За Родину! С бутилка водка и джапанки от сланина...

Вижте кадри от руската действителност
Обновена: 30 яну 2015 07:40 | 29 яну 2015 20:22, Александър Попов
295

Снимка: kaifolog

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още по темата: русия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
1
 
2
 
! Отговори
до 201 преди 9 години
като прочетеш "Бесове" на Достоевски -наистина ще разбереш кой е ***, но сигурно си и неграмотен
159
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 9 години
Няма по-*** от руснаците..ха..ха
158
2
 
2
 
! Отговори
нона преди 9 години
Слава Росии!!!! отново ... а може би ви харесва слава на сащ:)
157
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То чак тъжно.
156
1
 
3
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Преди да се смеете на простотията ва другите, прочетете това!dnes.bg/index/2015/01/30/bylgarka-zagina-nelepo-v-ibisa-sled-predlojenie-za-brak.252906
155
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
слабо развита държава с първобитни хора, кич и плач, неса смешни разбира се жалки са
154
4
 
7
 
! Отговори
Идеята каква ви е? преди 9 години
Вългарен дрезгав смях. Самодоволство, че сме на страната на силните? Толкова сте елементарни. Жалки.
153
3
 
10
 
! Отговори
эээ преди 9 години
Повечето снимки изобщо не бяха смешни. Не е ли време редактора на тази рубрика да се обърне към сайтове и от други страни. Или просто руският му е единствения чужд език?!:)))
152
14
 
7
 
! Отговори
Руски ценности преди 9 години
Тези братушки са по-зле и от нас!Кръвта айран не става.Алкохолика си е алкохолик.
151
6
 
8
 
! Отговори
Я Русский преди 9 години
на 26 януари 1939 година. В разговор с министъра на външните работи на Германия Иоахимом фон Риббентропом министър на външните работи на Полша Юзефом Бек, проведена във Варшава заявява: "Полша се борят на Съветска Украйна и на излаз на Черно море".
150
7
 
6
 
! Отговори
Я Русский преди 9 години
28 декември 1938 година В интервю за съветник на посолството на Германия в Полша Рудолф фон Шелии с току-що назначен посланик на Полша в Иран Аз. Каршо-Седлевским, последният заявява: "Политическа перспектива за европейския Изток е ясно. След няколко години Германия ще воюва със Съветския Съюз, а Полша ще подкрепи, доброволно или принудително, в тази война на Германия. За Полша най-добре до конфликт съвсем определено да стане от страна на Германия, тъй като териториалните интереси на Полша на запад и политически цели на Полша на изток, преди всичко на Украйна, могат да бъдат осигурени само чре
149
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тва със стълба го има и тука на не една улица...
148
8
 
1
 
! Отговори
Марин преди 9 години
Това с краката е брутално, но и вярно. И аз като малък си играех с телата на прасета, овце, кози и какво ли не.
147
11
 
25
 
! Отговори
Я Русский преди 9 години
Никога не се отнасял към българите лошо. Много ми харесваше да се завръщат в България. Исках да си купя къща в Поморие. Четене на коментари, се променя отношението към България. Вече не искат да пътуват към хората, които те мразят. Нека там отивам на американците и германците. Следващата си почивка, лято в Турция и Крим, Гърция. Гърците обявиха отстъпка руски 40%.
146
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Я РусскийРусия е била съюзник на Хитлер доста преди България. Говори ли ти нещо датата 23 август 1939г., ***, Рибентроп, а ?
145
14
 
12
 
! Отговори
Я Русский преди 9 години
До с.На теб лично изнасилена? Твоята сестра? Или ти си всичко това прочетох във вестниците? Аз не казвам, че не е имало случаи на насилие.Са със сигурност. Но, хайде аз тогава нека ви напомня, че България е била съюзник на Хитлер. Да, войски в Русия не изпращаше, но напълно е подкрепяла. Колко фашистите са унищожили мирни жители в СССР? Колко е изнасилена? Колко отвлечени в лагера? А България е съюзник. Колко може да взаимни обвинения представят? Да започнем? Или не трябва?
144
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кога някой ще се сети да покаже малко от нашата действителност: с одрипавели пенсионери, ровещи по воклуците, с *** , малтретиращи лекари, с *** по пътищата, с натовски военни в Шавла. Или да снимат някое повиквателно, което всъщност "нищо не значело"
143
5
 
13
 
! Отговори
до я руский преди 9 години
Колега,не сеп опитвай да се оправдаваш-няма за какво.Снимките са направени с чувство за хумор,който го има,ги оценява.Аз лично бих използвал джапанката за мезе на водката.Гениални хрумвания са и двете.Бъди здрав и спокоен.
142
7
 
18
 
! Отговори
БРАВОооооооо преди 9 години
Много от снимките можете да ги направите във всяка една страна по света......но целта е да се надсмеем над Русия.....браво.....
141
16
 
12
 
! Отговори
с. преди 9 години
Какво уважение към другите народи,бе!??Ще падна!Никой от съседите ви не може да ви понася защото са патили от вас без изключение!Навремето през 44-та когато Червената армия окупира България свинщините на войниците нямат край!Изнасилвания,кражби!Айде тичкай да си играйкаш!