Уникални рокли с ръчни дантели и 3D елементи

Актрисата Саня Борисова облече рокля на Радослава Лазарова
8 фев 2019 17:45, Анисия Иванова
0

Радослава Лазарова е една от най-талантливите съвременни дизайнерки у нас. Роклите, които тя изработва, са с изключително отношение към детайлите, защото в тях са включени неповторими дантели, които са изработени ръчно, а понякога в тях присъстват малки 3D елементи.

Актрисата Саня Борисова, която облече нейна рокля за фестивал в Италия и се снима с още няколко изработки на Лазарова в специална фотосесия в Софийската опера и балет, сподели в студиото на "България сутрин", че носенето на такава рокля е било удоволствие за нея.

"Притеснявах се от прозрачността, защото вариантът, в който Ради ми я изпрати, не беше завършен и изглеждаше доста прозрачна, но всъщност се оказа перфектна", изтъкна актрисата пред Bulgaria ON AIR.

Радослава Лазарова акцентира на дантелите в нейните рокли, които изработва ръчно и разкри пред Bulgaria ON AIR, че обожава асиметрията като акцент и елемент в това, което изработва.

"Отличителното е творческото вдъхновение, уникалността, характерните елементи", представи тя роклите и специално дантелите, които използва.

Дизайнерката е категорична, че т. нар. "гола рокля", която може да е в различни прозрачни нюанси, цели да прозира, но в същото време да показва и скрива едновременно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари