Бил Гейтс: Пандемията ще започне да намалява през 2021 г., ще свърши 2022 г.

Ще са нужни обаче няколко ефективни коронавирусни ваксини
16 сеп 2020 07:24, Елка Василева
66
Бил Гейтс: Пандемията ще започне да намалява през 2021 г., ще свърши 2022 г.
Снимка: архив, БГНЕС

Светът няма да се върне към състоянието си от преди коронавирусната пандемия преди 2022 г. – това заяви милиардерът и съосновател на Microsoft Бил Гейтс.

"В най-добрият случай след две години от този момент нататък бихте се завърнали, в частност за някои неща от областта на здравеопазването,  в идеалния случай там, където бяхте в началото на 2020 г.“, заяви Гейтс в интервю за нюйоркското списание Intelligencer.

Гейтс подчерта, че за да се случи този сценарий, ще трябва да бъдат разработени няколко ефективни коронавирусни ваксини и да бъде активирано тяхното масово производство.

Още по темата

"В този случай през 2021 г. пандемията ще започне да намалява, а през 2022 г. световната пандемия би трябвало да приключи", добави милиардерът.

По-рано вчера американският президент Доналд Тръмп заяви, че САЩ ще разполагат с първата си ваксина срещу коронавирус след няколко седмици, предаде БНР.

Говорейки по Fox News, той отрече да е притискал когото и да било да пусне коронавирусна ваксина по политически причини.

Тръмп добави, че веднага след като ваксината бъде налична, правителството ще бъде готово да я достави „незабавно“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
2
 
! Отговори
до 55 от славянин преди 3 години
Ами ние от 60+ дни сме на едно място бе, ***!
55
0
 
10
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Този мръхльо не е медицинско лице. Как така му се позволяват такива изказвания.....?!
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той бил Гей тз, да не е някаква врачка,за да знае бъдещето
53
0
 
8
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
ИМА МНОГО НЕВАКСИНАЦИОННИ НАЧИНИ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА КЛЕТЪЧНИЯ ИМУНИТЕТ!!!! ВАКСИНАЦИИТЕ НЕ ДЪРЖАТ ДЪЛГО И ИМАТ ДОСТА ЛОШИ, ОТДАЛЕЧЕНИ ВЪВ ВРЕМЕТО СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ.
52
0
 
3
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
СЛУЧАЙНО ЛИ ТЕЧЕ РЕКЛАМА НА БИОТЕЛЕШКИ БУЛЬОН ИЛИ ПЪК НЕ???? :):):)
51
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** и изпържени мозъци от конспирация, щом не вярвате, че има вирус и е смъртоносен, съберете се всички на едно място, без маски и предпазни средства и живейте там, без да пречите на нормалните хора.Защото то и без друго според вас вирОЗ няма!,Така завинаги ще се реши този казус и вие ще докажете твърденията си на практика.
50
1
 
12
 
! Отговори
Тоя преди 3 години
Дето няма и един ден медицинско образование се изказва, а вирусолозите и учените никой не ги пита. Защо така? Да е станал врачка или е главен диригент на процеса. Този е за международен съд в Хага за престъпления срещу човечеството, с цел забогатяване и господставщо положение.
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ФИЛАНТРОП"
48
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като свърши плана с пандемията,ще стартират някоя нова гадост. Докато не се намери кой да ги постави на място тези самозабравили се психопати,все такка ще я караме.
47
2
 
0
 
! Отговори
nimportequi преди 3 години
До Тема за размисълЗащото го е страх да не се зарази все пак и той е в рисковата група. За какво ги е трупал тези милиони да умре от корона и някой друг да ги изхарчи?
46
1
 
0
 
! Отговори
Манту преди 3 години
Ваксина манту
45
2
 
22
 
! Отговори
пери преди 3 години
Както вече беше отбелязано, Бил Гейтс 20 години не може да ни накара да си купим легален уиндоус, щял да ни накара ваксината му да си купим...
44
4
 
26
 
! Отговори
Незабравка преди 3 години
Със сигурност е прав.Каквото каже бай Гейтс -СТАВА.За тоя коронавирус предупреждаваше 2-3 години преди да се случи.2 месеца ПРЕДИ да се появи за първи път в Ухан цяло предтавление изнесе в НюЙорк заедно със СЗО . Компанията за ваксини "Модерна" която единствена дейност е създаване на генномодифицираща ваксина против коронавирус е изцяло от дарения на Бил Гейтс.От години говори за намаляване броя на непотребните на планетата земя - и ето,броя им намалява.Някой да е чул за БОГАТАШ умрял от корона?
43
3
 
23
 
! Отговори
СС преди 3 години
тоз вече съвсем ще откачи, като умря майка му се зарека да намали световното население наполвина щото видиш ли хората са му виновни сега като почина и бащаму съвсем ще изтрещи и ще иска да унищожи света......
42
10
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
За каква ваксина ми говорят американците.Великият СССР, пардон, Рассия вече има две!Най добрите ваксини!В Матушката след две седмици няма да има и един човек с Covid!Само ваксинация с руската ваксина и Новичок ще оправи нещата!!!Румен Шведски да не се ослушва, а да отива да бие чело пред джуджето и да я докарва!За русофилите - безплатна ваксинация!
41
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой разправят, че т.н. пандемия била медицински проблем. След такова изявление на "изявен" специалист, надявам се, че е ясно и най-ограничените мозъци, че ситуацията е добре планирана и режисирана.
40
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тема за размисълЗащото се занимава точно с това :) . Разработва ваксини.
39
1
 
0
 
! Отговори
SS до 44 преди 3 години
абе ей ти ползваш моя ник
38
3
 
10
 
! Отговори
до Перничанин преди 3 години
и ти къде си чел за смъртността в Африка как бил Гейтс я е намалил ааа да в американските медии и сайтове. Чудесно и се мислиш вече за много информиран, да ти кажа ако не знаеш американците показаха как кацат на луната ;) сам си прави изводите...
37
2
 
22
 
! Отговори
Тема за размисъл преди 3 години
Хм,не ми е ясно защо компютърен спец. коментира и се занимава с ваксини ? Все едно Кунчев и Майтапчийски да почнат да ръсят акъл за нов Уиндоус, нови компютърни програми и подобрения във Фейсбук. Има още много други комп.спецове, но те не коментират ваксини,вируси и прочие.Защо точно Б.Гейтс се занимава активно с ваксините?