ИДИЛ обяви коронавируса за Божие наказание

Терористите обещаха нови нападения
29 май 2020 07:30, Павел Гълъбов
8
ИДИЛ обяви коронавируса за Божие наказание
Снимка: БГНЕС

Терористичната групировка "Ислямска държава" обяви, че пандемията от коронавируса е Божие наказание за враговете й, предаде Ройтерс.

Още по темата


Това се посочва в разпространен вчера аудиозапис, в който джихадистите обещават да продължат с извършваните от тях терористични нападения. Човекът, чийто глас се чува на записа, твърди, че е говорителят на "Ислямска държава" Абу Хамза ал Курайши.

"Бог, по волята Си, изпрати наказание на тираните на съвремието и техните последователи, което не може да бъде видяно с невъоръжено око. Днес изразяваме радостта си от Божието наказание за вас", каза още терористът.

Това е третият запис на терористичната организация, откакто за неин нов лидер беше избран Абу Ибрахим ал Хашеми ал Курайши - на мястото на убития миналата година от американски специални части Абу Бакр ал Багдади, отбелязва Ройтерс.


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Странно. В Иран за какво са наказани с коронавирус, след като уж са правоверни мюсюлмани?
И нещо друго: По време на пандемията с коронавирус ми изглежда, че паниката се разрази по целия свят с пълна сила! Хората се страхуват да се качат на самолет заради коронавируса, самолетите летят полупразни и търпят загуби. Нямам впечатления преди това някой да го е било страх от ИДИЛ, тъй като самолетите бяха претъпкани, дори при нискобюджетните авиокомпании имаше дублиране на резервираните места!
7
2
 
4
 
! Отговори
кое що анализиращ преди 1 месец
До Анализатор

Проектът "Идил" целеше да всее страх, а от там и съгласие за безропотно подчинение, но се оказа неефективен. Тогава рептилите извадиха проекта "Вирус".
6
1
 
3
 
! Отговори
Чaлмa вирус преди 1 месец
Тестовете за коронавирус се извършват посредством вивисекция, а лечението с експлозиви.
5
3
 
11
 
! Отговори
Анализатор преди 1 месец
Интересно, че по време на пандемията не чуваме почти нищо от ИДИЛ, същото се случва и с глобалното затопляне. Май ще се окажат правилни опасенията, че ИДИЛ е проект на Световното правителство, целящ да всява страх и да представи нов обществен враг.
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Американците да им хвърлят използвани маски и носни кърпички от Ню Йорк със смолет.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая снимкя от Софето ли е ?
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да почват да се самобичуват.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Идил да не иска да каже, че е останал незасегнат от вируса? Какви мерки е приложил на своите терористи? Имат ли заразени и в болниците на коя държава са лекувани?