Добрият секс затихва след четвъртата година

След това партньорите губят интерес
16 фев 2015 22:20, Александър Попов
31
Добрият секс затихва след четвъртата година
Снимка: Reuters

Двойките правят най-добър секс през първите четири години от връзката. След това партньорите губят интерес и влечението им един към друг отслабва, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено сред 5000 души във Великобритания.

Допитването разкрива, че само половината от участниците в него са доволни от сексуалния си живот близо половин десетилетие след началото на връзките им.

Същевременно 31 процента от мъжете и 18 процента от жените са категорични в признанието, че се чувстват "сексуално незадоволени".

"Във връзката настъпва момент, когато сексът вече не е приоритет за партньорите. Върху либидото влияят различни фактори - наличието на деца, професионалната реализация, медицински проблеми, депресия.

След като е изминало известно време, двойките се изкушават да сравняват сексуалния си живот с този в началото на връзката им, но подобни сравнения често са нереалистични", обяснява сексуалният терапевт Питър Садингтън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: секс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
4
 
! Отговори
Бройко Бройчев преди 9 години
Тия па весдесъщи английски учени кога успяха да надникнат под завивките на 5000 души , че да представят и проучване ?! Или се доверяват на чистосърдечните им признания ? А бе - английска му работа .Всъщност - който не го бива в къщи - тича да се "доказва" навън !
24
0
 
15
 
! Отговори
Обективен преди 9 години
Това за четирите години не е вярно. Колкото хора, толкова различни случаи. На някои може да им омръзне на 4-ия ден, или на четвъртата седмица, или на четвъртия месец, или след 4 години, но на други не им омръзва и след 40 години. Принципно би трябвало да е точно обратното - секса би трябвало да става все по-добър с годините, защото се опознават по-добре и добиват повече опит. Това дали през това време се срещат и с други, няма толкова пряко отношение по въпроса, освен в някой трагични случаи.
23
8
 
5
 
! Отговори
с. преди 9 години
Абсолютно вярно е това!Неслучайно има една поговорка,че изневярата крепи брака!:)
22
0
 
6
 
! Отговори
досада преди 9 години
И нас какво ни интересува сексуалният живот във Великобритания??
21
2
 
7
 
! Отговори
Барбар Петко ) преди 9 години
Не зная ,но жената започна да губи интерес към мен към 12-13 година брак ,а аз към 16 към нея и започнах да се заглждам по-други жени и момичета и виждам и че на жената също започна да и са интересни чужди мъже ,но това е природата . Скандали не устройваме !
20
1
 
9
 
! Отговори
Петко преди 9 години
До 7,Хитър Петър:Много сте прав!Едно време,един дядо, обичаше да казва,че все един боб омръзвал!И на нас хлапетата от махалата обичаше да разказва за уменията на бабите в кревата!За нас той беше най-интересният разказвач на приказки.Тогава нямаше толкова телевизия,камо ли интернет или други източници на информация.На нас ни растяха очите и ушите,а той горкият отнасяше кавгите!Бог да го прости!Сега разбирам.че е бил мъдър човек.
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При други след 40 години.
18
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече е научно доказано, че хората по природа са полигамни, т.е.моногамността, която в момента се възприема от обществото за нормалност, всъщност е ненормалщина наложена изкуствено.
17
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз 22 години все една нива си ора и нито аз нито нивата се оплаква.Е вярно вече включихме игри,ама до камшици и белезници още не сме стигнали...:)))
16
4
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
14, не ползвам оръдия за недое?ие. Проблеми нямам. Вие, ако имате ползвайте си го със здраве.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми квито паднат.
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НормаленПитай К.Роналдо, онзи баскетболиста бившия мъж на Адриана Лима и т.н. Някои хора са си полигамни вкл. жени, например Меган Фокс - тя може да излиза с който си хареса, а мъжа ѝ трябва само с нея, ха ха
13
0
 
10
 
! Отговори
Нормален преди 9 години
Вие сте луди 'бе, какви партньори си избирате, че да ви отчайват?!
12
1
 
4
 
! Отговори
<=3 преди 9 години
До ===Като те гледам, имаш време да пишеш големи и "умни" коментари под всяка такава статия. Като не ти харесва трай си там и включвай вибратора.
11
4
 
2
 
! Отговори
=== преди 9 години
8, току що попаднах на носителят на наградата за изгнил морален труб е?ящ духовно разложена плесен.
10
8
 
11
 
! Отговори
=== преди 9 години
Ама наистина не мога да разбера кое е интересното в това да се пише, коментира, мастурбира, пръстоиграе по клавиатурата за това кой в кой отвор, колко често, с кого, защо, кога си тика органите или си отваря вагините, устите, *** и ушите? Кое е толкова интересно? Все едно някой да обяснява как мляска, какво мляска, как преглъща, оригва ли се, колко време е сит и от какво го хваща дрисък? Никога няма да се начудя на примитивизма на недоклатените!
9
3
 
10
 
! Отговори
до 9 преди 9 години
До Анонименмда жена ти трябва да те сменя с някой млад 20 годишен студент ,на който му става и няма шкембе :)) или с някой с пари ,който да я заведе някъде/щото си признаваш че такова нещо като любов не те вълнува ,та половинката ти трябва се ориентира навреме жената -към по добър секс и повече пари /
8
1
 
13
 
! Отговори
до 4 преди 9 години
До Анонимензависи и от мъжа,за какво става ,и дали може нещо за повече от 3-4 мин....
7
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След това е време за суинг.
6
18
 
8
 
! Отговори
ХИТЪР ПЕТЪР преди 9 години
Напълно логично може ли човек да яде само боб ,трябва и нещо друго необходимо е разнообразие.Това обяснява всичко.

Спонсорирани публикации