Влиянието на социалните мрежи върху връзката

Обърнете внимание на партньора си
Обновена: 22 окт 2019 16:25 | 28 сеп 2019 19:08, Екип на Tialoto.bg
11
Влиянието на социалните мрежи върху връзката
Снимка: iStock

Днес спокойно можем да кажем, че живеем в Instagram/Facebook общество. По-младите хора използват всяка свободна минута да ровят из мрежите през телефона си, а дори бабите започнаха да си правят профили и да качват снимки и харесват постове. И докато този навик ви носи информираност за събития и хора, той ви взима доста повече и може да съсипе не само деня и самочувствието ви, но и връзката ви.

 
Вижте как социалните мрежи афектират негативно отношенията с партньора:
 
Предпочитате да ровите из нета, вместо да разговаряте или да вършите някакви неща заедно
 
Социалните мрежи изяждат вашето време заедно с половинката. В добавка те обземат вниманието ви и другият започва да се чувства пренебрегнат и то с право.
 
Очаквате той да харесва и коментира постовете ви
 
Някои хора не обичат показността и не смятат, че е нужно да засвидетелстват отношенията си публично. Това, че вие искате да информирате всичките си приятели къде, с кого и какво правите, не означава, че и той го иска и затова не му се сърдете, че не харесва всяка ваша снимка.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жена ви да кисне във Facebook по цял ден. Нали това не ви притеснява? Защо да ви притеснява.. какво толкова може да стане? а? а? а?
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е то не само в заведенията много народ е вперил очи в телефоните, ами в обществения транспорт, само това се прави - всеки цъка. И най-лошото, масово се чати в автомобила, безпардонно и нагло докато се шофира.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анонименАз виждам разнипрегънали се на две пиянки, ама щом казваш ...
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен".Пред нас бяха седнали около 25 или 6 годишни млади хора семейство. Цели 4 часа бяха вперили погледи втелефоните си.и даже рядко коментираха какво "гледат"."Ами тебе ли да бледат *** ОУ!!!!
6
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много семейства се рабиха заради този интернет. Чатат вместо да излизат и да се забавляват както беше едно време. Изневеряват си чрез запознанства в мрежата. Лъжат се един друг и никой на никой не вярва и идва времето на раздялата. Няма семейство няма деца а само разврат. Накъдее тръгнал този свят. Някой знае ли.
5
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
до 1...Питаш за "дядовците" ли? Ще ти отговоря.По мъже са и от теб въпреки годините си!-:) И за тях има "пътнички" във влака! То или си го можеш или не! Опита си е опит момчето ми.Знаеш ли как да подхванеш една жена.Пак ще те потърси ако попада на кре те ни като т.б! -:) Едва ли ще ме разбереш.Може би чак след години!
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е вече те изтриха! -:)бивш 3 ти
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3 ти...Правилно си си избрал "ника"!-:) Социалната мрежа.Освен за хора търсещи "връзки" за разнообразие с другият пол.Са срещнали стойностни хора и създали семейство във времето и много сериозни хора.Което е похвално разбира се! Проницателен ли е човек.Тук пишейки с някого.Можеш за кратко време да разбереш.Що за "стока" е.Вместо да си загубиш месеци в "срещи" За да проумееш че ти губят времето само!-:) То зависи и кой какво търси де! Интелигентен ли си.Не си губиш времето тук с тая или оня!
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В по голямата си част.ползването на нета от хората.си е загубено време ако питате мен! Много даже и не го осъзнават! Преди 3 г празнувахме с моя позната Н Година.Пред нас бяха седнали около 25 или 6 годишни млади хора семейство. Цели 4 часа бяха вперили погледи втелефоните си.и даже рядко коментираха какво "гледат". Точно в !2 .ОО часа.Се чукнаха за Наздравица.И седнаха Пак пред телефоните! -:) Не виждаха даже хорото около себе си. Е питам аз.Тия мата.За себе си ли живеят? Или за останалите?
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А дядовците ?