитатели на Тръмп и ги спукваме от бъзици и тролня. Ония мълчат и мигат на парцалиб.
22
9
 
6
 
! Отговори
Хм преди 3 седмици
Сиела нямаше да са това ако не бяха "спечелените" поръчки благодарение на тюфлека...за по долния , как си представяш да спечели поръчка фирма която не е близка до герб и не си е платила масрафа !?
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Е те от Сиела са дружки с Дай БГ и Изправените повлекани.От Сиела не могат да обяснят защо при държавни машини и то в частен склад има добавка от 228,че и тях пазят.А днес ново двайсет,още 150 машини нови новенички непоръчвани от ЦИК чакат на митницата.Е що?И тез спецове по машините ,двама братя били съветници на служебния премиер,та единия отговаря за машините ,другия за кода.Пей сърце!Взеха ни за най тъпите блуждаещи,е много "честни" избори,направо невероятно!Това е пародия!
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А, латвяъ сечено, просто вие службашите сте некадърни. Днес пак сте взели тихомълком заем от половин милиард лев. И герберските калинки ли са ви виновни?