DJ Steven от Metropolis и още 400 изпълнители на фест в "Младост"

Dnes.bg е официален медиен партньор на Младост фест‘22
27 май 2022 13:55, Красимир Ангелов
2
DJ Steven от Metropolis и още 400 изпълнители на фест в "Младост"

Известният диджей Стивън, от популярното движение за електронна музика "Метрополис", е един от хедлайнерите на фестивал, който ще се проведе следващия уикенд в столичния район "Младост". Освен него на сцената в парка в "Младост" 3 ще се качат още над 400 изпълнители. Сред тях са Дивна, Преслава Пейчева и Ясен Велчев, Таня Боева и много други. Младост фест’22 е с вход свободен и ще продължи от 3 до 5 юни.

Първата вечер на мащабното събитие е предвидена за детски концерт, кулминацията на който ще е учстието на Дивна, а фиестата ще започне с карнавално шествие. Организаторите от район "Младост" анонсират, че, когато слънцето се скрие ще има и кино на открито.

В събота, 4 юни, след участието на различни групи, на сцената ще излязат Преслава Пейчева и Ясен Велчев, а след тях зад пулта ще застане диджей Стивън. Последната вечер е посветена на фоклорната музика и целият фестивал ще завърши с участието на Таня Боева. Водещите в дните на фестивала също са доста популярни имена - илюзионистът Боби шоу, актьорите Мартина Ангарева и Димо Алексиев.

Освен 400-те изпълнители на сцената, в парка в „Младост“ 3 ще се случат най-различни съпътстващи събития. Съботният ден ще започне с куклен театър и ще продължи с щафети и демонстрации на Българската федерация по кунг фу и тай чи. В неделното утро за най-малките ще има хепънинг „Рисувай в парка“, турнир по петанк и демонстрации и семинар за стопаните на кучета.

DJ Steven от Metropolis и още 400 изпълнители на фест в "Младост"

Фестивалът е част от Културния календар на Столична община и е с вход свободен.

Подробна програма може да видите ТУК.

Dnes.bg е официален медиен партньор на Младост фест‘22.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: младост
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
дивна, таня боева, трима водещи.... върнахме се 1976 на зНатния орфей
1
1
 
7
 
! Отговори
Georgi1985 преди 1 година
Стивън има сериозен проблем с контрола на мастъра. Хората, които отговарят за звука трябва да са нащрек и предварително да настроят лимитърите на процесорите, защото когато той се качи зад пулта всички червени светлини светват и не изгасват, докато не слезе. Парчетата, които звучат се превръщат във всичко друго, но не и в музика.....