МЗ: Франция, Дания, Англия, Германия са в червената зона

Актуализиран е списъкът на държавите за влизане в България
17 дек 2021 13:07, Анисия Иванова
114
МЗ: Франция, Дания, Англия, Германия са в червената зона
Снимка: БГНЕС

Актуализиран е списъкът на държавите по цветови зони, съгласно който е определен редът за влизане в България. Считано от 20 декември, понеделник, в "оранжева зона" влизат Испания, Малта, Швеция, Сърбия, Черна гора и Украйна.

В "червена зона" от същата дата ще са Дания, Франция, Йордания, Гренландия и Фарьорските острови, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

Към червената зона са и Румъния, Великобритания, Чехия, Гърция, Полша, Норвегия, Кипър. Пълният списък на държавите може да видите тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вярно ли е, че безсмислените тестове с плюнка се плащат от училищата? И новата поръчка е да се намали броят на стипендиите на децата заради това? Ако е така - гнус ме е.
101
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Германецът" съвсем изпадна. Злоба, нерви, амок, шок. Ако си елементарен хипохондрик - нормално е. Ако си елементарен платен т р о л - пак. Кое от двете си, чадо адово?
100
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боцкайте се, наркомани, през час се боцкайте! За да сте свободни, наивници!
99
1
 
5
 
! Отговори
Баси преди 2 години
Гледам тук някакъв "германец" е изпаднал в амок и убижда всеки изразяващ мнение, различно от неговото. То май истерията е обща за прецакалите се ваксъри. Днес даже се наложи да усмирявам един с помощта на шамари. Всичко лошо (включително и омикрона) идвало от антиваксърите. Псуваше и обиждаше всички иронизиращи "успехите" на ваксинацията.
98
1
 
5
 
! Отговори
НОВОТО НОРМАЛНО преди 2 години
"Франция, Дания, Англия, Германия са в червената зона". Или както все още е модерно да се казва "ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ НОРМАЛНОТО!"
97
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
После пис. Заговори се че новата стратегия ще бъде което не им е изгодно да се определя като фалшива новина или нещо като удобна цензура.
96
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До весо, не вземай нещата окончателно. Ще започнат да овъртат и ще се изкарат себе си прави ние криви. Лъжите и принудите ще продължават.
95
0
 
8
 
! Отговори
Весо преди 2 години
Пишеха, че НЕваксинираните са от ниски социални прослойки, маргинали, няма вишисти, аутсайдери. *** ни изкарваха. Ами сега......?
94
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яко объркване има. Например в момента Румъния е с най-малко нови случаи в Европа на човек от населението, а е в червената зона.
93
3
 
21
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
И защо така?Нали Франция,Дания,Англия и Германия са наваксани на 80%.
92
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Германец - Прав си, че не си виновен, че 80% не искаме да се ваксинираме. Все пак ти няма как да спадаш към този процент, защото се иска малко акъл за такъв вид позиция. Когато човек демонстрира ниско ниво на интелект е нормално с него да се отнасят като с най-обикновен тр_ол. Ти не че не си такъв, но поне можеше да попаднеш в графа интелигентен тр_ол, обаче последното надхвърля възможностите ти и затова нашето отношение към теб е следствие на твоето ниво на интелект. Проблем? хахаха
91
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Германец - И пак не написа нищо на немски. Явно за 24 години си научил 5-6 думи ахаха По една на 4 години... :) ... Предполагам е голям успех за твоята личност. хахах Ти в Германия какво работиш, би ли споделил? Не че работата показва нивото на интелект на един човек, но просто ми е любопитно. Какво образование имаш? Не че и последното определя интелекта, но пак ми е любопитно. Да не би да си вадиш хляба с тр_олене в български сайтове, защото говориш само български?
90
2
 
14
 
! Отговори
Еми преди 2 години
вьрнаха се кьм ''нормалното'' хората, какво се чудите. След третата доза инжекция, още по ''нормална'' ще стане ситуацията.
89
18
 
3
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Това пренебрежително, негативно отношение към сънародници и България е позорно." -- Пренебрежително отношение към антиваксърите и прочее cвoлoч изпитвам към всеки, независимо в коя част на света е имал късмета да се роди. А за това, че най-умнокрасивия народ във Вселената е на 80% съставен от антиваксъри, не съм виновен аз. Сами си избират да се държат неадекватно, което идва с последствия. Като моето отношение към тях. Проблем?
88
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 91, мисля, че е изключително слабо да се обиждат хора. Всеки човек има право на мнение и има достойнство. Тази излишна агресия е типична за хора, които не са наясно със себе си и се срамуват от себе си и произхода си. Това пренебрежително, негативно отношение към сънародници и България е позорно. Никога не съм била националист, с българско и немско гражданство съм. Хората навсякъде са еднакви - искат най-доброто за себе си. Интелектът не е продукт на образование.
87
3
 
14
 
! Отговори
От Берлин преди 2 години
До Германец,, О, неразумни и юроде! Защо се срамиш да се наречеш българин...? " Това знаеш ли, от кого и кога е написано!? И съм горд, да идвам от едно малко и красиво градче с дълбока история... Но продажник, като теб, едва ли може да го оцени! Бог с България и всички потиснати хора по света
86
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Германец - Чудесен пример за нисък интелект си ти г-н Германец от село Герман хахаха ... Я напиши нещо на немски, но искам сложносъставно изречение с типичния обратен словоред на немски. Предполагам не знаеш какво означава последното, но може да погледнеш в интернет, тъкмо да научиш нещо ново. Както писах и по-долу се обзалагам, че за 24 години в Германия още не си научил немския, а тръгнал да се прави на интелигентен и умен хахах ... Абе 6 бустера за теб (ако издържиш) и така... :)
85
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксините генерират повече от 2 милиарда данъчни приходи в Германия през 2021. Така, че Германия ще натиска. BioNTech 7.1 милиарда евро печалба за пръв път в историята си, от които die Stadt Майнц успя да прибере достатъчно за да запише печалба от данъни приходи от 1.1 милиарда евро вместо очакваните -36 милиона евро загуба за 2021. 2021: Пфайзер 36.1 милиарда $, модерна 9 милиарда $ печалба за пръв път в съществуването си. За 2022, Пфайзер очакват 93 милиарда $. Бустери през 3 месеца. Мислете!
84
23
 
5
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Още един бг антиваксър в чужбина" -- И моите наблюдения показват, че антиваксърите сред булгаретата тук са несъразмерно много. Да речем 80% (нещо ми напомня това число :). При немците само 20% са слаботокови протопитеци. Или с други думи - можеш да извадиш момчето от селото, но не можеш да извадиш селото от момчето. "От Берлин" е чудесен пример за това :)
83
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българските болници са в окаяно състояние, липсват медици и много често материали, често дори дезинфекция. България има най-високата смъртност в ЕС от 13 г. поради тази причина и липса на превенция. Вместо милионите за тестове и ваксини, които плащаме с нашите данъци и осигуровки, трябва да се инвестират за модернизация на болниците и адекватно заплащане на медиците. "Ваксините" НЕ са ефективни и безопасни. Но те генерират повече от 2 милиарда данъчни приходи в Германия през 2021