Да размениш "мое за твое"

Ако сте прочели някоя книга сменете я за непозната...
Обновена: 5 апр 2012 16:03 | 5 апр 2012 15:58, Петя Славова
3
Да размениш "мое за твое"
Снимка: Организаторите на "Разменям мое за твое"

„В четенето има едно очакване, което няма цел. Да четеш е като да скиташ.” Мисълта е на Киняр, а който е готов да поскита и да открие нова емоция, книга или познанство, може да стане част от „Разменям мое за твое“.

Идеята на организаторите е ако имате кнга, която не четете, не харесвате или точно обратното много бихте искали да я споделите с някого да я донесете в градинката пред Народния театър на 21 април. Давайки нея, ще получите друга. По този начин ще бъде отбелязан Деня на книгата и авторското право - 23 април.

За малките читатели ще има специален детски кът, а защото е пролет и по испанска традиция ще има и много цветя.

Мястото е ясно, а часът от 15.00 до 19.00 часа. Идеята е прекрасна: да се споделят любимите книги и да се открият нови приятели...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 12 години
Идеята е да съберат книги, които се търсят, а да дадат буламачи, защото явно вече им се свидят и 50-те стотинки, които плащат на книга!
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
според мен някой деди може да ти я даде за нещо друго и да се почувства добре и той, идеята е супер, не хейтърствай толкова
1
3
 
0
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 12 години
Идеята на организаторите е ясна, ама аз се чудя друго. Дали в идеята им някак съществува вероятността аз да донеса "Митко Палаузов", защото много искам да я споделя с някой, а да си тръгна с "Граф Монте Кристо" например, ммм? Надали .... Жалки търгашчета!