Няма да затягат мерките в Бургас

На посещение в града беше главният държавен инспектор Ангел Кунчев
24 авг 2021 18:45,
23
Няма да затягат мерките в Бургас
Снимка: БГНЕС

На този етап няма да бъдат затягани мерките в Бургас. Т0ва решиха на заседание на Областния съвет по здравеопазване, в което участва и главният държавен инспектор доц. Ангел Кунчев.

„Ако има мерки и те не се спазват изцяло, какъв е смисълът да въвеждаме нови. Ако сме казали, че заведенията трябва да работят на 50 %, а те работят на 150 и сега кажем на 30, това какво ще промени? Координацията между кметовете, Агенция по храните, полицията и областна управа ще доведе до това да увеличим броя на проверките”, коментира Кунчев.

Още по темата
По думите му местните власти ще се справят с повишения ръст на заболелите, но контролът върху съществуващите и в момента мерки трябва да бъде затегнат.

„Имам впечатление за задържане на броя на болните, които имат нужда от лекарска помощ. Ако това се окаже трайна тенденция, регионът ще се справи със ситуацията.  Предполагам, че четвъртата вълна няма да бъде толкова зловеща като предишните“, поясни главният държавен инспектор, цитиран от Нова тв.

А областният управител на Бургас Мария Кънева беше категорична, че няма да спират плановите операции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Кумчев им го каза! Няма желание държавата да си дойде на мястото. Всички е свободия, чевекът не иска да носи вина за безотговорността на тия
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората си живеят нормално, плажовете са пълни, заведенията също, Sunny Beach e palno
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма доктори и сестри. Преди малко чух по новините, че ще се наложи да затворят отделение поради липса на медицински персонал. Шубе ги е да не скочат хотелиерите и ще оставят здравната система да се срути. Язък за народа. Не случихме на политици. Тези новите са много страхливи. Огънаха се. Подгърбиха се на натиска от бизнеса. Ама те хотелите са техни и на децата им. До последно ще глозгат кокала.
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страха е по- силен от тока. Страх ги е за президентските избори. През трупове ли ще гласуваме? Само и само да няма протести са готови да сключат договор с дявола.
11
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затягай и затваряй! Локдаун!
10
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека да свърши сезона. След 15.09. положението ще стане страшно и тогава. Пълен фарс!
9
2
 
18
 
! Отговори
Зловеща? преди 2 години
Тоя пак яко е пил! До къде я докарахме...алкохолик да получава трибуна за изява!
8
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия сеяндури още ли не разбраха че 5 милиона няма да са ваксат. И задължително да го направят ваксането пак няма да се ваксат. Освен да пратят армията с автоматите и както по фашистко време под строй да накарат насила да се ваксат. Тогава ще им се види голият г.з и таааците как им се мандахерцат. А не да ни успиват с некакви високопарни думи за свобода и демоникрация.
7
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В страната ти от седмица на седмица да се увеличават червените зони, а ти да приказваш че ограничения не се предвиждат и в същото време да говориш за финансови стимули за ваксинирани? Това каква форма на шизофрения е? Тези хора ни управляват. Срамота. Кунчо, махай се докато не е станало късно.
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За всички е ясно, че мерките са само на хартия...Какъв е смисълът от институции, които тотално не си вършат работата и са абдикирали от своите задължения?
5
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рядко противен тип е куняка
4
13
 
14
 
! Отговори
изчегърт преди 2 години
Няма мерки, няма ваксиниране, няма здравеопазване. Промяната на Редеф в действие
3
9
 
7
 
! Отговори
алибегов 600 хиляди преди 2 години
а маските кога? колко още ще чака бизнеса а? махайте ги или изкарваме хората 600к и ви махаме вас!
2
16
 
3
 
! Отговори
Бойчето преди 2 години
Aко не ви харесват меркитв търсете си правата в Страсбург и Хелзинки зад сградата на БХК.
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия съвсем не са в ред. Това да се правят на доброто ченге което е на страната на хората понеже българина доказа, че не е дисциплиниран и не е достоен за Цивилизацията е по-лесно нали?