Алекс Раева и Мария Игнатова в ролята на братя Аргирови

Утре започва кастинга на X Factor в София
13 юли 2014 14:54, Александър Попов
5
Алекс Раева и Мария Игнатова в ролята на братя Аргирови
Снимка: X Factor

Алекс Раева и Мария Игнатова влязоха в ролята на братя Аргирови и припяваха емблематично песни на братя Аргирови - от "Как си ти" до "И замириса на море".

Причината да покажат възможности на сцената бе кастинга на X Factor в Пловдив, родният град на мъжкия дует, а как са се справили ще видим в първите епизоди на шоуто, което тръгва есента.

Към момента разнообразието от таланти, явили се на прослушванията по градовете, е повече от впечатляващо – пловдивчанин, живял 15 години в САЩ, щурмува втория ден от кастингите в Пловдив с автентичен американски рап от Филаделфия и свои авторски парчета. Снукър играчът Христо Сираков се опита да впечатли екипа на шоуто с изпълнение на Графа, а момиче, което пише поезия на турски и български език, обеща да посвети стих на турски на екипа на шоуто, ако продължи напред в музикалната надпревара.

Освен от САЩ, кандидати от Великобритания, Кипър, Русия и дори Казахстан превърнаха прослушванията за X Factor в сцена за изява на таланти от цял свят. Внукът на мама Люси от втория сезон на шоуто, приятелката на Коцето Калки, победителката от „Големите надежди” – Кристиана Асенова, и дори кандидат, който смело твърди, че е потомък на фамилия Романови, са само малко част от атрактивната селекция претеденти да станат новия X Factor на България.
 
От 14 до 16 юли пък предстоят кастингите в София, които ще се проведат в НДК.


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
кифли
1
2
 
13
 
! Отговори
Arbiter elegantiarum преди 6 години
Местим, нали?Хайде, трийте бързо откровения коментар!