Тек хаус екскурзия

Ноември започва с партито на световноизвестния DJ Simon Baker
31 окт 2008 12:00,
Тек хаус екскурзия
Снимка: Ескейп

Ноември трябва да започне с парти (както и всеки друг месец, разбира се), затова можеш да обсъдиш с приятели идеята за тек хаус екскурзия.

Водач в нея ще ти бъде Simon Baker, чиито летен хит "Plastik" веднага намeри място в сетовете на светила като Sven Vath, Ricardo Villalobos и Sasha и се циментира на престижното 3-то място за парче на годината според клубния пътеводител Resident Advisor.

Един от големите таланти на глобалния eлектронен бизнес Simon Baker влиза в играта, наречена "продукция" през 2004 с първия си сингъл "The Lip Trick".

DJ е от 15 години, и за тях не се е поддал нито веднъж на робуването на определен стил, но пък е истински пристрастен към най-доброто от ъндърграунда, дийп електроник хаусa и пулсиращата техно музика.

Севернякът от Англия (Leeds) днес се радва на зашеметяващ ди джей график по всички точки на света.

Лейбълът му Infant Recordings пък издаде ексклузивния хит "U" за Cocoon серията "Compilation H" , а DJ-ят гордо успя да добави към дискографията си ремикси за Simian Mobile Disco и Radioslave.

Simon Baker работи за едни от най-горещите лейбъли като Playhouse, 2020 Vision, Connoisseur и Viva на Steve Lawler и се радва на букинги от най-престижните клубове на планетата сред които са Watergate в Берлин, лондонският The End и култовият Cocoon във Франкфурт.

Simon Baker ще бъде в Ескейп на 1 ноември, събота.

И докато тогава господар на дансинга ще бъде висококласният му тек хаус, от клуба се готвят за 7 ноември, когато ще станем свидетели на третата вечер от поредицата M_nus night със специален гост – дългоочаквания у нас минималист Troy Pierce.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание