Гореща кръв и музика, или Buena Vista Social Club отново в България

След като напоследък едва не измръзнахме без техните горещи концерти, най-накрая отново ще можем да ги чуем наживо. Кога и къде, виж тук
7 яну 2008 13:46,
3
Гореща кръв и музика, или Buena Vista Social Club отново в България
Те вече бяха у нас. Снимка: Жокер медиа
След като напоследък едва не измръзнахме без техните горещи концерти, които се състояха у нас преди няколко години, най-накрая отново ще закипи кубинското у нас.

Защото на 6 февруари тази година София отново ще стане Хавана, обещават легендарните артисти от “Live from Buena Vista – The Havana Lounge”. Предстоящият им концерт ще се състои в зала 1 на НДК, съобщиха организаторите.

Световно известните музиканти пристигат в стъпките на румба и кубинска салса по покана на Жокер медиа, и обещават всички в залата да ги подкарат заедно с тях.

Освен героите от филма на Вим Вендерс “Buena Vista Social Club” - Julio Alberto Fernandez, Julienne Oviedo Sanchez и Yanko Pizaco, в една от главните роли на сцената ще разпознаем и Teresa Garcia Caturla - дъщеря на известният кубински композитор, диригент и музикант Alejandro Garcia Caturlа.

Великата дама на Кубинската музика – както я наричат в цял свят, с неповторимия си характерен глас, ще ни потопи в атмосферата на далечна Хавана, ще ни разходи по прашните й улици, в ритъм, на който няма как да устоим.

Билетите за шоуто вече се продават на касите на Билетния център на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Candela преди 16 години
Няма начин да пропусна този концерт! Buena Vista е огън,който никога няма да изгасне, със сигурност! Ибрахим Ферер и Компай правеха чудеса!
1
0
 
1
 
! Отговори
wink преди 16 години
Страхотно!!! Жалко само, че вече не можем да видим Компай Сегундо и Ибрахим Ферер с тях:( Със сигурност, обаче, забавляват добре ангелите горе:)