Бъдеще време

Mp3.bg издава новия албум на Бени Бенаси - първият изцяло дигитален проект у нас
16 юни 2008 17:50,
3
Бъдеще време
Снимка: mp3.bg

На 16 юни за първи път у нас ще бъде издаден албум на чуждестранен изпълнител, който ще бъде достъпен единствено в дигитален формат.

Разбира се, в това са замесени обичайните заподозрени – mp3.bg, в колаборация с Ка мюзик.

Албумът пък е чисто новият проект на италианския DJ и носител на “Грами” Бени Бенаси, озаглавен „Rock’n’Rave”.

Тавата няма да бъде издавана у нас на физически носител (CD), а ще може да бъде купена единствено като легален даунлоуд чрез музикалния уебсайт и магазин mp3.bg.

Проектът ще бъде достъпен на уникално ниската цена от 9.60 лв. Освен това, всеки, който си го купи, ще получи и 5 парчета бонус с ремикси на Бени Бенаси на изпълнители от ранга на Иги Поп и Public Enemy.

Според правилата на mp3.bg пък, всеки ще има възможност да преслуша песните в албума, преди да реши дали да си го купи.

Бени Бенаси е най-известният италиански диджей и е сред топ 10 в световен мащаб. Нашумя през 2003 г., когато спечели награди за “откритие на годината” едновременно във Франция, Италия и Холандия.

Първият му сингъл "Satisfaction" бе избрано за номер едно на годината в Англия от престижното списание “DJ Mag”, и оглави годишния чарт на най-слушаните изпълнения в интернет радиото на Ministry Of Sound.

В последните години той разтърси световните клубове, направи умопомрачителни ремикси на изпълнители като Public Enemy, Faithless, Iggy Pop, Goldfrapp, Moby, David Guetta и мн. други, засне едни от най-шокиращите видеоклипове и създаде свой собствен отличителен стил в съвременната музика.

Албумът „Rock’n’Rave” е вторият му самостоятелен албум.


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.