Родена кучка

Джулиет Луис и бандата й "убиха" EXIT. По балкански лудо
13 юли 2008 18:15,
11
Родена кучка
Джулиет в атака на EXIT. Луда работа. Снимка: AMY

Александър Иванов, репортер на Dnes.bg във фестивална Европа

„Тази, ако те хване брате, ще те бие и ще те е*е, ама зверски“. Така се изцепи един сърбин, който дивееше до мен на концерта, на наистина зверските Juliette and the Licks, на третия ден от EXIT.

Ако случайно не сте чували за бандата, ще ви обясня. Вокалистка е актрисата Джулиет Луис, която вилнееше и убиваше наред с Уди Харелсън в култовия филм от 90-те на Оливър Стоун „Родени убийци“.

Преди пет години тя прави групата, която звучи рок пънк. Доста съществено е обаче, как изглеждат Джулиет Луис и компания на живо.

Откровено: 35-годишната Джулиет е най-откачено-готината мацка, която съм виждал на живо. На сцената на EXIT тя излезе по жълт клин и със запазената си марка – забито индианско перо в главата. И с четиримата си групари, от които китаристът Крейг Феърбоу, беше истинска машина със зверски татуировки и мръснишко излъчване.

Над час и половина актрисата и певицата се разглоби на сцената. Не бях виждал някой да мята повече главата си (дарк метълите от Норвегия ряпа да ядат). Джулиет подскача, търкаля, поти се, – раздаваше се до последно – сякаш правеше секс с публиката. И то доста бурен.

Парчета като "Bullshit King" и „So Amazing“ си бяха истински тайфуни. Пред мен бяха доста високите момчета от юношеския отбор на някакъв доста известен баскетболен клуб от Белград (не помня вече как го нарекоха младежите), които сръчках да ми направят място, и които подскачаха доста нависоко (разбира се) заедно със звуците на индиански-дивата  Джулиет.

Да ме прощават феновете на Manu Chao, които след Juliette and the Licks направо задушиха на тълпи Основната сцена на EXIT, но звездата на вечерта си беше една. Лудата кучка Джулиет. Ако чуете, че ще свири наблизо около София, не я пропускайте. В никакъв случай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
asdasd преди 15 години
Първо, пише се метЪл, и второ, в Норвегия има БЛЕК метъл, а не "дарк", неграмотния журналист..
9
0
 
0
 
! Отговори
Мен преди 15 години
Ох, мноооого отдавна искам да попитам тези "статии" (ако въобще мога да ги нарека така) наистина ли се пишат от журналисти???Стилът на писане е толкова елементарен, все едно слушам коментарите на някои баби пред блока!Да не говорим, че обикновено има 983265836585326 правописни, пунктуационни и граматически грешки! Много ви куца езиковата култура, мили репортери!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Батко, 76 000 новини, за някакъв смотан фестивал с който сърбия искала да покаже че била готова да влиза в Евросъюза ... смях на кутийки ти казвам, ми то ако беше само с фестивал да се влиза, ние к'во правиме там, като един смотан концерт не можем да направиме хахахахахаха. Почвате сериозно да се излагате dnes.bg, намерете си свестни репортери, които да пишат за наистина важни неща :) а не калитари които само пари взимат, и глупости пишат :) .... а дори не могат и да пишат :)))
7
0
 
0
 
! Отговори
Myleena преди 15 години
Браво на Dnes.bg,че са изпратили свой човек на фестивала!Но не смятате ли,че въпросният момък го дава много постно в ежедневните си обзорни коментари от "мястото на събитието"?!Пусни малко видео,за да се убедим в написаното от теб,иначе става малко...ами пратихме го да изкара почивката си хем на приятно място,хем и със служебни пари!...абе ще го пишем командировка!ПИЧ, освен да напишеш дневната програма на феста малко по-разширено, опитай се да предадеш настроенията и духа на публиката,емоциите и преживяванията на хората от представянето на различните групи.Май освен да напишеш кой изпълнител се е качил(или паднал)на сцената,можеш да ни информираш и за самата тълпа(какви са-румънци или марсиянци,пънкари или скейтъри,кой са дошли да чуят,в час ли са...), абе въобще за да предадеш атмосферата на даден фестивал(особено когато се отнася за всякакъв вид музикални събития),трябва да умееш да да се "влееш" в мероприятието,да се слееш с тълпата,да се понесеш във вихъра на посланието и духа на партито!Ако си на Мерилин Менсън да го изживееш и предадеш примерно като метъл,ако си на Бисти Бойс-като рапър! Иначе човек остава с впечатлението,че си спуснат с балон на дадения фест,малко връзкарска случка понамирисва.Поне аз си съставих такова мнение от всичките ти досегашни писания за фестивала в Нови Сад, а ако пък се окаже че просто не ти харесва там-ами напиши го едно към едно! Та успех,приятно прекарване и дерзай!
6
0
 
0
 
! Отговори
adasha преди 15 години
komentatori... taq obida trqbva da vi e dostatychna :D razbirachi takiva :D ahhahahah
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе този незнае ли че никой не го интересува кого е сръчкал или не. статиятя ти е слаба,личи си,че неразбираш нищо.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Може би има предвид черни метали човека, айде сега... Руди има всякакви...
3
0
 
0
 
! Отговори
Finland Metal преди 15 години
Мноого слаб кореспондент е този Сашко
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Щом е..нето върви в комплект с боя, навит съм, ще изтърпя един бой.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дарк металите от Норвегия - хахххахахахаха, шамандуро ходи се прегледай или поне прочети с какъв метЪл е известна Норвегия.