Нека силата бъде с нас: Идва "Star Wars in Concert"

Шоуто ще бъде на 21 май 2016 г. в "Арена Армеец"
Обновена: 1 юли 2015 12:28 | 1 юли 2015 11:11, Александър Попов
4
Нека силата бъде с нас: Идва "Star Wars in Concert"
Снимка: PR

Българската публика ще има невероятното удоволствие да гледа най-грандиозното музикално и филмово шоу в света – "Star Wars in Concert". Мащабната продукция пристига у нас на 21 май 2016, а домакин ще бъде столичната Арена Армеец.

Спектакълът ще бъде всичко, което би искал да види и чуе един истински фен на легендарната поредица. Оригиналната музика на Джон Уилямс изпълнена на живо от симфоничен оркестър и хор, на фона на специален монтаж, дело на LucasFilm, с кадри от шестте оригинални филма от поредицата съчетани с изключително светлинно, лазерно и огнено шоу.

"Създаването на музиката за филмите от поредицата "Star Wars" беше едно от най-вълнуващите преживявания в живота ми и съм изключително щастлив от предоставената ми възможност да подбера темите и да адаптирам музиката си за "Star Wars in Concert". Гениалният монтаж с най-подходящите подбрани кадри от шестте филма, следвайки всяка моя нота, прави изживяването задължително за всеки фен на Междузвездни войни. Просто трябва да го видите на живо", споделя Джон Уилямс.

"Взехме основната тема на Star Wars, Джон я преправи малко, сглоби няколко нови елемента и започнахме да монтираме кадри от филмите спрямо тази музика. Преди да се усетим вече имахме час и половинa зрелище. Тук всичко се случва заради музиката, всеки кадър попада на точната нота, а не обратното", заяви от своя страна Джордж Лукас.

Билетите за "Star Wars in Concert" тръгват в продажба от днес, 1 юли. Първите 500 билета са на промоционална цена. Деца до 7 години влизат безплатно, а деца до 12 години ползват 50% отстъпка със специален детски билет.


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тру ту, тру ту, труууу тру ту, татаррра тататата татараа тататата ..... :)))
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно, какви са цените?
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ратататаам тааам, ратататааам там, ратататаааам там, ратататам.