В битка за 50 бона: "Гласът на България" тръгва на 26 февруари

Лечев, Графа, Поли Генова и Камелия влизат в пряк спор за талантите
25 яну 2017 12:10, Александър Попов
3
В битка за 50 бона: "Гласът на България" тръгва на 26 февруари
Снимка: bTV

Владимир Ампов – Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев ще се впуснат в търсенето на новия "глас на България" от 26 февруари по bTV. Менторите ще започнат сформирането на своите отбори само по слух в кастингите "на тъмно".

Състезанието ще стане още по-горещо, когато менторите се включат в битката наравно със своите таланти, като ги подготвят, обучават и подкрепят по време на цялото предаване. А в четвърти сезон на „Гласът на България” предизвикателставата са още по-големи, тъй като тази година шоуто ще е с нов регламент, ще бъдат включени и нови етапи, които ще предизвикат изненадващи обрати.

Промените във формата започват още в самото начало, когато по време на кастингите "на тъмно" участниците няма да имат възможност да застанат очи в очи с треньорите, ако нито един от тях не е натиснал червения бутон. 

Феновете пък ще имат достъп зад кулисите на музикалното шоу с видеодневници на Графа, а водещите Pavell & Venci Venc’, ще покажат на зрителите интересни кадри от бекстейджа и случки, които досега са оставали скрити. Победителят в шоуто го очаква награда от 50 000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
чичото преди 7 години
Всичко хубаво ама как може да се пускат водещи с такава визия На тези ли *** искате да приличат децата Ви Моля за вашето мнение Слави чакгаря е направо китка
4
0
 
4
 
! Отговори
Митко преди 7 години
Това не са никакви ментори.Държат се много лигаво.Не прилича на човек от ранга на Иван Лечев да си вдига краката,все едно си е в къщи.Разочарован съм от държанието им.Мисля,че ме изгубиха като зрител.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разочарована съм от поведението на мен торите. Излагат се.
2
0
 
17
 
! Отговори
x-faccor преди 7 години
Ох.... ОХ....... ОООХХХХ.....!!!!!! Поредният НОВ регламент, НОВИ етапи, НОВИ обрати..... и същите СТАРИ печеливши - чалгаризаторите на българската музика Трифонов и Армутлиева. Поредните употребени млади български таланти. Поредното загубено време. Поредните безсмислени телевизионни вълнения. Кой се интересува от видео-дневниците на Графа, кой знае Камелия дали е Анелия или Алисия или Емануела или Николета... кой си пада по закръглената в О уста на Поли.... или в закръгленото в О гейско седалище на Pavell.....? Глупости...глупости...глупости.... АМАН!
1
4
 
11
 
! Отговори
шоков естет преди 7 години
Кака Поли си е пуснала мустак ?! Браво , отива й , и то повече ,отколкото доскоро олющената й от единия край глава !