Мутафчийски: Озонотерапията не почива на научни доказателства

В САЩ медиците са предупредени да не използват този метод
30 апр 2020 09:41,
83
Мутафчийски: Озонотерапията не почива на научни доказателства
Снимка: БГНЕС

Ген.-майор проф. Венцислав Мутафчийски определи озонотерапията за вредна.

Той обяви, че д-р Румен Хичев, който е сътрудник на американските власти за борба с коронавируса, му е обяснил, че озонотерапията е вредна.

Още по темата


В САЩ лекарите са предупредени да не прилагат озонотерапия.

Според Щаба озонотерапията не почива на никакви научни доказателства.

Наши медици и учени от БАН смятат, че коронавирусът може да бъде победен именно с озонотерапия и съпътстващо лечение с ударни дози витамин C.

Според доц. Христо Дамянов от медицинския център по интегративна медицина, озонотерапията не се използва, защото е евтин метод.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АзТИ НАИСТИНА ЛИ НЕ РАЗБРА, ЧЕ НАШИТЕ "УМНИЦИ" САМО ПОВТОРИХА НЕЩО ОГЛАСЕНО ОТ ЧУЖДЕСТРАНЕН НАУЧЕН ЦЕНТЪР ?!Как реши, че македонците са научили от нашите учЕни това, което вече е било съобщено в научните среди от западни учени?
66
0
 
1
 
! Отговори
Д0 Рускии окупант преди 3 години
Напълно съм съгласен с Вас. И не само озонотерапията е по-добра, например един немски лекар през 1923 г открива нестандартен метод, основан на принципа на резонанса, при който с много нисък волтаж и висока честота се пуска ток за около 15-20 мин през тялото на пациента. Всички вируси, бактерии и *** загиват. И какво мислите запалват цялата лаборатория с всички резултати и го обявяват за луд. Американски методи!!!
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До да,да ама не,напълно сте прав/а,До Реалист-ние обаче за съжаление не сме шведи и пак за още по-голямо съжаление имаме много швеЦи,а и не виждам нещо окуразително от Швеция.Да,СЗО СА ***/ОТИ.
64
1
 
3
 
! Отговори
Г*н Генерале, преди 3 години
За Вас научни доказателства са само заповедите. А според мен клиничната практика е най-доброто научно доказателство. Именно тя показва, че някои алтернативни методи са много по-ефективни и добри от фарма-отровителството!!!
63
1
 
2
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До Анонимен 71 Той е началник на щаба! Той е и говорител на щаба! Има обаче голям проблем с паметта! Един ден - едно, после кой знае защо - точно обратното! Хората не са слепи, глухи още по-малко глупави! Като се държиш като ветропоказател, какво очакваш от тия дето гледати слушат внимателно! А да и помнят!
62
1
 
6
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
29.02 - Коронавирусът е най- обикновен грип. Недоумявам защо е тази паника!13.03 - Коронавирусът е най-страшната пандемия в човешката история!19.03 - Маските е вредно да се носят от здрави хора! Не виждам никакъв смисъл!30.03 - Маските стават задължителни за всички!03.04 - Една седмица след Великден ще сме в ада заради масовите събирания! Дано ни стигнат чувалите за трупове!19.04 - Ада се отлага за неопределено време!Чии са тези думи!?
61
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига сте хулили проф. Мутафчийски, той е говорител на националния щаб, в който влизат едни от най-блестящите и подготвени български медици. Щом предупреждава за озонотерапията , значи, че при нея има някакви рискове за нанасяане на вреда на здравето на пациентите. Пък вие като сте такива акълии, ако щете пийте белина и дезинфектанти - но в америка едно семейство умря от такава глупост
60
2
 
0
 
! Отговори
п преди 3 години
Пагона преди всичко.
59
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Данните за Швеция за днес са: 790 новозаразени, които общо са вече 21,092 души. През последното денонощие са починали 124 души или от началото на епидемиаят -2 586. Така че Швеция съвсем не е минала пика на епидемията и тя там очевидно се разраства по-застрашителен начин; Така че Швеция съвсем не е пример за справяне със заразата, а напротив, съобразно последните данни, тя става пример за пълен провал
58
1
 
4
 
! Отговори
Нове преди 3 години
Този после в затвора
57
4
 
6
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
Ха-ха-ха, лъсна продажният за-дник на тъпроглавеца Мутафчийски. Озонотерапията въпреки че лекува, няма научна обоснованост, защото е евтин метод и Бил Гейтс ще остане само с мераците за повсевместна ваксинация. И поради тази причина от САЩ забраняват метода, а ти-квеника Мутафчийски се подчинява като прилежен САТАНАтовски фелтфебел !
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Генадиш Косев е играч.
55
5
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Швеция мина пика и без специални мерки и с работеща икономика. Тука послушникът на ББ ни плаши всяка сугрин, а икономиката се срина. Раздават се пари на приближените фирми, а народът обеднява. Ще се потърси ли сметка?
54
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фурми и интубация за тия
53
1
 
3
 
! Отговори
Хммм преди 3 години
Като се оказа,че повечето случаи са заради повечето тестове, а не заради пътуванията по Великден стана ясно, че Мутафчийски манипулира, за да всява ужас и да помпа рейтинга си и този на назначилия го ББ. Като се оказа, че България прави най-малко тестове на глава от населението, стана ясно, че се манипулира за рейтинг и се пробва ход с номинацията на Мутафчийски за кандидат президент. Но фактите говорят, че хората вече не му вярват. И тогава той ревна: Олеле, жертва съм, плашат ме с убийство...
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом го забраняват, значи действа.
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мурафеттерапия - всяка сутрин в 8.00 ч. по водещите телевизия.Води до шок и ужас, паника, страхова психоза и тем подобни състояния.
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо ни лъжете.
49
1
 
2
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Аз разбрах,че в Македония след като учените от БАН обявиха , че озона и Витамин Ц работят , на следващия ден започнали да ги прилагат.Незнам за резултатите , но от статистиката им там виждам че има подобрение на пациентите.Аз знам че това не са научни доказателства, но все пак някой се доверява на нашите учени.
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престенете с тия брифинги сутрин, вечер,кАжете една бройка,после вечерта прибавите още,после сутринта включите новите и така вчера до вечерта 1447 а днес сутринта 1488 ама били НОВИТЕ 51,ама друг път,НОВИТЕ СА 41 защото новите до 17 часа сте ги казали 10 нови заразени.САМО УМИШЛЕНО НАСЛАГВАТ БРОЙКИ,тия тестове до сутринта ли са,до вечерта ли са САМО ТЕ СИ ЗНАЯТ!!Правителството СПРЕТЕ ПОЛЕТИТЕ БЕ НЕНОРМАЛНИЦИ,нали е КАРАНТИНА и трябва да СИ СТОИМВКЪЩИ!!!Стига с идиотските брифинги бе,СТИГА.