’ристо »ванов: Ѕорисов да си говори каквото иска, несериозно е

ƒа не се занимаваме с интриги, призова той
ќбновена: 4 май 2023 12:39 | 4 май 2023 12:39, …оана ÷онева
76
’ристо »ванов: Ѕорисов да си говори каквото иска, несериозно е
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

"Ќаистина ли ще се занимаваме с н€какви интриги? »ма право да говори каквото си иска. Ќие сме коалици€, имаме колективни органи, следва се н€каква коалиционна логика на поведение". “ака съпредседател€т на "ƒемократична Ѕългари€" ’ристо »ванов възмутено коментира в кулоарите на Ќародното събрание изказването на лидера на √≈–Ѕ Ѕойко Ѕорисов от по-рано, че представителите на ƒЅ "ги е срам от ѕѕ".

ќще по темата

"ƒобре, и? » какво да коментирам? јз ако кажа, че Ѕорисов го е срам от √≈–Ѕ и затова коментира толкова много, ще ходите да го питате ли? Ќали разбирате, че това, което правим, е абсолютно несериозно", каза »ванов.

ƒа не се занимаваме с несериозни интриги, призова лидерът на "градската десница".

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


76
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
64
0
 
0
 
! ќтговори
Ѕоби преди 9 месеца
јбе »ванов гол€м моралист нещо се докарва... —мешно е
63
0
 
0
 
! ќтговори
»ванова преди 9 месеца
Ќе че нещо, ама ’ристо »ванов не си ли говореше и той каквото му скимне?  ирчо не го ли правеше и той. ѕросто на Ѕорисов €вно е почнало да му писва от детинщините на ти€ партии и е решил малко да ги сложи на м€стото. “е си го заслужават заради детинското си поведение и тропане с крак, за да стане по т€хното.
62
0
 
2
 
! ќтговори
не мога преди 9 месеца
вие щото подходихте много сериозно...пълна пароди€ сте
61
0
 
2
 
! ќтговори
∆оро преди 9 месеца
Ѕаш па този да вика кое е сериозно и кое несериозно???? Ќесериозно е да му се дава думата изобщо.
60
0
 
1
 
! ќтговори
—илва преди 9 месеца
иванов кога е говорил за сериозни неща, € стига
59
0
 
1
 
! ќтговори
точно затова преди 9 месеца
аз ти той т€ ние вие и те и правим държава е това е сега Ѕългари€
58
0
 
1
 
! ќтговори
не знам защо преди 9 месеца
ћале мале мале мале до къде стигна та€ държава
57
2
 
1
 
! ќтговори
¬асил преди 9 месеца
’ристо »ванов е тро€нски€т кон на Ѕорисов в ѕѕ-ƒЅ!
56
1
 
2
 
! ќтговори
ЅЅ преди 9 месеца
¬ойна е,цивилизационен избор е,—вета ни е на ръба!—јў и —вободни€т н€ма да се откажат от —вободата дадена ни от Ѕог!каквото и да ни струва...ще платим цената!путин и обслужващите го като борисов,гешев,пеевски...пионки в геостратегическа...са нищо!но грабежите им и обслужващи враговете на —јў и —вободни€т ги прав€т мишени...робите на путин могат да заблуд€т лишените от образование,Ѕог...но да минат —јў и —вободни€т ...с 200???камикадзета са!!!
55
1
 
1
 
! ќтговори
’ахаха преди 9 месеца
евроатлантика буда строй руски потоци с данъците на гладните българи,направил ги зависими,насадил ги на путин да им спре газа и заплашва как щели да умрат от студ!това работи...борисов и ќѕ√ г–об,сащ и ес мълчат и ще плат€т сметката и ще получат войната...бе казал чърчил!
54
1
 
1
 
! ќтговори
ЅЅ преди 9 месеца
ѕодкрепа г-н »ванов,платените опитват да ви вкарват в манипулаци€та по гьобелс на агент буда!толкова могат!те не миле€т за Ѕългари€ от гроб,имаха 2 десетилети€,работ€т за путин и мечтата му...ссср,чуп€т парламенти,крадат като за последно,създават "патриотични" с по два файтона,държат арми€та от чиновници в робство,държат съдебната,"бизнеса" усво€ващ безмилостно,насаждат недоверие в ≈— и ƒемокраци€та!—јў и ≈— е време да ги удар€т здраво...или ссср!това е гол€мата картина!
53
3
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
54 ¬ремето на  остов отдавна отмина. »маше много комунисти в —ƒ—. ѕосле от т€х се нароиха мутанти, които се изжив€ват като десни, но не са. »стинските демократи измр€ха, или напуснаха ƒЅ,–Ѕ. ѕѕ дори не си струва да се коментира. ѕѕ е корпоративен проект обслужващ незаконно забогатели бегълци от закона, като черепа, ћаджо, ÷в.¬асилев...
52
2
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
Ќикакви разговори повече с ѕѕ,ƒЅ. Ѕорисов вече об€ви кра€т им. —тига ултиматоми, обвинени€, наставлени€ към √≈–Ѕ, които идват от ѕѕ,ƒЅ. Ќека имат поне малко достойнство. ѕѕ искат ц€лата власт, или да съботират. Ѕез ѕѕ,ƒЅ.
51
3
 
3
 
! ќтговори
4 противни мутри преди 9 месеца
ƒоньо ƒонев да си поправи приказката, по€ви се и четвърти€т ***.
50
5
 
5
 
! ќтговори
Ќ€кой преди 9 месеца
«аради такива като този, н€маме нормално "д€сно"..."Ќие сме десни, долу √≈–Ѕ"! » така е от времето на  остов!
49
4
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
Ѕорисов може да каже всичко и после да каже обратното на казаното. “р€бва да се разглежда като обект, като природно бедствие, като предмет без логика. ≈динственото, което остава на хората, е да се паз€т от него и да го изб€гват. «ащото никой не знае какво ще направи природното бедствие. Ќо е сигурно, че нищо добро н€ма да направи.
48
1
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
“ези имат вече 10 колидера, що за разпасана команда, с  окорчо и  иро ли ще ни вад€т от криза, както и с ген. јтанасов - ами добре дайте им на т€х да ни довършат съвсем за 6 месеца и от ћ¬‘ ще ни оправ€т след това.
47
2
 
6
 
! ќтговори
ƒо 49 преди 9 месеца
ј ти какво искаш?Ѕългари€ да стане канадска ливада ли?
46
2
 
8
 
! ќтговори
ƒимо преди 9 месеца
–исто се обади !..“олкова жалко вис€т с Ќаско впити в ѕѕ само и само да не изпаднат ,,зад борда",нали са шеста сила с един файтон хора н€мат никакво мнение.» с Ѕ—ѕ б€ха коалици€ и с √ерб,–еформаторски€т блок ,остана само за ¬ъзраждане да се закачат!
45
9
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 9 месеца
Ѕраво ’ристо!! —ложете му го на буци и турските му ортаци... Ѕългари€ се превърна в турска клоака.