Спецакция в монтанско, намериха 10 кг канабис

50-годишен е притежавал голямото количество наркотик
12 фев 2020 20:47,
11
Спецакция в монтанско, намериха 10 кг канабис
Снимка: БГНЕС

Служители на полицията в Лом и Монтана са иззели 10 килограма канабис и 2 електронни везни при специализирани полицейски операции за противодействие на конвенционалната престъпност. На 10 февруари след сигнали са извършени проверки на товарен автомобил в с. Якимово, лек автомобил в с. Расово и апартамент в ж.к. "Пъстрина" в Монтана, съобщават от полицията.

Още по темата
При проведените процесуално-следствени действия служители на Участък Якимово са иззели от 20-годишен пътник на товарен автомобил кутия от цигари, съдържаща 12,22 грама канабис.

В Расово при проверка на лек автомобил с монтанска регистрация в джоба на якето на 50-годишен пътник са намерени 2 кутии от цигари, съдържащи 32,71 грама канабис във вид на суха зелена листна маса. При последвалото претърсване в дома му в с. Медковец са иззети още 9,2 кг канабис - суха, зелена, листна маса.

Същият ден след получена информация служители на РУ Монтана са открили 639 грама канабис и 2 ел. везни в апартамент в ж.к. "Пъстрина" в Монтана и имот в с. Бъзовец, обитавани от 31-годишен монтански жител.

Притежателите на наркотични вещества са задържани за 24 часа в РУ Лом и РУ Монтана. По случаите са образувани досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 4 години
До Зеленият щаттука има в изобилие и при интерес може да направиме и цена ;)
7
0
 
1
 
! Отговори
Панко преди 4 години
Пак измислици в статията. Няма абсолютно никакъв начин да събереш 12 грама трева в кутия от цигари, колкото и компресирана да е. Да успееш да натикаш 4, максимум 5 грама и то с много зор. После отново - 30 грама в 2 кутии... Вие виждали ли сте някога трева на живо? Имате ли представа от съотношенито й между обем и тегло, било то и в вакуумирано състояние? Смях в залата
6
0
 
1
 
! Отговори
Четете преди 4 години
Конопът в северозапада е с вековни традиции. Попитайте по възрастните.Там където е текло , пак ще тече!
5
0
 
1
 
! Отговори
venix преди 4 години
"Дрога", чуек! Смях! :D
4
0
 
2
 
! Отговори
Зеленият щат преди 4 години
Основното производство не е ли в югозападните щати, тези в Монтана са дребни дилъри.
3
0
 
2
 
! Отговори
мен преди 4 години
Що пък веднага с лошото. Санкции! Алоу, 112 ли е? Да, кажете. Абе тука съседите продават трева. Бе как така продават,бе. Така бе, по 6 лв. дозата. Ми не е скъпо,бе. Купувайте!
2
1
 
4
 
! Отговори
леле леле! преди 4 години
Са ББ ще има да се оправдава пред едните 'началници' за издънката (а и ще трябва да се откупи - 2 тона си е цифра) , а пред другите 'началници' - пак ще се оправдава, ама гордо ще каже - ама нали хванахме Бай Гошо все пак!
1
1
 
9
 
! Отговори
nekoj преди 4 години
Ами докто тарашили бай Гошо в Монтана - "Двa тoнa и 70 кг индийcки кoнoп ca били зaлoвeни нa ГКПП Кaпъкулe в ТИР, кoйтo e иcкaл дa влeзe нa турcкa тeритoрия, cъoбщи в туитър турcкият миниcтър нa търгoвиятa Рухcaр Пeкджaн"Видими резултати както се казва - 12,22 грама са им по важни от Два тона!!!