Италия ще ваксинира с "АстраЗенека" само хората над 60 г.

Досега страната е ваксинирала 14 млн. души
12 юни 2021 18:38, Ния Христова
19
Италия ще ваксинира с "АстраЗенека" само хората над 60 г.
Снимка: БГНЕС
Италия ограничава употребата на ваксината срещу COVID-19 на "АстраЗенека" само за хората на възраст над 60 години, съобщи БНР.
 
Всички, на които вече е поставена първата доза от препарата, ще получат втора доза от РНК ваксина.
 
Италия е една от най-засегнатите държави от пандемията в глобален мащаб. В момента там се наблюдава значително намаляване на заразените.
 
Очаква се следващата седмица да бъдат премахнати въведените ограничения.
 
Досега в страната са ваксинирани близо 14 милиона души от 60-милионното население.

19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
6
 
! Отговори
noFreeman преди 1 месец
до 7-ми... какви 2 човека на 2 милиона бе с, около мен измряха съседите ми дето преди година нищо им нямаше, здрави и прави хора, но достатъчно глупави да се боцнат с неопределена течност... ще кажеш къде са доказателствата, а къде са ти на теб доказателствата за писанията за умрелите от измислената ви зараза, къде са аутопсиите, къде е изведения ГЕНОМ на това дето му викате (няма да го изписвам)...??
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
защо вакснатите се хващат с блутутнякой знае ли?
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вероятно вирусът е минал през по голямата част от населението,така че повечето вече са с имунитет
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 10 "До момента на територията на САЩ са регистрирани 226 случая на миокардит и перикардит след имунизация. По-голямата част от пациентите са се възстановили напълно, но 41 все още имат симптоми на заболяването, 15 души са в болница, трима в интензивни отделения" - данните са от CDC. Виждаш ли, че миокардитът може да има трайни последици при някои хора. Кой сега е коварният, а?
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 10 "Кой е коварния сега, а?" ---- Ами, коварният си ти. И информацията ти е неточна. Информация от израелските медии: повечето пациенти, развили миокардит, са били изписани от болницата в добро състояние. Двама души без придружаващи заболявания - една 22-годишна жена и един 35-годишен мъж - са починали. И после се казва, че трябвали още изследвания, за да се потвърди и т.н. Нали един беше починал само? Изписани в добро състояние е доста обща информация.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 10 И ти мислиш, че миокардитът така си отзвучава просто, така ли?
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В самото начало на ваксането на деца в САЩ, почти 800 случая на миокардити и перикардити. Свиква се заседание на центъра за заразни болести по въпроса. А на Израел може да се вярва напълно, както и на Китай и на Северна Корея, те никога няма да излъжат или преиначат информация.
10
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никакво коварство няма. Да, в Израел докладваха за миокардити при млади мъже след файзер, като 80 % са отзвучали без лечение за няколко дни. 20% са лекувани. 1 починал. Кой е коварния сега, а?
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 7 "Фактът, че за 2 случая на милион на имунни реакции при млади след астра, спират да я използват при тях, само доказва, как се мисли за здравето на всички и не се рискува с нито един живот!" Много зле е, когато се появят тролове, които манипулират нещата, и подбират само каквото е полезно за търговията. Изречението ти е изключително коварно. Защо не кажеш за миокардитите в Израел с честота при млади мъже 1/20000? Много подмолно действате, но няма кой да ви слуша празните думи.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До свободен човек Член 5 на Конвенцията от Овиедо "Всяка интервенция, свързана със здравето, се извършва само със свободно и съзнателно изразеното съгласие на заинтересованото лице. Това лице получава предварително необходимата информация за целта и естеството на интервенцията, както и за произтичащите от нея последствия и рискове." Според Бацелова няма последствия и рискове. Такива били най-модерните интервенции. Тая жена не е добре с главата.
7
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И с какво точно ти се нарушават интересите и правата като ги предлагат безплатна и високоефективна ваксина? Някой да те насилва да я правиш? Стига сте плашили хоратаФактът, че за 2 случая на милион на имунни реакции при млади след астра, спират да я използват при тях, само доказва, как се мисли за здравето на всички и не се рискува с нито един живот!
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега се върти ужасно жалка пропаганда по медиите. Толкова е смешна, че чак човек се диви на нейните изобретатели, които имат детски ум. Тръгнали са да казват, че децата били все по-големи разпространители на коронавируса. Това е лъжа. Те винаги са го разпространявали по същия начин, както сега. Тогава защо се върти тази новина? За да се търсят заблудени родители, които да бият ваксини на здравите си деца. За подплата пише, че все повече експерти настояват за ваксинацията им!
5
1
 
14
 
! Отговори
свободен човек преди 1 месец
Четете закона преди да се наредите като овце на ваксина. Имате права. Конвенция от Овиедо Член 2 (Върховенство на човека)Интересът и благото на човека имат предимство над интереса на обществото или този на науката. Член 5 също е готин.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Астра е безопасна за старите над 70. Имунните реакции на тромби и кръвоизливи от астра са при по млади и предимно жени. В скандинавските държави се отказаха от астра и джонсон още през март.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евтаназията е твърде очевидна при младите. За тях от бавнодействащите mRNA прелести.
2
1
 
17
 
! Отговори
. преди 1 месец
Италия има държавна политика да си мори възрастното население развило тази страна?? Грях им на душичката!
1
4
 
14
 
! Отговори
Шопо преди 1 месец
Пишете ги умрели !