Секс ли? Ама скъпа, сериалът сега почва!

На британците сериалите им пречели на интимността
7 юни 2016 12:42,
8
Секс ли? Ама скъпа, сериалът сега почва!
Снимка: архив Reuters

Британците, както никога досега, нямат време за секс заради грабващи сериали, които ги държат далеч от постелята и от половинката, пише в. "Дейли мирър".

Поредици от типа на "Игра на тронове" се превръщат в пристрастяваща мания. Те вредят на секса на британските двойки, установи проучване на университета в Кембридж, цитирано от БТА.

Сексуалните контакти са спаднали през последните 30 години и според проф. Дейвид Шпигелхалер това частично се дължи на фанатичното гледане на телевизия преди лягане.

Според неговото проучване британските двойки, на възраст между 16 и 64 години, са имали 5 полови сношения месечно през 1990 година. През 2000-та те са били само 4, а през 2010 -само 3 за месец.

"Ако продължава така, до 2030 година хората ще престанат да правят секс!", вещае Шпигелхалер. Според него тенденцията е доста тревожна. По думите на учения тя се дължи на все по-голямата "масова свързаност" на гражданите, които непрекъснато са онлайн или пред телевизионния екран.

"Преди доста години телевизионната програма свършваше в 22.30 и хората имаха повече време за секс", изтъква професорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: интимностсекссериали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Рагнар преди 7 години
Поредици от типа на "Игра на тронове"!Ми те поредиците не спират, я "Викинги", досиета или бягства от затвори и тем подобни!Но сте прави, излъчват се в най-гледаемото времо, но е средно м/у 45-60 минути.Що за малоумно проучване и констатации!п.п. аз и половинката ми заедно си гледаме "новите съседи" и след това се развихряме.Аман от статии и проучвания.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като немогат да го вдигнат сериалът им пречи. "Игра на тронове" не е през цялата година. 10 епизода е сезона и обща са 6 сезона общо 60 епизода.
4
0
 
8
 
! Отговори
глупоси преди 7 години
*** какви са тия глупости бе?!?!?! Сериала е 45 минути 1 път седмично... и го чакаме с месеци! Айде па ше почака 45 минути един път в седмицата!Ега не попречи на сексуалния живот, напротив, даже много помага, точно пък този сериал. Я що готини мацки има:-)
3
0
 
7
 
! Отговори
Бо преди 7 години
Те само на британците да пречеха ...
2
0
 
8
 
! Отговори
Бежанец с нагон преди 7 години
Порноканалите нямат ли сериали ?
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Преди доста години телевизионната програма свършваше в 22.30 и хората имаха повече време за секс", изтъква професорът.===Да им направят режим на тока. Тогава ще си лягат в 18 часа, ама пак няма да правят секс. Защото ги мързи, дори имза това. За сметка на това, пакитата са неуморни