Млада певица възпя чара на Мутафчийски

Творбата не е подигравателна, уточни Гергана Стаменова
49

Оказва се, че тежката ситуация около коронавируса понякога вдъхновява артистите. Певицата Гергана Стаменова открива метафоричен смисъл на вируса и го сравнява с мъжкия чар. В главната роля е началникът на Националния оперативен щаб генерал Венцислав Мутафчийски.

Стаменова създава първата песен с анимиран видеоклип по темата. Певицата сподели в "България сутрин", че творбата не е подигравателна.

"Това е човекът, който по цял ден гледаме, той ни информира. В интернет има мемета и клипчета, които се подиграват с образа на генерала, но ние не го правим", уточни тя.

Първоначално песента е имала само музика, но не и текст. Образът на ген. Мутафчийски вдъхновява певицата и екипа ѝ за текста. Изпълнителката има отношение към ситуацията с коронавируса. Дълги години е живяла в Испания и случващото се там я притеснява.

"Чух се с приятели от Испания. Там положението е зле. Испанците и италианците са по-общителни и използват по-къса дистанция в общуването си. Може би това е една от причините за многото заразени", разказа тя в ефира на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
8
 
! Отговори
VD преди 4 години
За какво изобщо се обсъждат тия неща? Днес младежите освен да щракат по телефоните и компютрите друго не правят - все по-мързеливи и неграмотни стават с всяко поколение - тази "песен" е уникален пример!!! Имаше случаи на самоубийства от тийейджъри, че могат да издържат на карантината....направо да ги взимат в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов"!!!
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната глупост!
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След Стоянка Мутафова(мир на праха й), друга подобна фамилия е звездата сега.
35
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
изкуството на бай балгар чалгаджи - това е
34
0
 
4
 
! Отговори
баи преди 4 години
а кога ще иссвири творбата на -генерала
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво е "мемета"?
32
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За пропаднала територия - пропаднали артисти
31
2
 
7
 
! Отговори
ОНЗИ преди 4 години
АБЕ ДЪРТИЯ НЯМА ДА СТАНЕ ТВОЙТА РАБОТА БЕ !!!! ДОТЕГНА НИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ОТ ЕЙ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ БЕ !!! ЦЯЛ ЖИВОТ СИ ЛАПАЛ И СИ ВЪРВЯЛ ПО ТЪНКАТА ЛАЙСНА - ПОНЕ НА ДЪРТИ ГОДИНИ СЕ СПРИ БЕ !!!
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чак по 600 евро едва ли ще станат, но със сигурност ще паднат доста дори и в София, а мнение 30 е писано от брокер - 100%. Пробва се да улови последните шарани преди кризата.
29
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
култ към личността
28
9
 
3
 
! Отговори
до #26 преди 4 години
До #26Анонимен: Не можеш да ме убедиш. В момента има бум на търсене на имоти, завръщат се козари, огняри, зидари с някое евро и купуват в окръжните(обл.) градове - Русе и Плевен, Ст. Загора, Бургас, Търново. Тук някой и друг забогатяващ от субсидия, посбрал някой левец, купува в София на цена - каквато му поискат. Парите в банките се обезценяват. Криза - виждаш всички сили и средства се хвърлят в София, там са и чантаджиите с ГАРАНТИРАНИ държавни високи заплати. Само ни стрижат, за да има за тях
27
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На такъв "чар" такава "певица" подхожда.
26
1
 
10
 
! Отговори
Пламен преди 4 години
Чалга - Меди и Малката от "Пайнер" са "Кючекът на карантината'2020", Рап - "Когато интеренетът спря", изпълнители на "Занимейшън студио"(#056БургасИзгрев)
25
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де...разбирам да слагате простотиии примерно да ни занимавате с това като кво направила Кардашян, ама това вече надминава всякаква идиотияяяя!
24
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до до #19Скоро до 1-2 г ще мога да си купя и в Манастирски ливади и Кръстова гора.Бъди сигурен.
23
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до УточнениеИ аз имам същия опит.През 2009 купих на 650 евро на зелено двустаен, и влязох през мой 2010г.Преди два месеца ми предлагаха на 1200 евро да си го откупят обратно.Честно казано съжалявам че не го продадох , но кой ти е предполагал тази епидемия.
22
3
 
4
 
! Отговори
до #19 преди 4 години
До #19уточнение: Затова пък можеш да купиш на себестойност в Мъглич, Никопол, Две могили, Червен бряг, Долна Оряховица, Етрополе
21
8
 
2
 
! Отговори
До Уточнение /№ 19/ преди 4 години
През 2006 г. купих жилище в новострояща се сграда в София. Познавах строителния предприемач, той добросъвестно ми каза, че 1 кв. м от новия строеж на него му струва 200 евро. През 2006 г., още преди да започне изкопаването на основите, беше продал някои от апартаментите на зелено на цена 420 евро/кв.м. След 2 год. разпродаде последните апартамент, вече на шпакловка и замазка, по 950 евро/кв.м. На около 50 м строяха друга сграда, със северно изложение, но вече разпродаваха по1000-1200 евро/кв.м.
20
3
 
21
 
! Отговори
неразбрал преди 4 години
А за Каскета защо няма хит?За даскал Дончев и счетоводителчето Влади Бездомника?Очаквам цял албум с хитове на Гериту.Редно е да възпее и заслужилите герои- Цвъко и Цецка ,онези с евтините апартаменти.И Шкембе войводата-с балада за паспортите и военните имоти!Може да покани и Веско Маринов за дует.
19
1
 
26
 
! Отговори
Германия преди 4 години
Ко-ко-ко да кажа,то-то-то тотална простотия 😁😂😁