Има ли извънземни? Говорят космонавтите...

Бели светлини, НЛО, странни змиорки
26 юли 2016 21:15, Мария Захариева
78

Астронавтът от НАСА Стори Мъсгрейв твърди, че е видял тръби, подобни на змиорки, които "плували" в открития космос. Много учени отхвърлят твърдението му, като казват, че е видял космически боклук, но той отрича. Твърди дори, че ги е виждал на два пъти. Според Мъсгрейв става въпрос за някаква непозната за нас техника за придвижване. Снимка: NASA


78
Още по темата: НЛОизвънземниНАСА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До РушинаА проектите до Луната защо прекратиха? Нещи сигурно има ли за произхода на човека? Само питам.
49
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Отричане съществуването на извънземни си е чиста проба егоцентризъм. Същото като по времето на Инквизицията. Разликата, сега поне не ги горят на клади тези дето са убедени. Просто всячески се опитват да ги компрометират. Доказателства вече има предостатъчно, както за такива от миналото така и настоящи. Който се интересува и иска наистина да ги види разбирасе! А който се интересува, много добре прави разлика между факти и фалшификати!
48
0
 
3
 
! Отговори
говорят извънземните преди 5 години
Има космонавти!
47
1
 
2
 
! Отговори
Космодром Байконур преди 5 години
Логичнооо е че са АМЕРИКАНСКИ ПОДСЛУШВАТЕЛНИ САМОЛЕТИ! За какво иначе ще са тези т.ъпи американски филми? Това се знае от отдавна! Радвам се че и друг го е разбрал! Точно за това отивам в Байконур, да видя истината!
46
3
 
2
 
! Отговори
Рушина преди 5 години
,,Бели светлини, НЛО, странни змиорки...''ПРОСТО АМЕРИКАНСКИ РАЗОЗНАВАТЕЛНИ И ПОДСЛУШВАТЕЛНИ САМОЛЕТИ!Това не го ли разбраха вече!? НЛО, са американски кораби под такава форма. А това за змиорките от къде им дойде на ума!?
45
1
 
3
 
! Отговори
Космодром Байконур преди 5 години
Има. Ние не може да сме единствени. Просто е невъзможно. Отивам сега в Байконур, при руснаците, да разберем истината!
44
1
 
3
 
! Отговори
Охх преди 5 години
Американски филм:,,Нахлуват извънземни! Нападат Земята, искат да я превземат! Нападат първо САЩ! Америка ще спаси света!''Това за пореден път доказва американците колко са т.ъпи.
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имааа разбира се. Да не мислят, че сме единствените създания на света!
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За извънземните, ние, хората сме извънземни.
41
0
 
6
 
! Отговори
Гоцев Педала преди 5 години
Извънземните сме ние, хората.....
40
0
 
4
 
! Отговори
Квантова механика преди 5 години
До petar123Никой няма да ви спасява, сами трябва да си го направите и няма значение как ще завърши тази ваша игра, дали с тоталното ви пробуждане или с тоталното ви самоунищожение, и двата варианта са полезни за опита на "всичко, което е".
39
1
 
12
 
! Отговори
Квантова механика преди 5 години
И аз като "по-млад" се присмивах на подобни изказвания и твърдения за извънземни, паралелни реалности, измерения, плътности, "духове", "ангели", тъ-пи медитиращи хора, ама ми се случиха някои неща, които ми позволиха да погледна света с други очи и осъзнах, че това което осъзнаваме с физическите си сетива, е една мн малка част от онова, което съществува. Онези от вас, които се присмиват на такива като мен ги разбирам мн добре, "рано или късно" всеки ще достигне до такъв момент от своето развитие
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Паралелно с тази ваша простотия да се избивате и да се мразите едни други заради въображаеми различия, докато сте се самоограничили с въображаеми граници, си унищожавате климата и дисбалансирате планетата, което тепърва ще става все по-интересно като явление, няма вече да се същото, все по-често ще има аномалии, бедствия и катаклизми, сами си го правите, вие създавате вашата собствена реалност, тя е отражение на начина ви на мислене и това винаги ще бъде така.
37
2
 
5
 
! Отговори
Квантова механика преди 5 години
Изглежда повечето от вас ще си циклят "завинаги" в илюзиите на материалният свят :D А всичко е толкова просто, на една различна гледна точка разстояние :D В същото време ви манипулират и лъжат както си искат, онези които не искат да разберете за извънземните, онези които продават оръжие на изтока подпомагайки войната там и после вие се цупите, че онези от изтока идват да живеят при вас, а някои от тях даже ви колят и стрелят с оръжието, което вие им продадохте, ами над 2 лв ще е бензина :D
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
к'во ни занимавате с извънземни, барела петрол за последната седмица падна с 20%, а цените на масовия бензин са над 2лв
35
2
 
0
 
! Отговори
До Квантова механика преди 5 години
Момче, ако не си гледал Война на световете(оня ден го даваха по тв-то), вземи го гледай па тогава ми говори какви са били извънземните.
34
1
 
7
 
! Отговори
Квантова механика преди 5 години
За да "пътуват" в космоса те не изкривяват пространствено-времевия континуум, защото се намират извън неговите ограничения, те просто знаят как да се материализират там където искат, защото не са ограничени дотолкова от плътно физическо тяло на въглеродна основа, техните тела са изградени на базата на силиций и както казах са на съвсем различно ниво на съзнание, и осъзнаване от човека осъзнаващ се в илюзиите на трето измерение, отварящ съзнанието си за четвърто, ама вие сте още далеч за тия неща
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Квантова механика 53Май нещо твоята четириизмерна квантова еволюция на меркабата ти е ударила кристалното дъно на коренната чакра.
32
4
 
4
 
! Отговори
истината преди 5 години
Чух, че на Бузлуджа има кацнала летяща чиния, дошла от червената планета.
31
2
 
5
 
! Отговори
Квантова механика преди 5 години
До 42Те не се крият, те се показват когато трябва, където трябва, който ги е видял знае, докато не вярваш, няма да разбереш истината за тях, защото те няма да дойдат да ти се доказват, че съществуват, на тях не им пука, те са на съвсем различно ниво на съзнание от човешкото, осъзнават повече от 3 измерения, мн добре знаят кога и къде е подходящо да се появят, защото както казах, не нарушават свободната воля на индивида, нито неговото индивидуално развитие на съзнанието, неговата еволюция.