Ненужни вещи, от които да се отървете още сега!

Ако не искате да ги изхвърляте, продайте ги на търг
6
Ненужни вещи, от които да се отървете още сега!
Снимка: freeimages

В домовете си държим всякакви стари предмети и вехтории. Някои от тях пазим, защото може да ни потрябват един ден, други – защото имат сантиментална стойност, а трети просто защото са си там и защото обичаме вещите си.

Добре е да се научим да разчистваме дома си от излишните вещи. Те не само пречат и събират прах, но задръстват енергията на щастието в дома.

Ако не искате да изхвърляте вещите си на боклука, продайте ги на търг или ги пуснете в сайт за продажби на старо.

Така хем ще се отървете от старите вехтории, хем ще спечелите пари.

1. Стари мебели и антики.

Изхвърлете старите мебели и антики, събиращи прах, освен ако не са особено скъпи или редки. Тези притежания не са ви от полза, а само заемат място. Вместо да ги складирате на тавана или в мазето, просто ги продайте и изкарайте добри пари от тях! Така ще можете да си купите нови и модерни мебели в крак с времето.

2. Колекции от монети.

Някои са запалени колекционери. С години събират монети и какви ли не предмети. Ако сте събрали завидна колекция, разпродайте я в сайт за втора употреба или в антикварен магазин. Това е акт не само на прагматично освобождаване на място в дома, но и на освобождаване на съзнанието от излишното обсебване за колекциониране. Ще видите колко по-добре ще се почувствате.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По принцип е разумно. Само дето в днешно време новото често е нискокачествено. Дори и скъпото. Добре запазените стари вещи са много по-красиви и здрави.
3
1
 
19
 
! Отговори
Аз преди 6 години
И аз съм се замислил да се отърва от подобни статии и разни набедени журналистки. Ама те са като ***
2
1
 
23
 
! Отговори
Михаелчето преди 6 години
Думи пишем празни и всякакви. Важното е да се получат 100 реда и да има надница за кафе и цигара. Като запалим цигарата и си пийвам каже с приятелки, мога са се хваля каква велика Джурналистка съм и какви велики статии пиша.
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направих пролетно почистване на главата си от нецензурни думи, затова не мога да отразя с цветист език абсурдността и малоумието на тази статия. Да продадеш колекцията си от стари монети, за да направиш място в дома си. Колко място заемат едни монети - колкото за 4 ролки тоалетна хартия? И да си замениш антикварните мебели с - какво? Икеа?!