Думите, които да не казвате никога на жените

В една връзка има напрежение, но все пак...
31 май 2016 23:00, Екип на Tialoto.bg
17
Думите, които да не казвате никога на жените
Снимка: архив, Reuters

Без значение какво се говори за жените, те не са толкова трудни за разбиране. През повечето време мъжете се правят, че са наясно с нуждите им, но уви, на това се връзват само приятелите им в кръчмата.

Една жена преди всичко се нуждае от това да чува хубави думи – колко е красива, колко вкусно готви и така нататък. В една връзка се появява напрежение, когато мъжете сметнат, че трябва да кажат някоя простотия.
Това са най-грубите неща, с които един мъж може да отблъсне приятелката си:

1. Не изглеждаш добре

Знам, че си искал да го кажеш по възможно най-милия начин. Но дори тя да изглежда леко болнава или изморена, това не е начинът да ѝ го намекнеш. В нейната глава ще прозвучи като „Грозна съм“ или „Пак съм дебела“.

Дръж се естествено, не започвай разговора с „Всичко наред ли е?“. Ако тя иска да сподели за проблема си, ще го направи първо с теб – нали си най-близкото ѝ човече. Единственото, което се иска от силния пол, е да бъде насреща и да отдаде нужната подкрепа, когато тя е поискана.

2. Не съм в настроение сега!

Никога недей да казваш това на една жена! Тя от своя страна може да си го повтаря колкото си иска и това не бива да ви притеснява, но ако ти го кажеш? Бягай, най-добре бягай! Защото ти си този, който винаги трябва да я иска, да я прегръща и обича. За нея това би прозвучало като „Вече не те искам“, сякаш вече не те привлича.

Оттам насетне става още по-неприятно. Тя ще се чуди защо не си в настроение, дали не криеш нещо? Дали не си ѝ изневерил... Всичко това от една неуместна приказка.

Вижте още в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: женасъвети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво е да и кажеш, че я Обичаш. Да разкриеш, всъщност какво изпитваш към нея. С лошото отношение нищо не правиш. Едно голямо нищо. Ще си хване друг тъпкач, къде е мил и секси с нея, ще я разпали и ти увисваш. Ще си бита карта, а другия ще си я перка, блаженно.
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 10За да си гадняр, трябва да си с пари. Мацката ти едва ли ще е с теб, ако се държиш грубо и гадно с нея. Един път, дваж, триж и ще усетиш, как лежерно ти се изплъзва. Докато се усетиш и ще ти бие шута. Не ще я привлечеш, а ще я отблъснеш, завинаги. Ще останеш, там за нея един познат.
11
4
 
19
 
! Отговори
ууу преди 7 години
аве овча работа, кво да ви кажа...
10
11
 
46
 
! Отговори
Херцог Трън преди 7 години
Колкото по-гадно се държиш с една жена, толкова повече я привличаш към себе си! Масата жени ходят с гадняри, на които не им пука особено за тях, точно от това се възбуждат тия долни твари - ФАКТ!
9
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто правиш точно обратното на съветите, трябва да си постоянно хладнокръвен, иначе женорята ти се качват на главата. Трябва да усетиш момента, от време на време им пускаш аванта, после после пак секира, че да не полетят в небесата.
8
10
 
26
 
! Отговори
познавач преди 7 години
Тези съвети са женски мечти, но всъщност колкото и да го отричат външно, вътрешно харесват да им казват точно обратното.
7
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Никога недей да казваш това на една жена! Тя от своя страна може да си го повтаря колкото си иска и това не бива да ви притеснява, но ако ти го кажеш?"Ако на челото ви пише "балък" значи това е правилният съвет за вас.
6
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"2. Не съм в настроение сега!Никога недей да казваш това на една жена! Тя от своя страна може да си го повтаря колкото си иска и това не бива да ви притеснява, но ако ти го кажеш?"Опа, опаааа, я се усещайте малко с глупостите, няма да ставам тесто в ръцете й. Това цитат от наръчника "Как да се превърнем в женски полов орган" ли е?
5
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"1. Не изглеждаш добре 2. Не съм в настроение сега!"Няма какво да я лъжа, казвам си всичко. Първото е за нейно добро, второто е за мое добро.
4
10
 
28
 
! Отговори
Бил с много Жени преди 7 години
До Рози, омъжена, точно така и Означава че Жените трябва да правят на Мъжете като вятъра... Да духат, не ми казвай че не се подмокряш докато правиш като вятъра...
3
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди всичко не казвай на жените да не се държат като деца, и че ги считаш за равни на тебе. В крайна сметка "първо жените и децата" не е случайна фраза. За това очаквай всеки момент да се разплаче като пеленаче, и естествено знаеш кой е виновен.
2
13
 
28
 
! Отговори
Рози, омъжена преди 7 години
Вятър е дума в мъжки род, значи това, което прави вятърът е мъжка работа...
1
17
 
38
 
! Отговори
Минко 47г. ерген преди 7 години
Я жените да правят като вятъра.