Хайди Клум подаде документи за развод със Сийл

Поискала е попечителството над четирите им деца
7 апр 2012 19:36, Елка Василева
77
Хайди Клум подаде документи за развод със Сийл
Хайди Клум и Сийл. Снимка: архив, Reuters

Супермоделът Хайди Клум е подала вчера документи за развод със съпруга си, певеца Сийл, след като двойката се раздели по-рано тази година, предаде Ройтерс.

Говорителка на Клум отказа да даде подробности. От антуража на Сийл потвърдиха, че са подадени документи за развод, но също не пожелаха да коментират.

Клум и Сийл, които сключиха брак през 2005 г. в Мексико, имат четири деца. Те обявиха през януари в общо изявление, че са се разделили.

Още по темата

Хайди Клум е поискала попечителството над децата, които са между две и седем години.

Хайди Клум е известна германска манекенка, продуцент, телевизионна водеща и актриса. Тя е един от ангелите на "Викториас сикретс".

Поппевецът Сийл е носител на четири награди "Грами" и е продал над 20 милиона копия на албумите си от началото на своята кариера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: ХАЙДИ КЛУМСийл
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
През, цун, кай, го , ти......
44
0
 
1
 
! Отговори
вергил преди 12 години
Четох едно интервю на Клум,в което тя казваше,че се влюбила в Сийл,когато го видяла във фитнеса.Бил с тесни гащета и се виждало колко е надарен.И Хайдито си призна,че се влюбила именно заради онази му работа.Хайде после да ни разправят как размера нямал значение и че била важна романтиката.
43
1
 
2
 
! Отговори
Жалко, но за тебе преди 12 години
Ако не си чувал известни афро-американски писатели, изобретатели и т.н. явно има още много на къде да се развиваш. Няма да ти ги изброявам, защото еволюцията е траела хиляди години за *** да добие комуникационно- въз приемателни способности, а аз нямам толкова време да ти отделя.Напиши в батко ти Гошо(Google) - Famous Black Inventors или Famous African Americans и се образовай сам ако искаш.
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Успелия Марк, който твърди колко нискоинтелигентни били черните. Този освен с високите си оценки за себе си и с членоразделното 'Мухахахахахаахахах' с друго не впечетлява. Нищо чудно, че той не проумява различието. Ах, човешка ограничесност или САМОограниченост.
41
0
 
1
 
! Отговори
професор преди 12 години
'Ама що поне не си записвате бе, като ви говори човек!!??'Абе що не вървиш на.....оставаше и да си записвам бг. ид.и.о.т.и.т.е...успелите и умните!
40
0
 
1
 
! Отговори
професор, западен преди 12 години
Абе Марк ти си изключително надарен, само че ти липсват мозъчните връзки между невроните. Аре, че ми идва в повече простотията и на себеподобните ти, успели като теб тук.
39
0
 
1
 
! Отговори
професор преди 12 години
На този Марк му сложили '+" просто удивително. Колко бил умен човекът! Ха-ха. Аз съм професор с над 500 цитата от чужди учени (западни) и това 'чудо' на природата Марк ме нарече *** и какво бе там още. Удивително самомнение на едно същество под средните интелектуални спосоности! Горкия....Е, това е интелектуалния продукт в бг. Успелия Марк!!!! Ръкопляскания!
38
2
 
3
 
! Отговори
do Mark преди 12 години
А това разбираш ли:Shut down!
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пардон, не стотици, а хиляди години.
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Смесените бракове са противоприродна глупост. Хората, които се чифтосват с цветнокожи са болни мозъци. Това да са те селектирали стотици години да станеш бял и ти да отидеш да се омешаш с *** е връх на дегенерацията.
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Марк, умнико, черните са били все роби, как да се занимават с наука, бре? Защо България изостана след турското робство? Успял си, ама то за мисленете не стават много успелите в бг. Успелите в бг. са само тримерни, условията ги създадоха. За мен тази държава е още бг. с успели като теб. Сори, може и да ти дойде ума някой ден.
34
1
 
5
 
! Отговори
до този 41 и 44 преди 12 години
Абе всички ги знаем успелите в бг. какви са? Под успели хващам се на бас, че имаш впредвид притежанието на финикийски знаци. Горкия....ако е така. Парите и те са като изобретенията, в зависимост от ръцете, в които са попаднали водят до противоречиви последици за притежателят им.
33
1
 
1
 
! Отговори
до 50 и 47 преди 12 години
Намери си сам-има ги. Но моята скала на ценностите е друга, така че въобще не смятам да те образовам повече. Природата му дала бяла кожа и той вече е ненадминат, тези с черната са б.ок.л.уц.и. Знаеш как се нарича това, пък кой знае....може и да не си стигнал до там...в духовното си развитие.
32
2
 
1
 
! Отговори
от 50 преди 12 години
Марк, що ли не засягаш никого с думите, които бълваш? Излагаш се само. Какви изобретения, какви работи. По-лесно е човек да изобрети нещо или да създаде рожба на ума, отколкото да вдъхне в него живот. Всяко изобретение е нож с две острието, зависи от ръцете в които е попаднал. Черните били добри певци, ама нямали изобретатели. Спри се бре човек! Човек не е само тяло. И да ти кажа честно, с тези твои расистки изказвания по принцип не показваш уважение към живота, нито към различните му прояви.
31
2
 
2
 
! Отговори
до Марк преди 12 години
Марк, що ли не мога да се засегна от теб?
30
1
 
4
 
! Отговори
До Малчо преди 12 години
Ще ти отговоря така!Потърси нещо изобретено от ***...И ако намериш поздравления......Надявам се да успееш:)))
29
4
 
6
 
! Отговори
кико преди 12 години
Който няма акъл и не мисли почва разни разсъждения за цвета на кожата и разни такива. Точно пък тия, които пишете сте едни неуспели и комплексирани хора. Бил ***, тя бяло ...и какво от това. Пушкин е бил половин ***, това прави ли го по нисш? Нямало *** професори и учени, а вие от къде знаете ? Българинът се смята за голям европее и ариец, но като отиде по света освен да мие чинии и да е охрана за нищо не става. Има успели българи, но вие тук с това примитивно мислене сте срам за България!
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Типична *** германска крава.Който си е имал вземане-даване с германки ще ме разбере за какво говоря.
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Марк, като толкова много знаеш, я да те видим кои успели българи живеят в бг.? Или напускат държавата или умират. Да познаваш някой успял българин, който да не е мутра или престъпник и да живее в тази държава добре? Питал ли си се защо няма такива хора.
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Винаги ми е много смешно, когато българин започне да ругае някой успял чернокож.