Михаела Филева и Максим Ешкенази с концерт в Пловдив

Той ще бъде в Летния театър
8
Михаела Филева и Максим Ешкенази с концерт в Пловдив

Михаела Филева и диригентът Максим Ешкенази са главните действащи лица в забележителното музикално събитие „Музика под звездите", което ще се състои тази неделя (4 октомври), в Летен театър Бунарджика – Пловдив.

Концертът ще събере над 60 музиканти, между които лайв група и симфоничен оркестър. Партньор на Михаела в част от изпълненията ще бъдe баритонът Валери Труманов.

Михаела Филева неведнъж е делила сцена с диригента Максим Ешкенази. Заедно са представяли популярни нейни песни, оркестрирани за симфоничен оркестър и любими произведения от мюзикъли и филми.

В „Музика под звездите" ще чуем „Инкогнито", „Опасно близки", „Латино сеньорита" в изпълнение на лайв група, „Нова страница" ще прозвучи само с акомпанимент на пиано, за „И аз съм тук" към бенда ще се присъедини щрайх, а емблематичната „Приливи и отливи" ще прозвучи за първи път в изпълнение на симфоничен оркестър.

Във втората част на концерта публиката ще се наслади на любими произведения от мюзикъли и филми и ще види Михаела в по-различна светлина, ще се запознае с талантливия български баритон Валери Труманов.

Концертът „Музика под звездите" е с начален час 18:00. Билетите са на цени от 15 до 25 лв., като входът за деца до 7 г. е безплатен, а тези на възраст от 8 до 14 години ползват 5 лева отстъпка от цената на билета спрямо ценовата категория, която са избрали.


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
3
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 1 година
КАКВА Е ТАЯ АНОНИМНИЦА ?
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Супер, звучи прекрасно! Ще присъствам, Максим е уникален диригент, а Филева много добра певица! Ще е интересно!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На този плакат Михаела Филева изглежда много по-добре от на други снимки. Естествено, зависи от фотографа и техниката, но и че не е озъбена и не е с ярко червило.. Пропорциите на лицето са по-приятни така.
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гаро, не го мисли! Ти не ходиш на концертите на които ходим ние, ние пък не ходим на концертите на които ходиш ти! Както е казъл поетът Любов щом няма, защо да се мразим?
4
5
 
4
 
! Отговори
Гаро преди 1 година
Щом се казват М. Филева и Ешкенази не отивам там!?...
3
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ще може ли и в София?!
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Харесвам много Максим Ешкенази, уникален е! Михаела Филева никога не съм я слушала на комцерт, но съм я слушала по ТВ!Мисля, че ще е нещо много добро и оригинално!
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво!