Да предложиш брак така, че да не ти откажат

Ето как го направи мъж от Бостън...
Обновена: 12 яну 2020 13:00 | 12 яну 2020 13:00, Екип на Tialoto.bg
32
Да предложиш брак така, че да не ти откажат
Снимка: Pexels

Всеки един мъж може да падне на едно коляно и да ви поиска ръката. Важното обаче е как го прави. Всяка жена най-вероятно хиляди пъти си е представяла как нейния любим ще й предложи брак и къде точно ще стане това. Разбира се, елементът на изненадата също не трябва да се забравя.

Един мъж от Бостън обаче постави летвата много високо. Лий Льохер е режисьор и много добре познава света на киното. Още по-добре обаче може да си играе с него и да променя истории. Точнот това и прави, за да поиска ръката на любимата си по-най незабравимия начин.

Лий организира частна прожекция на анимацията "Спящата красавица", тъй като тя е любимата на приятелката му. Историята се случва на 30 декември, когато двамата се оптправят към малко кино, а бъдещата булка не подозира нищо. Дотук всичко звучи нормално, но интересното се случва на екрана.

Това, с което Лий успява да впечатли не само годеницата си, но и целия свят, е направата на самото предложение. Той променя целия край на "Спящата красавица" и вкарва себе си и годеницата си в анимацията. В ролята на принцесата влиза, разбира се, приятелката му, а красивият принц е самият Льохер.

Във видео, публикувано в YouTube се вижда как бъдещата булка гледа внимателно филмчето и постепенно започва да разпознава лицата на персонажите и да забелязва разликата с оригинала. И точно, когато вижда лицето на Лий върху тялото на принца, анимационният герой вади кутия с годежен пръстен и я показва на публиката.

След това идва истинското шоу. Принцът хвърля кутията към истинския Лий и тя магически се транспортира от екрана към реалността. Мъжът я хваща и пада на едно коляно пред любимата си, а цялата зала избухва в аплодисменти.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
3
 
! Отговори
Журналист преди 4 години
От пресцентъра на булката съобщиха - тя благородно е простила на мъжа това, че не е представил банковата си сметка след неговото обещание повече да не прави така.... и след като й е дал паролата за онлайн банкирането си
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Да предложиш брак така, че да не ти откажат"Аз пък не виждам за какво им е да отказват. Най-лекомисленото(да не кажа по-силна дума) нещо, което може да направи един мъж е да се загроби с една жена до живот. Представям си как предлагам на моята, а тя ми отказва? И кеф, кеф, кеф, кеф, кеф - нямаше да съм я направил тая грешка, и щях да си ходя за риба, по к*рви, на работа, да си карам мотора, да си ям каквото искам... ех, мечти, мечти...
22
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще повърна.
21
1
 
8
 
! Отговори
лъжата преди 4 години
Всички се представяха за девствени или ти си втория!
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SSКолко заможни хора се женеха за младите си слугинчета?Бах например е родин от 14 годишно слугинче и 70-годишен баща.Гръцките генерали се женеха 60- годишни за 18-годишни девици
19
1
 
6
 
! Отговори
насилието преди 4 години
До свидетелитеДа забремениш момиче, тогава целият род отиваха у дома ти и с бой и насилие женеха
18
7
 
3
 
! Отговори
свидетелите преди 4 години
До номератаКанят те на гости самички в даден час чрез предварителна уговорка с други след това!Във сублимния момент те идват и стават свидетели на момичето, че се *** с него!Достатъчно беше само да те видят насаме с момиче и да те вържат, както се казваше!Виждал съм селски милиционери по 9-ти как водят ратайско момиче и чорбаджийско момче във селсъвета-общината да ги женят само защото са ги видели заедно в кукуруза!
17
0
 
4
 
! Отговори
номерата преди 4 години
Майките и приятелките ги учеха да не се съгласяват от първия път!
16
2
 
4
 
! Отговори
стар ерген преди 4 години
Тръгнах да търся жена за брак и всички ми викаха ТИ СИ МИ ВТОРИЯТ!
15
5
 
4
 
! Отговори
Бременна съм... преди 4 години
- класическата хватка през соца! Всички предимства бяха на жените за здрави семейства.При нежелание бременните обикаляха при директори, командири и партийни секретариЛекарите ги инструктираха да лъжат момчетата за бащинство...Така БКП се разрастваше
14
1
 
9
 
! Отговори
първо действие преди 4 години
Като забогатееш най-напред не харесваш жена си и я заменяш с друга!
13
3
 
7
 
! Отговори
брака през соца преди 4 години
Калко селски хубавици си уредиха жителствата с първия срещнат гражданин???Селата останаха само със стари ергени!
12
4
 
6
 
! Отговори
паралия преди 4 години
До ЖурналистКойто си има парички - обичат го всички!
11
6
 
4
 
! Отговори
заради чаша млеко- преди 4 години
До SS- цяла крава с теле купуваш!
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да не съм луд да се женя, после ори развода е сложно
9
10
 
8
 
! Отговори
SS преди 4 години
ЖЕНСКОТО СЪРЦЕ Е В МЪЖКИЯ ПОРТФЕИЛ! А ДИАМАНТИТЕ КАРАТ ПОЧТИ ВСЯКА ЖЕНА ДА КАЖЕ ДА ИЛИ ДА СИ ЛЕГНЕ С ВАС. ПРОВЕРЕНО!!!
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Представяте ли си какъв е срамът на такива показни хора, ако жената реши, че не е готова и каже не :-)) Излагация пред сума ти хора :-)
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЖурналистЗа жената няма по-силен аргумент от парите от още повече пари.
6
3
 
9
 
! Отговори
Журналист преди 4 години
От пресцентъра на бъдещата булка съобщиха, че тя щяла да приеме дори и ако принца просто беше показал банковата си сметка.
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Даева американците му, по нашенско, след години съжителство започва едно ръчкане от страна на жената , майката , тъщата ..., а нашия левент си пие бири на дивана и вика за какво да харча пари на вятъра и тъй сме си добре- и не се отплесвай ами виж довърши бибитката .